very_famous 28.02.04, 13:58 Nasz wątek o kolorach w Ikei doczekał się odpowiedzi eksperta! Niestety - wątek o urządzaniu pokoju 10-latki - nie (( ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Aankaa !!! 28.02.04, 14:37 całe szczęście, że byłyśmy pierwsze - Jolkkaa ma już pomalowany pokój Odpowiedz Link
vika411 Re: jasny gwint !! 28.02.04, 18:36 aankaa napisała: > o szlaczku zapomniałyśmy > Jak zwykle! jakby nie ciotka...ech!POPRAWIC! Ale jutro albo lepiej wcale...posiedz tu ze mna bo do knajpy nie ide...Mezczyzna mojego zycia sie spoznia... Odpowiedz Link
vika411 Re: już się poprawiłam :) 28.02.04, 18:48 aankaa napisała: > na długo do tej knajpy ? > Eeee tam...Mezczyzna mojego zycia stwierdzil, ze interesy to nie dla mnie i telefonicznie powiedzial, ze przyjezdza, idziemy do knajpy, zremy kotlety, chlejemy ...a pozniej sie zobaczy...Tymczasem nie ma go ...po czasie jest juz cale 10 minut! A on nigdy nie klamie! Odpowiedz Link
aankaa Re: już się poprawiłam :) 28.02.04, 18:51 w korku utkwił tramwaj się zepsuł zgubił sznurowadło i musiał wracać po inne buty wytłumaczeń na 10-minutowe spóźnienie jest od groma Odpowiedz Link
vika411 Re: już się poprawiłam :) 28.02.04, 19:16 aankaa napisała: > w korku utkwił > tramwaj się zepsuł > zgubił sznurowadło i musiał wracać po inne buty > > wytłumaczeń na 10-minutowe spóźnienie jest od groma > Zadnych tlumaczen nie bylo. Komora wyladowana, pociag z zadupia przylazl ale n9e dolazl i sie ma rachunek...za taksowke z TULN! Bagatela! i jeszcze ladnie prosi , zeby mu wybaczyc bo sie spieszyl to do budy telefonicznej nie polecial... A dzisiaj, bidulek robil jak wol na fasadach w Horn...i w domu na zadupiu byl sie kapac i przebrac... Ladny dystans... WYBACZONO! Odpowiedz Link