very_famous 04.03.04, 21:48 juz rozstawione! Są pierzyny, poduchy i koce! Ja się pakuję pierwsza! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 21:57 Ja już leżę. Vika! Ty nawet chora masz posłuch wśród służby, pogoń ich do roboty! W końcu chorzy czekają na STARANNĄ opiekę! Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 21:58 To może i ja ... Jakoś dziwnie ścieprły mi nogi . Fuzyjkę postawimy obok . Jakie masz zimne stopy ! Hmmm ... spróbujmy coś wymyślić ... Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:02 slodkoslony napisał: > To może i ja ... Jakoś dziwnie ścieprły mi nogi . Fuzyjkę postawimy obok . > Jakie masz zimne stopy ! Hmmm ... spróbujmy coś wymyślić ... Nie, nie, nie!!! Slodkos spi kolo mnie! zostaw ta verke! SAM widzisz, ze ona oziebla jest... Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:09 I znów się leczą ... a może lepiej napisać chorzy zarażają zdrowych. A może nowy sposób leczenia wprowadzimy - izolatka i ściśle przestrzegany brak kontaktu ze zdrowymi . Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:12 zo_h napisał: > I znów się leczą ... a może lepiej napisać chorzy zarażają zdrowych. A może > nowy sposób leczenia wprowadzimy - izolatka i ściśle przestrzegany brak > kontaktu ze zdrowymi . Ty mi chcesz zlamac zycie! Nie widzisz, ze juz sie zakochalam...prawie, ze... Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:14 Jesteś bez serca! To ja Ciebie własną piersią ogrzewałam i bakterie khem khem wymienialiśmy a Ty mnie do izolatki pakujesz!???? Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:17 Chyba wiesz, że zawsze są wyjątki .. hehehehe ... wszystko zależy od tego kto sprawuje wałdze nad kluczem d izolatki . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:21 Taaaak? A kto ma ten klucz? Zaraz z nim pogadam! I z Tobą też! DO izolatki! MNIE! Buuuuu Na samotność chcesz mnie skazać ( Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:25 Ok koniec tematu ... izolatka zostaje porzucona. A ty lepiej porzuć Gajowego Viki, bo jeszcze oberwie się Tobie od niej nocnikiem po głowie . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:33 To już mnie nie zamykasz w izolatce? I co ja mam o tym myśleć??? Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:43 Hmmm czyli nie taki całkiem zły ten pomysł z izolatką? Tylko już nie wspominaj o tym gajowym, bo bedę zazdrosny i zgubię klucz . Odpowiedz Link
gacus2 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:45 Ja z powodu upojenia alko też sie położę.... Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:47 Hehehehehe zapraszam ... czy jakies specjalne życzenia wzgledem personelu medycznego izolatki ... kawka? herbatka? Budzenie dla Pana na która godzinkę? Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:50 O - jaki złośliwy się zrobił! Gacuś pijany - niech leży i trzeźwieje ) A TY myśl nad tym kluczem! Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:54 Moge go połknąć po wejściu do twojej izolatki, ale to chyba nie najlepszy pomysł . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:59 Lepiej nie. Bo jutro zaczniesz narzekać na .... no nie napiszę na co bo to Salon w końcu. Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:48 Ależ proszę bardzo, kładź się. Chcesz pierzynkę? Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:47 A zgubisz ten klucz jak już będziesz w izolatce czy pod izolatką? Bo to zasadnicza różnica jest! Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:50 Hehehe a która wersja Pani bardziej odpowiada. Personel izolatki jest pod wieloma względami bardzo ukladny . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:56 No to jak ten personel taki układny jest - to niech się ułozy w izolatce Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:01 Ale będziemy musieli zacieśnić nieco znajomości bo łoże odrobinę waskie jest i chyba nie było pomyslane dla dwóch osób :>. Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:03 Dla trzech! Wszak Gacuś leży przecież - ale on nieprzytomny już i śpi To jak? Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:07 No nic trzba bedzie przytargać dodatkowe łoże (ale żywota ma personel izolatki ... uffffff ... ciężkie te lóżka ) i zespolić dwa do kupy. Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:09 A jak się rozjadą? Ja nie chcę spaść! Bo się potłukę, poobijam i w ogóle personel o mnie nie dba ((( A Gacek zaczął jeszcze chrapać. Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:15 No to nie ma rady Gacka kłade na to łóżko co ledwie przed chwilą przywiozłem i wywoże do tej izolatki na końcu korytarza. ( ... hmmmm klientela izolatki staje się coraz bardziej wymagając ... a może pomyslec nad zmiana zajęcia?) Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:17 Wiedziałam, że tak będzie! Najpierw klucz nawet chcesz połknąć a teraz po angielsku zmyć sie chcesz ((( Ja chyba się rozejrzę za jakąś bardziej FACHOWĄ obsługą! Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:22 No już dobrze dobrze ... przeciez nie ulotnie się z Gacusiem pod bokiem . zaraz przyniosę oliwkę namaszczę Verki plecy i użycze masażu na schorowane ciało :d. Nawet zadbam żeby oliwka ciepła był i nie drażniła swoim chłodem . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:28 A kto Ciebie tam wie! (Ta salonowa służba nawet mi kolację do łóżka przyniosła!) A masażyk - a i owszem - nie pogniewam się Tylko proszę Personelu się wykazać fachowością i znajomością tejże sztuki. Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:31 A i owszem personel bedzie wykazywał się wczególną dbałością, tam gdzie trzeba delikatnoscią a tam gdzie trzeba zwierzęcą brutalnością ... hehehehehe . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:34 Hmmmm - Łoże zaczyna się robić coraz mniej Salonowe, a już na pewno nie Cierpiące Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:38 W końcu to izolatka a nie salon ... . Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:49 No właśnie ... to zamykamy izolatke ... a co działo sie potem to ciocho sza . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:54 Jakie tam cicho sza! - tu cienkie drzwi są bo gospodarz salonu oszczędny jest Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:11 Jaka tam oziębła! Jak very jest very zimno to nawet very polubi slodkoslonego Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:13 very_famous napisała: > Jaka tam oziębła! Jak very jest very zimno to nawet very polubi slodkoslonego ; > ) Ja Ci kudly ze lba powydzieram! ja Ci zaqraz pokaze...czekaj!> Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:15 Hmmmm szykuje sie widowisko ... a nie da się tego rozstrzygnąc w jakis pokojowy sposób? Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:16 Właźcie obie . Kalesony tylko zzuje . Nadzwyczjnie mi gorąco od tej piekielnej Łąckiej . Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:17 Verke zostaw w spokoju dla Zoha! On tez kolega, nie? a mozes Ty poligamista jakis? Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:18 Czekaj, zaraz - oni przecież na to czekają! Vika - my ich sposobem musimy wziąć! A nie tam od razu kudły chcesz mi wyrywać! Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:20 very_famous napisała: > Czekaj, zaraz - oni przecież na to czekają! Vika - my ich sposobem musimy > wziąć! A nie tam od razu kudły chcesz mi wyrywać! Zdecydowalam, ze on jest moj narzeczony i juz! sama sobie gajowego poszukaj a nie od cudzego nogi grzej! Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:22 O ludzie ja nie mogę zaraz z krzesła spadnę czytając te słowne potyczki Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:24 Ty lepiej nie spadaj tylko pozawracaj glowe verce bo ona mi chce rozbic pozycie ze Slodkosiem! No...badz czlowiek! Odpowiedz Link
