Dodaj do ulubionych

KOCIA CZARNA ROZPACZ !

06.03.04, 11:53
Moze sie i bedziecie smiac ale to jest cos takiego, ze wyc mi sie chce i
serce mam w gardle ze strachu!sad(((((((((((
przed chwila przylazly dwie stare gropy, raszple i drapaki- sasiadki - malpy
jedne! powiedzialy, ze bazylowo pachnie na korytarzu! no pachnie bo Bazyl
jako nowy lokator znaczy swoj teren i za kilka dni jak sie przyzwyczai to mu
przejdzie! ja go znam ! tymczasem te debile czyli moj chlopina i wspolnicy
doszli do wniosku i podjeli uchwale, ze jutro aby nie tracic czasu BAZYLA
ZANIOSA DO KASTRACJI!!! Juz sie umowili z weterynarzem! Bucze...bazyl mi
siedzi na kolanach i chyba wie o co chodzi bo wyglada na wystraszonego.
Kurwa! co robic?! jak GO ratowac?!sad(((((((((((
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:06
      Dorosłego kota wykastrować to nie jest takie proste, a swoja droga to jak Ci
      sie udało go tyle czasu utrzymać "w komplecie"?
      • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:51
        sloggi napisał:

> Dorosłego kota wykastrować to nie jest takie proste, a swoja droga to jak Ci
        > sie udało go tyle czasu utrzymać "w komplecie"?
        jak to jak? jak to URATOWAC?!
        JEGO NATURA STWORZYLA Z JAJAMI TO JA MAM GO RATOWAC? Przeciez kazdy normalny
        kot ma jaja! do glowy by mi nie przyszlo, ze te jaja mu trzeba ratowac! Jego sa!

• xeptrek Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:17
      płacz, rozpaczaj, wyj, kop, drap, szantażuj, krzycz, molestuj, obrażaj,
      uciekaj, uwodź, oszukuj, chowaj, warcz, szczekaj, miaucz, chlip, głoduj,
      strajkuj, zabraniaj, tłucz, rozrzucaj, trzaskaj, duś, bij,
      • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:26
        xeptrek napisał:

> płacz, rozpaczaj, wyj, kop, drap, szantażuj, krzycz, molestuj, obrażaj,
        > uciekaj, uwodź, oszukuj, chowaj, warcz, szczekaj, miaucz, chlip, głoduj,
        > strajkuj, zabraniaj, tłucz, rozrzucaj, trzaskaj, duś, bij,

JA ICH ZABIJE!!!
        • xeptrek Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:28
          tak zrób
          • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:38
            A pewnie, ze zrobie! co sobie mysla?! Bazylowi zycie chca zlamac! sami niech
            sie wykastruja! I tak zadnego pozytku z tych starych zbukoli nie ma! Kto kota
            wychowal od malego?! Kto go poi,karmi i piasek zmienia?! Kto go szuka jak na
            dziwki pojdzie? JA!
            To co sie wtracaja nie w swoj interes!
    • czarna33 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:41
      Vika ja tam na kotach sie nie znam,bo tylko psa mam.Czy taki wykastrowany kot
      (pomijam jego działalność seksualną)będzie nieszczęśliwy?Przyjaciółka moja ma
      własnie taki wybrakowany egzemplarz,ale ten kot głupi był nawet jak jajka miał.
      • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:46
        bazyl jest kotem intelgentnym! Nawet szynke zamknieta w lodowce umie ukrasc!
        Nawet umie mialknac, ze ktos obcy za drzwiami stoi! to mialkniecie jest inne
        jak przyjaciel, inne jak bazyl glodny, inne jak chce sie poglaskac, inne jak
        sie boi , inne jak ma chec na wojne kocia...
        jeszcze jako eunuch zglupieje! i co wtedy?!
        • xeptrek Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:48
          nie zgłupieje
          bo przecież nie pozwolisz mu krzywdy zrobić
          chamy zbolałe...
          • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:54
            xeptrek napisał:

> nie zgłupieje
            > bo przecież nie pozwolisz mu krzywdy zrobić
            > chamy zbolałe...
            >
            Chamy? Arschlochy sa! Wredne ryje! malpy wlochate i oblesne! Szalu dostane!
        • czarna33 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:50
          Kompletnie nie wiem czy zgłupieje bo jak mówię na kotach nie znam się nic a
          nic.A wogóle to jakim prawem Twój chłop się za to zabiera???Czyj jest Bazyl?
          • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 12:52
            czarna33 napisała:

> Kompletnie nie wiem czy zgłupieje bo jak mówię na kotach nie znam się nic a
            > nic.A wogóle to jakim prawem Twój chłop się za to zabiera???Czyj jest Bazyl?
            Na pewno nie tych sadystow!sad

• czarna33 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:04
      No to niech sie od niego odwala!!Twoj kot i Ty ponosisz wszelkie konsekwencje,z
      rozmowami z głupimi sąsiadkami włacznie.Tylko zrób coś żeby nie
      śmierdziało..nie wiem co jakiś grysik może wysyp.VCholera wiesad
      • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:08
        czarna33 napisała:

> No to niech sie od niego odwala!!Twoj kot i Ty ponosisz wszelkie
        konsekwencje,z
        >
        > rozmowami z głupimi sąsiadkami włacznie.Tylko zrób coś żeby nie
        > śmierdziało..nie wiem co jakiś grysik może wysyp.VCholera wiesad

A niech sobie smierdzi! Na wsi swieze powietrze tez smierdzi a awieze powietrze
        nikomu jeszcze nie zaszkodzilo!
    • smia Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:19
      Vika!
      Ty ich psica postrasz! Ta, co ja masz miec juz niedlugo! Taki mastiff duzo
      moze. moze np, zemscic sie za biednego Bazyla!
      Albo schowaj go gdzies do czasu az dyskusje ucichna. Oni sie z Toba drocza, ot
      co.
      • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:23
        Nie drocza! psica do niczego sie nie przyda bo sie jeszcze nie urodzila!
        operacja jutro! tu trzeba dzialac!!!
        • smia Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:29
          napisalam juz naukowego maila w watku sasiednim.
          jestem prawie-doktor, jesli to cos pomoze w dyskusji.
    • zo_h Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:27
      Szkoda, że kot nie może mówić, bo ciekawe co on wtedy powiedziałby. Przecież
      to normlane że kociak musi pachnieć. Mądre sąsiadki też pewnie "pachną" co nie
      oznacza, że są to dla kota miłe doznania.
      Hmmm a te kocie zapachowe "słupki graniczne" terytorium poważnie aż tak bardzo
      dają się we znaki? Tak serio to nie bardzo znam się na kotach. Kiedyś jedynie
      mój św. pamięci dziadek mieszkający na wsi posiadał kota, ale jakoś nie
      przypominam sobie aby był on źródłem fetoru.
      Nie bardzo wiem jak mam służyć Tobie pomocą ... w każdym razie nie daj skrócić
      Bazyla o klejnoty.
      • vika411 Re: KOCIA CZARNA ROZPACZ ! 06.03.04, 13:43
        Wcale nie smierdzi...moze troszeczke ale to przejsciowe bo bazyl jest w nowym
        miejscu i mu przejdzie! zawsze tak jest gdy zmieni miejsce pobytu1 dwa, trzy
        dni i po klopocie!
        Ale te dranie mowia, ze tu bedzie kafeja internetowa i ma byc idealnie bo
        miejsce eleganckie i publiczne to bedzie...maja troche racji ale jakby nie te
        stare zdziry...kurwiska zuzyte i bezzebne to by nie mieli glupiego pomyslu! a
        tak mowia do mnie " A WIDZISZ?!" i jeszcze " ALE WSTYD!" i " CO KLIENCI
        POMYSLA"... i takie tam rozne w tym stylu!
        a moze do kamienicy zakupic w wiekszej ilosci zywy inwentaz czyli ...myszki w
        iwekszej ilosci...sa takie normalne, wesole, szare i zywe w sklepach z karma
        dla zwierzat. One sa karma dla kameleonow i innych smokow ale te klempy moze
        nabiora do Bazyla szacunku jak im pokaze co potrafi?
    • reniatoja Moze to glupie pytanie, ale dlaczego 06.03.04, 18:24
      Dlaczego jestescie tak przeciwni sterylizacji zwierzat? Ja mialam kota nazywal
      sie el Cotto i nie zdazylam go wysterylizowac, ale zrobilabym to - gdyby nie
      uciekl wczeniej na panny i wiecej nie wrocil. Podejrzewam, ze taki pieszczoch
      domowy, jakim byl, kanapiarz i whiskasowiec, zginal marnie w ulicznym okrutnym
      swiecie, a gdybysmy go wczesniej poddali sterylizacji to zylby sobie do dzis i
      mialby u nas jak u Pana Boga za piecem.

Moja suczka, ktora przybyla po zaginieciu El Cotto, zostala wysterylizowana po
      pierwszej cieczce (zdazyla zreszta zajsc w ciaze i co ja bym zrobila potem z
      kilkoma szczeniakami?) i zyje juz drugi rok po tym zabiegu i ma sie swietnie,
      jest radosnym pieskiem nie obserwuje zadnego negatywnego wplywu sterylizacji na
      jej samopoczucie czy jakikolwiek inny aspekt jej zycia. Wiec o co chodzi, czemu
      tak bardzo jestescie przeciwni sterylizacji?
      • olga55 Re: Moze to glupie pytanie, ale dlaczego 06.03.04, 19:44
        Niestety Bazylowi NIE PRZEJDZIE. Jak każdy kocur będzie znaczyła teren,a zapach
        ten jest dość intensywny i nie każdy za nim przepada.Poza tym,moze sie tak
        zdażyć (a raczej na pewno), że jak poczuje wolę bożą to może najzwyczajniej w
        świecie spierniczyć i nie wiadomo co go spotka.Poza tym będzie być moze ojcem
        kilku pokoleń bezdomnych kotów.Kastracja nie wpływa źle na kota,trzeba tylko
        dbać o jego ruch i dietę (żeby sie nie zapasł).Znam kilka kotów bez klejnotów
        (ale mi sie rymło) i naprawdę w niczym sie nie różnią od "jajecznych".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka