sibeliuss 23.01.10, 17:41 www.plotek.pl/plotek/1,78649,7484219,Malaszynski_kupil____indeks_.html Aktorstwo to przede wszystkim talent, a tego mu nikt nie odmówi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr-55 Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:22 co to jest zakaz wystepowania? mogą mu ,co najwyzej odebrac dyplom ,ale zakazac wystepowania to nie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:25 Z tego co się orientuję np. Daniel Olbrychski nie ukończył szkoły aktorskiej. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:37 tyszkiewiczo tez nie. Ale wtedy był obowiazek posiadania wyksztąłcenia i oni mieli kursy eksternistyczne. Dzisiaj nie ma zadnego obowiazku posiadania wykształcenia i mozna byc "gwiazda?(mroczki, mucha, cichłopek etc. ) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 18:47 Jeszcze, żeby mieli talent. Odpowiedz Link
makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 21:25 no, tu już chyba przesadziłeś z wymaganiami .... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 23.01.10, 21:30 Jak patrzę na Cichopękł i Crazy Frogga to mi gorzej. Odpowiedz Link
makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 01:57 sibeliuss napisał: > Jak patrzę na Cichopękł i Crazy Frogga to mi gorzej. Sibi - ty chyba masochista jakiś jesteś...żeby się tak katowac... chyba, że narozrabiałeś i to pokuta taka... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:02 Czytam Pudelka, tam trudno ich nie zobaczyć Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:12 >sibeliuss napisał: > Czytam Pudelka... Odpowiedz Link
makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 12:16 Ja tam jestem wielbicielką Goldenów, hi,hi,hi... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Małaszyński kupił... indeks! 24.01.10, 13:06 To rasa takich piesków. Odpowiedz Link
jdn1 że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 24.01.10, 17:29 ... jak to kupił??? ... wszyscy kupują i jeszcze większość chodzi na zajęcia i marnuje czas próbując się czegoś nauczyć!!!! ....hahahaha .... jak wiedział, że potrafi to poco marnować czas na chodzenie między matoły ..... hahaha ... od razu obrócić wiedzę w obraz i kasę. Te jełopy co niby chodziły i zdobyły ... same wiedzą jak - gdzie teraz są?????????????? Miałem do czynienia z pewnym wykładowcą politechniki. Powiedział, że jego podstawową zasadą jest BRAK ZASAD!!! ... i mówił to poważnie! pracował w biznesie gdzie również sobie nie radził ... zachłanny był .. i tyle. Więc jak pozwolić, żeby taki ćwok miał prawo oceniać moją wiedzę i poziom!!! Paweł ..... zresztą wiesz co .....hahaha pozdro Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 24.01.10, 23:32 to przecież taka sama ściema jak to, że Turnau trafił do pudła. ale cieszy mnie wasze zaangażowanie w ocenianiu ludzi. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 25.01.10, 11:25 Masz nerwicę kości paliczkowych? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: że jak??? Małaszyński kupił... indeks???????? 25.01.10, 20:14 "Za całą sprawą stoi organizacja, która kilka miesięcy temu "wsadziła do pudła" Grzegorza Turnaua (czytaj na ten temat tutaj). Wtedy był to sposób na promocję akcji pomocowej Szlachetna Paczka. Teraz chodzi o dobro dzieci – dlatego pracownicy Stowarzyszenia Wiosna namówili Pawła Małaszyńskiego do wzięcia udziału w nietypowej kampanii. Aktor kupił indeks dla jednego z ponad 800 dzieci, finansując tym samym jego roczny pobyt w Akademii Przyszłości. Akademia jest Programem Indywidualnych Spotkań Edukacyjnych, które w drugim obiegu uzupełniają funkcjonowanie polskiego szkolnictwa – uczą motywacji i dążenia sukcesu." Odpowiedz Link
makili Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 01:08 Gazeta ma rację - pełna nazwa: Golden Retriever, takie "złotko" mam w domu...psie pudelki wygladają trochę głupio - pewnie dlatego nazwano tak poetal Odpowiedz Link
dede43 Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 07:48 Nie rozumiem. Co to znaczy kupił indeks?. Dał łapówkę za przyjęcie do PWST?, zapłacił za miejsce rektorskie w trybie odwoławczym? Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 07:52 a czy, w wymiarze moralnym, jest jakakolwiek róznica? po prostu zajął, nieprawnie, czyjeś miejsce. Tylko tyle. Oczywiscie zakładajac ,ze to prawda. Odpowiedz Link
w.koronkiewicz Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 11:15 ja też nie rozumiem stwierdzenia "kupił indeks". nieetyczne byłoby gdyby kupił dyplom na bazarze. ale indeks? z zaliczeniami? przecież to niemożliwe, gdyż każdy wykładowca powinien prowadzić rejestr swoich studentów i udzielanych zaliczeń. gdyby było inaczej, każdy mógłby wejść do uczelni i nie będąc nawet studentem - zgromadzić wszystkie zaliczenia, zdać egzaminy i zostać absolwentem uczelni, do której się nawet nie należało. Odpowiedz Link
anmanika Re: Małaszyński kupił... indeks! 25.01.10, 14:32 Przecież od razu było wiadomo, że to jakaś kampania: film.onet.pl/0,0,2117319,wiadomosci.html Odpowiedz Link