zo_h Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:27 No ja jej już powiedziałem żeby nie mieszła Twojemu małosolnemu gajowemu w głowie, bo się dostanie jej o Ciebie nocnikiem po głowie. Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:27 Jakie pożycie? On na nas strzelby wyciągał! Jak postraszyłam katiuszą i pociskami ziemia-ziemia to łagodny jak baranek się zrobił! I nawet nóżki chce rozgrzewać! Masz tego swojego gajowego! Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:24 Jaki On cudzy! Z nami leży w łóżku i znosi nasze kichanie - to swój! Poza tym jaki On gajowy!? Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:26 very_famous napisała: > Jaki On cudzy! Z nami leży w łóżku i znosi nasze kichanie - to swój! Poza tym > jaki On gajowy!? Dla Ciebie CUDZY! A ustalilismy JA i SLODKOS, ze gajowy to gajowy. Ty sie w cudze sprawy PRYWATNE nie mieszaj! Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:30 Ciekawe co na to Twój Słodkoś, co? A nocnika się nie boję bo mam na głowie hełm! O! (Chyba że nocnik jest pełny )) Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:31 Eee tam z waszym kichaniem ... Locha panie jak sie zagrzeje a w nocy przymrozek przyjdzie - jak ta zacznie kichać ! Czego to człowiek na tym pustkowiu ... A o gajowego to sie Panna Mądra nie martw . Pisałem Pannie , że pożądną dwururke mam . Patronów też wystarczy . Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:34 slodkoslony napisał: > Eee tam z waszym kichaniem ... > Locha panie jak sie zagrzeje a w nocy przymrozek przyjdzie - jak ta zacznie > kichać ! > Czego to człowiek na tym pustkowiu ... > > A o gajowego to sie Panna Mądra nie martw . Pisałem Pannie , że pożądną > dwururke mam . Patronów też wystarczy . Gajowy to gajowy!Ach! jestem zachwycona! Co za menscyzna!!! Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:45 Dwururka? Matko Boska! Czy Ty jesteś jakiś mutant po Czernobylu, nie daj boże (a może daj PP)? Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:51 Wisz panna , jak sie po lesie łazi od świtu to lepiej z dwururką. Bo to albo drugi szarak gdzie wylezie , albo tego pierwszego dobić trzeba . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:01 Na szaraka z dwururki???? A tak w ogóle to lepszy sztucer - bo ma lepszy gwint! Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:59 ... i byki do tego sadze . Łącka jucha we łbie mąci . Albo te dwie pod pierzyną . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:04 Buhahaha! Jakie dwie? Ja w izolatce z Zo-hem i Gacusiem ) Od tej dwuruki poprzewracało Ci się w głowie PPP Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:40 Zaraz, moment - KTOŚ MIAŁ MI POZAWRACAĆ W GŁOWIE, NIE? Bo inaczej zacznę rzucać tymi granatami, nożami i co mam pod ręką! O ! Nocnik Viki stoi! PEŁNY! )))) Mam rzucić? Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:49 No tak! Tyle, ze nocnik jest ubezpieczony na ciezkie pieniadze... Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:54 To jeszcze odszkodowanie dostaniesz w euro! Rzucam! ŁUP!!! Ulala - hmmmm - trzeba zawołać służbę aby posprzątała Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 22:56 Wcale sie nie stlukl a zreszta to jest tylko duplikat! W Twoim poblizu nie bede trzymac bezmyslnie nic cennego!)) Z zastrzykiem doktor przyszedl i z ta wstretna baba- strzykawa...(((((((((( Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:05 To jak duplikat to NA PEWNO SIĘ STŁUKŁ! Bo to pewnie bubel jakiś PP Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:12 O! Nastaw tam Vikuś miske żelazną jakąś , bo te młodo-głupie to do rzucania pierwsze a do płacenia -gołodupce- ostatnie. Nie wiem jak tam u Was w Familii pannom stopy rosły,ale jak piszesz że się cała majątnośc w skarpetę zebrała [ i to starą ] - to już pilnuj raczej Vikus nocnika . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:15 Mam rzucić w Ciebie nożem_granatem? Wybór w tej kwestii należy do Ciebie :ppppp Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:21 Wybór , wybór ... Łatwo gadać . A na co to Pan Bóg i owce stworzył i jałowice i gruszke i jabłko - jak nie na to żeb się człowiek i tym i tym posilał powolutku . