Dodaj do ulubionych

Małaszyński kupił... indeks!

23.01.10, 17:41
www.plotek.pl/plotek/1,78649,7484219,Malaszynski_kupil____indeks_.html
Aktorstwo to przede wszystkim talent, a tego mu nikt nie odmówi.
Obserwuj wątek
    • piotr-55 Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:22
      co to jest zakaz wystepowania? big_grinbig_grinbig_grin mogą mu ,co najwyzej odebrac dyplom ,ale
      zakazac wystepowania to nie smile
      • sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:25
        Z tego co się orientuję np. Daniel Olbrychski nie ukończył szkoły aktorskiej.
        • piotr-55 Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:37
          tyszkiewiczo tez nie. Ale wtedy był obowiazek posiadania wyksztąłcenia i oni
          mieli kursy eksternistyczne. Dzisiaj nie ma zadnego obowiazku posiadania
          wykształcenia i mozna byc "gwiazda?(mroczki, mucha, cichłopek etc. )
          • sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:47
            Jeszcze, żeby mieli talent.
            • makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 21:25
              no, tu już chyba przesadziłeś z wymaganiami wink....
              • sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 21:30
                Jak patrzę na Cichopękł i Crazy Frogga to mi gorzej.
                • makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 01:57
                  sibeliuss napisał:

> Jak patrzę na Cichopękł i Crazy Frogga to mi gorzej.

Sibi - ty chyba masochista jakiś jesteś...żeby się tak katowaccrying...
                  chyba, że narozrabiałeś i to pokuta taka...
                  • sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:02
                    Czytam Pudelka, tam trudno ich nie zobaczyć smile
                    • gazeta_mi_placi Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:12
                      >sibeliuss napisał:

> Czytam Pudelka...

big_grin
                    • makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:16
                      Ja tam jestem wielbicielką Goldenów, hi,hi,hi...smile
                      • sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:53
                        Goldenów?
                        • gazeta_mi_placi Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 13:06
                          To rasa takich piesków.
                          • jdn1 że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 24.01.10, 17:29
                            ... jak to kupił??? ... wszyscy kupują i jeszcze większość chodzi na zajęcia i marnuje czas próbując się czegoś nauczyć!!!! ....hahahaha .... jak wiedział, że potrafi to poco marnować czas na chodzenie między matoły ..... hahaha ... od razu obrócić wiedzę w obraz i kasę.
                            Te jełopy co niby chodziły i zdobyły ... same wiedzą jak - gdzie teraz są??????????????
                            Miałem do czynienia z pewnym wykładowcą politechniki. Powiedział, że jego podstawową zasadą jest BRAK ZASAD!!! ... i mówił to poważnie!
                            pracował w biznesie gdzie również sobie nie radził ... zachłanny był .. i tyle. Więc jak pozwolić, żeby taki ćwok miał prawo oceniać moją wiedzę i poziom!!!
                            Paweł ..... zresztą wiesz co .....hahaha
                            pozdro
                            • warszawianka_jedna Re: że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 24.01.10, 23:32
                              to przecież taka sama ściema jak to, że Turnau trafił do pudła.
                              ale cieszy mnie wasze zaangażowanie w ocenianiu ludzi.
                            • sibeliuss Re: że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 25.01.10, 11:25
                              Masz nerwicę kości paliczkowych?
                              • warszawianka_jedna Re: że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 25.01.10, 20:14
                                "Za całą sprawą stoi organizacja, która kilka miesięcy temu "wsadziła do pudła"
                                Grzegorza Turnaua (czytaj na ten temat tutaj). Wtedy był to sposób na promocję
                                akcji pomocowej Szlachetna Paczka. Teraz chodzi o dobro dzieci – dlatego
                                pracownicy Stowarzyszenia Wiosna namówili Pawła Małaszyńskiego do wzięcia
                                udziału w nietypowej kampanii. Aktor kupił indeks dla jednego z ponad 800
                                dzieci, finansując tym samym jego roczny pobyt w Akademii Przyszłości. Akademia
                                jest Programem Indywidualnych Spotkań Edukacyjnych, które w drugim obiegu
                                uzupełniają funkcjonowanie polskiego szkolnictwa – uczą motywacji i dążenia
                                sukcesu."
                        • makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 01:08
                          Gazeta ma racjęsmile - pełna nazwa: Golden Retriever, takie "złotko"
                          mam w domusmile...psie pudelki wygladają trochę głupiowink - pewnie
                          dlatego nazwano tak poetalsmile
                          • makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 01:09
                            portal - oczywiściesmile
                            • dede43 Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 07:48
                              Nie rozumiem. Co to znaczy kupił indeks?. Dał łapówkę za przyjęcie do
                              PWST?, zapłacił za miejsce rektorskie w trybie odwoławczym?
                              • piotr-55 Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 07:52
                                a czy, w wymiarze moralnym, jest jakakolwiek róznica?
                                po prostu zajął, nieprawnie, czyjeś miejsce.
                                Tylko tyle.
                                Oczywiscie zakładajac ,ze to prawda.
                                • w.koronkiewicz Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 11:15
                                  ja też nie rozumiem stwierdzenia "kupił indeks". nieetyczne byłoby gdyby kupił
                                  dyplom na bazarze. ale indeks? z zaliczeniami?
                                  przecież to niemożliwe, gdyż każdy wykładowca powinien prowadzić rejestr swoich
                                  studentów i udzielanych zaliczeń. gdyby było inaczej, każdy mógłby wejść do
                                  uczelni i nie będąc nawet studentem - zgromadzić wszystkie zaliczenia, zdać
                                  egzaminy i zostać absolwentem uczelni, do której się nawet nie należało.

• anmanika Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 14:32
                                    Przecież od razu było wiadomo, że to jakaś kampania:
                                    film.onet.pl/0,0,2117319,wiadomosci.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka