very_famous 25.03.04, 11:55 Ile można cholera stukać młotkiem, wiercić!!!! Mam dość sąsiadów. I telefonów, które budzą. !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zet_a Re: NIEWYSPANA ZŁA :((((((((((((((((((((((((((((( 25.03.04, 12:07 U mnie tak było w zeszłym tygodniu - łup, łup, łup, wrrrrrr przez całą sobotę. Zboczuchy zaczęli wiercić o 8 rano (cholera, na bezsenność cierpią, czy jak!?), a skończyli po 22. Mój spanikowany łomotem pies wył jak syrena i nie dawał się zatkać. Istne piekło W nagrodę uczęstowałam ich w niedzielny poranek Vaderem w wersji bardzo głośnej. Odpowiedz Link
very_famous Re: NIEWYSPANA ZŁA :((((((((((((((((((((((((((((( 25.03.04, 12:22 Ja muzykoterapię zrobiłam od razu, też ciężką. Ale ty masz rację!! Vader to jest dopiero RYKKKKKK! Odpowiedz Link
zet_a Re: NIEWYSPANA ZŁA :((((((((((((((((((((((((((((( 25.03.04, 12:29 Może być jeszcze Morbid Angel albo Deicide. Cannibal Corpse zostawiam na przypadki szczególne, jak pewien fan Michała W. z piętra niżej nadużywający głośników tak namolnie, że mi kanapa podskakiwała. Odpowiedz Link
smia Re: NIEWYSPANA ZŁA :((((((((((((((((((((((((((((( 25.03.04, 16:43 to jajeszcze polecan Samaela, te starsze plyty. "wokal" jest przejmujacy, zaiste. Odpowiedz Link
very_famous Już mi lepiej 25.03.04, 12:50 i łupanie jakby przycichło....Albo głucha się zrobiłam ))))))))))))) Odpowiedz Link
vika411 Verka spi? Czy ci sasiedzi nie moga jej troche ... 25.03.04, 16:32 ...obudzic! taki fajny watek Sloggi zalozyl! jeszcze, nie daj boze przegapi! Chyba do niej zadzwonie... Odpowiedz Link