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:32 Te, te - z tematu nie zbaczaj! Może i Ty gajowy ale w maliny nie właź! Bo na Ciebie jeszcze jaki dzik wyskoczy i do izolatki trzeba będzie pana odtransportować. A tam już miejsca nie ma! Nawet Gacuś został wyniesiony Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:49 Ta Pani Mondra : Ta na cóż jaż bym gajowy był żeb sie kabana bać ? A w izolatce to normalnie : człowieka i niemiec psiajucha potrzyzmał i czerwony i jakoś tam żem wylazł . Ważne , żeb onucy suchi byli. Ot co . No i te pedestaty jakieś żeb ni wlazły . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 04.03.04, 23:52 Ty lepiej dorzuć z łaski swojej trochę drewna do kominka bo zimniej jakoś się robi. Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 00:05 ... no do komina dorzucić można , ale ja jeszcze nie tak w leciech żeb panna pod jedną pierzyrzyną ze mną leżąc jakieś tam chłody cierpiała . Zaraz tu sie i nóżętami zajmiemy , i piersiątkami [ boskości ] ... A reszta spać mi , won ! bo zastrzele , huncwoty !!! Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 01:39 slodkoslony napisał: > ... no do komina dorzucić można , ale ja jeszcze nie tak w leciech żeb panna > pod jedną pierzyrzyną ze mną leżąc jakieś tam chłody cierpiała . > > Zaraz tu sie i nóżętami zajmiemy , i piersiątkami [ boskości ] ... > > A reszta spać mi , won ! bo zastrzele , huncwoty !!! Tos ty taki Judasz przebrzydly!Mnie balamuci a z Verka figle?! znajde sobie leprzego gajowego i juz Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 10:01 Ależ kiedy ja jak najbardziej z Panią Viką . Toż dwururka porządnie huknęła a dymu ile było ... Tyle , że Pani Vika cały czas chrapiący mocno , chyba się nie nie obudziła nawet .No to człek pofiglował a jakże , jeszczeb sie ten drugi patron w dwuruce gdzie zmarnował . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 13:22 I masz tego swojego "gajowego"! Najpierw mnie strzelbą grozi, później Ciebie podrywa, ślub obiecuje a jak Ty biedna chora przymkiniesz oko, to od do mnie pod pierzynę!!!! WSTYD! Nawet mi net padł wczoraj z wrażenia i odpisać mu porządnie nie mogłam! A te wąsy to ma przyklejone! Mówiłam CI wczoraj - sposobem trzeba, ale ty o święta naiwności - włosy chciałas mi z głowy wyrwać >(( Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 13:38 Fuzyjkę tom nastawił na tych dwu com ich obraził podobno - a straszni okrutnie. Z tym małżeństwem , no to się rozpatrzeć jeszcze trzeba bo to na razie tylko nocnik i skarpetka we wianie . A z wąsem to ja już pannom pisałem , że to nie jakiś [tfu!] penis w nieczystych ineksprymablach , co to nigdy z nim nie wiadomo ale jawna ozdoba męskiego oblicza . Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 13:42 Tjaaaaa.... A z Ciebie to taki Gajowy jak z koziej d...y trąba PP Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 14:21 Tak jest. On nie zaden gajowy tylko cnotozerca niewinnych dziewic, balamut, lowca posagow pazerna bo mu moja skarpeta diamentow jak kurze jaja nie wystarcza i figlaz taki!!! O! I wasy ma falszywe! Zrywam z nim! Odpowiedz Link
very_famous Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 14:27 A mnie wczoraj słuchać nie chciałaś!!! Ja od razu wiedziałam, że on jakiś podrabiany ale Ty się uparłaś! Jak facet najpierw startuje z flintą a później ją grzecznie odkłada bo widzi łóżko i majątek TO JEST PODEJRZANY! I proszę Cię bardzo - słuchaj się mnie czasem - bo takie zbuki wyczuwam na odległość! Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 14:35 Nieładnieś napisała. O to czy gajowym jestem czy nie pytać trzeba ptaków i zwierzyny , które zimą dokarmiam . Grzybów trzeba by spytać czym je porządnie wyzbierał a choćby tych nalewek , których słuszny rząd każdego roku w piwnicy przyrasta . A jak kto prawdy w d... szuka to i znajdzie – to co tam głęboko nieukryte siedzi. Odpowiedz Link
vika411 Re: Salonowe Łoże Cierpiących 05.03.04, 14:54 Aaaaaaaaaa teraz to Ci przykro? No to sie zdecyduj: JA Albo Verka !> Odpowiedz Link