kris01 26.03.04, 09:44 I znowu zapomniałem, że mam umówionego dentystę. To już drugi raz w tym tygodniu. Kiedyś zapomnę się ubrać do pracy, taki jestem rozkojarzony. A może potrzebny Bilobil? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Zapominanie 26.03.04, 09:50 Mam Melisanę i Amol, czas kupić Geriavit albo Biovital Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 09:53 No chyba tak, bo nawet poprzyklejane kartki nie pomagają. Odpowiedz Link
sloggi Re: Zapominanie 26.03.04, 09:57 A może to po prostu wiosna? Wszystko się budzi do życia (dziś nawet śnieg), czujemy przesilenie, jesteśmy znużeni, ospali i powolniejsi. Może trzeba przeczekać ten przejściowy stan? Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:02 Pewnie tak, ale ciekawy jestem o czym jeszcze zapomnę. Jak tak dalej pójdzie, to zacznę się umawiać na wizytę u protetyka Odpowiedz Link
agablues Re: Zapominanie 26.03.04, 10:21 kris01 napisał: > Pewnie tak, ale ciekawy jestem o czym jeszcze zapomnę. Jak tak dalej pójdzie, > to zacznę się umawiać na wizytę u protetyka po drodze moze byc jeszcze chirurg, o czym należy nie zapominać ) Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:32 No patrz do czego to wszystko może doprowadzić )) Odpowiedz Link
smia Re: Zapominanie 26.03.04, 10:08 to lepiej od razu powiedz, ze nie lubisz dentysty ;-P. ja ciagle zapominam wyslac formularza podatkowego (a nawet go wypelnilam)... tez traci brakiem instynktu samozachowawczego. Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:13 Fakt, nie przepadam za dentystą, ale od kilku lat chodzę do koleżanki. Ona wie, że ja nie przepadam za jej pieszczotami moich zębów i stara się być delikatna i bardzo gadatliwa, żebym zapomniał, co mi robi. Ma tylko jedną wadę - dzwoni do mnie po a nie przed wizytą i śmieje się, że znowu zapomniałem. Odpowiedz Link
vika411 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:19 A ja mam na zapominanie znakomite lekarstwo... Zaraz zaraz...o czym ja tu chcialam...aaaa o dentyscie. Zapomnialam juz , ze mnie zab bolal to nie ide. Eeeeeeee, nie nie o tym chcialam! Ach ta skleroza! No! Na zapominanie swietnie mi pomagaja supelki- pamietalki. Zawsze mam zawiazanych kilka na tematy do zapamietania. Nie pamietam tylko od ktorego "niezapomnienia", ktory jest(( Odpowiedz Link
vika411 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:22 No i znowu zapomnialam, ze mam zawiazac supelek o tym, zeby pamietac na co mi ktory supelek.Nawet recznik zawiazalam w wielki supel i moj chlopina nie moze sie wytrzec po kompieli. Ale na co byl ten supel... Acha!Juz wiem!Mialam zawiazac supelek o tym, ze mam powiedziec Dziendobry Wam wszystkim i oczywiscie nie powiem bo...zapomnialam... Okropne! Odpowiedz Link
sasha_m Re: Zapominanie 26.03.04, 10:23 Jak masz kilka to nic dziwnego, a ja czasem mam jeden i też nie wiem, o czym miał mi przypomnieć Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:30 Supełki przećwiczyłem. Sznurek jest tak poplątany, że przypomina wielką kulę. Tylko zawsze zapominam jej ze sobą zabrać Odpowiedz Link
smia Re: Zapominanie 26.03.04, 10:48 wezel gordyjski, tak? moze by go przeciac i zaczac notowac? Odpowiedz Link
agablues Re: Zapominanie 26.03.04, 10:37 kris01 napisał: > Fakt, nie przepadam za dentystą, ale od kilku lat chodzę do koleżanki. Ona wie, > > że ja nie przepadam za jej pieszczotami moich zębów i stara się być delikatna i > > bardzo gadatliwa, żebym zapomniał, co mi robi. A może gdyby to był prawdziwy dentysta-sadytsta, facet wyglądający jak rzeźnik, u którego trudno wybłagać znieczulenie - tak byś przeżywał, ze nie zapomniałbyś nawet przez chwilę...? Wiesz, taki permanenty strach, który nie pozwoli zapomnieć...) Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 10:39 Wtedy pamiętałbym, że mam o wizycie na pewno zapomnieć Odpowiedz Link
smia Re: Zapominanie 26.03.04, 10:49 no nie, ta wizja mnie juz zniechecila, choc wcale nie musze isc (na razie...). ale ja bez znieczulenia nie siadam na fotel, tak generalnie. Odpowiedz Link
agablues Re: Zapominanie 26.03.04, 10:51 smia napisała: > no nie, ta wizja mnie juz zniechecila, choc wcale nie musze isc (na razie...). > ale ja bez znieczulenia nie siadam na fotel, tak generalnie. Czasami trzeba z pacjentami radykalnie ) Odpowiedz Link
smia Re: Zapominanie 26.03.04, 10:59 moje skojarzenie bylo takie: rzeznik. fartuch. Delikatessen. ;-PPPPPPPPP Odpowiedz Link
agablues Re: Zapominanie 26.03.04, 11:02 smia napisała: > moje skojarzenie bylo takie: > rzeznik. fartuch. Delikatessen. > ;-PPPPPPPPP Mi jeszcze pasuje scena z "Pieniądze to nie wszystko" jak "ukatrupiali" Gołąbka < Odpowiedz Link
smia Re: Zapominanie 26.03.04, 11:00 ale mam naprwde mila pania dentystke i nie zamienie jej na zadna inna! Odpowiedz Link
biuralistka Re: Zapominanie 26.03.04, 15:07 Ach to zapominanie! Od jakiegoś czasu włączam sobie przypominacz w komórce. Dziennie mam z 10 wpisów o różnych drobiazgach. Kiedyś zapisywałam wszystko w terminarzu, ale ... zapominałam do niego zajrzeć. A tak, to przynajmniej komórka zadzwoni Odpowiedz Link
kris01 Re: Zapominanie 26.03.04, 15:17 Ja wszystko zapisujęw palmptopie i to jest mój błąd. Pewnego razu wykasował mi wszystkie dane. Książkę adresową też. Niektóre adresy odzyskałem a zniektórymiosobami kontakt z przyczyn technicznych został urwany. Ta technika. Odpowiedz Link