Dodaj do ulubionych

>>Dołącz do nas na facebooku!<<

25.09.10, 22:04
Jesteś na facebooku? Dołącz do nas! klik smile
Obserwuj wątek
    • jedzoslaw Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:34
      Zrobione smile
      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:37
        5/10 osób potrafię zidentyfikować smile)
        • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:45
          Uff, czyli nie mam zwidów.
          • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:48
            sibeliuss napisał:

> Uff, czyli nie mam zwidów.

big_grin
        • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:45
          Ja też dołączyłam smile
          • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:48
            mola1971 napisała:

> Ja też dołączyłam smile

Zuch! smile
            • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 22:58
              Frida, a tak z innej mańki smile
              Czy te zdjęcia na stronie w Twojej sygnaturce są Twojego autorstwa? Piękne są.
              • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:02
                mola1971 napisała:

> Frida, a tak z innej mańki smile
                > Czy te zdjęcia na stronie w Twojej sygnaturce są Twojego autorstwa? Piękne są.

tak, moje.
                miło że się podobają smile
                • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:10
                  Nie znam się za bardzo na fotografii, ale jako laikowi baaaardzo mi się podobają. Jakieś takie... delikatne są. Widać, że kobiecą ręką robione.
                  • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:15
                    Od przestawiania mebli wyrobiła jej się ręka i tyle smile
                    • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:18
                      oo to to smile))
                      • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:30
                        Co ostatnio przestawiłaś?
                        • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:34
                          sibeliuss napisał:

> Co ostatnio przestawiłaś?

ostatnio to pobiłam samą siebie, przestawiłam łóżko, szafe biurko, a po kilku godzinach (bo mi się układ nie spodobał jednak) wszystkie te meble wróciły na poprzednie miejsca. wiem, to nie jest normalne big_grin
                          • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:35
                            Może czas na hamak?
                            • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:36
                              sibeliuss napisał:

> Może czas na hamak?

na to nie wpadłam ;]
                              • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:37
                                Wiesz, łatwiej nim manipulować.
                                • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:40
                                  sibeliuss napisał:

> Wiesz, łatwiej nim manipulować.

no polemizowałabym. jak raz przymocujesz to potem pole manewru ograniczone. dlatego też nie powiesiłam tv na ścianie big_grin
                                  • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:43
                                    Wiesz, kupujesz 3 kilogramy haków i szalejesz. Na tych wolnych wieszasz reprodukcje.
                                    • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:48
                                      sibeliuss napisał:

> Wiesz, kupujesz 3 kilogramy haków i szalejesz. Na tych wolnych wieszasz reprodu
                                      > kcje.

masz fantazjębig_grin
                                      • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:51
                                        Trzeba być otwartym na swoje potrzeby smile
                                        • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:01
                                          sibeliuss napisał:

> Trzeba być otwartym na swoje potrzeby smile

ostatnio zachciało mi się rolet rzymskich, ale ikea (a podobały mi się) nie ma na składzie już uncertain
                                          • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:15
                                            Musisz zmienić nastawienie.
                                            • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:19
                                              sibeliuss napisał:

> Musisz zmienić nastawienie.

do wielu rzeczy.
                                              • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:45
                                                Z rzymskich to chyba łaźnie będą ok.
                    • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:20
                      Skoro to od przestawiania mebli tak się robi to ja się jutro za przemeblowanie biorę big_grin
                      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:35
                        mola1971 napisała:

> Skoro to od przestawiania mebli tak się robi to ja się jutro za przemeblowanie
                        > biorę big_grin

jestem żywym przykładem big_grin
                  • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:19
                    mola1971 napisała:

> Nie znam się za bardzo na fotografii, ale jako laikowi baaaardzo mi się podobaj
                    > ą. Jakieś takie... delikatne są. Widać, że kobiecą ręką robione.

smile
                    właśnie siedzę nad ślubnymi. totalnie dziś nie mam weny na obrabianie, ale czas mnie goni.
                    • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:36
                      A rozwodowe też robisz? suspicious
                      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:41
                        mola1971 napisała:

> A rozwodowe też robisz? suspicious

a wiesz, że jeden pan młody (podczas fotografowania przygotowań, przy pannie młodej) zapytał o to samo?
                        nie miałam okazji jeszcze big_grin
                        • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:43
                          Może pomyśl o tym? To prężnie rozwijający się rynek jest wink
                          • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:48
                            mola1971 napisała:

> Może pomyśl o tym? To prężnie rozwijający się rynek jest wink

jak napisane jest w mojej ofercie: "i co tylko sobie wymarzysz" więc big_grin
                            • mola1971 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:51
                              No to o ponad rok za późno do mnie Twoja oferta dotarła big_grin
                              Ale jakby mi kiedyś strzeliło do łba by znów wyjść za mąż i (być może) się rozwieść to będę pamiętała wink
                              • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:52
                                zapraszam smile
                                • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:53
                                  Rozwodowe to zrób na tle teatru smile
                                  • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 25.09.10, 23:59
                                    sibeliuss napisał:

> Rozwodowe to zrób na tle teatru smile

a jak teatru brak? o widzisz i co wtedy big_grin
                                    • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:16
                                      Ja ma na myśli ruinę teatru i rujnację związku.
                                      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:39
                                        sibeliuss napisał:

> Ja ma na myśli ruinę teatru i rujnację związku.

ach tego naszego! zapomniałam totalnie że on jestbig_grin coś chcą z nim zrobić. starostwo chce oddać miastu czy odwrotnie, jakieś tam przepychanki są w każdym razie.
                                        • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:45
                                          Ciekawe co to zmieni.
                                          • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:52
                                            nic. niszczeje jak niszczał.
                                            • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 01:49
                                              Dom Kultury już macie, to dlatego.
                                              • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 01:56
                                                sibeliuss napisał:

> Dom Kultury już macie, to dlatego.

mogliby jakkolwiek to zagospodarować, byle nie niszczał. tak myślę.
    • skiela1 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:53
      Oslabilas mnie tym fejsbukiemsuspicious
      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:55
        nie pozostałaś obojętna big_grin
        • skiela1 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 00:59
          Tjaa czego sie nie tkne to zepsujeuncertain
          • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 01:08
            niczego nie zepsułaś przecież. po prostu lubisz wszystko dokładnie poznać smile
            • skiela1 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 01:15
              Ostatnio jak kategorie tutaj pozmienialam to sam gospodarz nie mogl traficsuspicious
              • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 01:16
                big_grin
                ja Ci powiem, że zanim wkleiłam link do fb tutaj w nagłówku to długo się zastanawiałam czy czasem czegoś nie popsuje big_grin
    • pyskata.1 Dołączyłam 26.09.10, 09:46
      tongue_out
    • agulaszek Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 10:23
      zrobione! smile)
      teraz nie bedę miała dylematów moralnych, że mało mnie na forum wink))
    • jhbsk Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 14:43
      Zameldowałam się.
      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 26.09.10, 15:04
        cieszymy się smile
    • alltid_ung Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 28.09.10, 09:46
      dolaczylam i ja wink teraz jestem ciekawa kto jest kto big_grin big_grin big_grin
      • frida2 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 28.09.10, 11:57
        alltid_ung napisała:

> dolaczylam i ja wink teraz jestem ciekawa kto jest kto big_grin big_grin big_grin

strzelaj big_grin
    • lambert77 a ja dopisać się do facebooka nie pozwole :D 28.09.10, 10:05

• alltid_ung Re: a ja dopisać się do facebooka nie pozwole :D 28.09.10, 10:22
        ..tak jakby ciebie ktos zmuszal shock nic na sile ..mozesz byc spokojny wink
        • lambert77 Re: a ja dopisać się do facebooka nie pozwole :D 28.09.10, 11:31
          dzienks smile w sumie zajrzałem na fejsbuka ale nie wiem czy chcę znać wasze imiona nazwiska miejsca zamieszkania oglądać prywatne-publiczne zdjęcia.
          • alltid_ung Re: a ja dopisać się do facebooka nie pozwole :D 28.09.10, 11:39
            a kto ci powiedziel ze ci bedzie wolno to ogladac? wink big_grin zwlaszcza to co jest "prywatne" suspicious wink a znac kogos imie czy nazwisko to znowu nie takie nieszczescie wink big_grin zreszta wchodzic na poszczegolne profile nie musisz jak nie chcesz...to i sie nic nie dowiesz wink big_grin jak napislam poprzednio do niczego nie jestes zmuszony big_grin big_grin big_grin
            • lambert77 kamień z serca :) 28.09.10, 11:48
              chociaż z drugiej strony może by mi z kopyta farma ruszyła big_grin
              • frida2 Re: kamień z serca :) 28.09.10, 11:56
                lambert77 napisał:

> chociaż z drugiej strony może by mi z kopyta farma ruszyła big_grin

hahaha! big_grin
                • lambert77 Re: kamień z serca :) 28.09.10, 15:26
                  jakbym jechał na urlop nie miałbym kłopotu z chętnymi do karmienia rybek big_grin
                  • frida2 Re: kamień z serca :) 28.09.10, 16:40
                    lambert77 napisał:

> jakbym jechał na urlop nie miałbym kłopotu z chętnymi do karmienia rybek big_grin

widzisz, widzisz, i co nie warto?tongue_out
                    • lambert77 Re: kamień z serca :) 28.09.10, 20:18
                      Chyba jednak nie smile wiecie jak to jest poznalibyście moje imię i nazwisko i musiałbym was zlikwidować big_grin a troszkę na tym forum ludzi jest big_grin
            • frida2 Re: a ja dopisać się do facebooka nie pozwole :D 28.09.10, 11:57
              alltid_ung napisała:

> jak napislam poprzednio do niczego nie jestes zmuszony big_grin big_grin big_grin

dokładnie tak :]
    • frida2 nie bać się proszę i odzywać ;p 28.09.10, 11:58

• pyskata.1 Frida 28.09.10, 18:05
        My chyba dwie najbardziej się udzielamy a reszta to podgląda sad

-+
        https://www.sesja.neostrada.pl/image012.gif Wsiowe Podwórko
        • frida2 Re: Frida 28.09.10, 18:29
          rozkręcą się wink
    • adhamah Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 28.09.10, 20:02
      dołączyłem, ale wolę odzywać się tutaj smile
      kwestia przyzwyczajenia chyba
      • skiela1 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 28.09.10, 23:43
        adhamah napisał:

> dołączyłem, ale wolę odzywać się tutaj smile
        > kwestia przyzwyczajenia chyba
        >
        Ja tezsmile
        Nie dam rady na dwa S@lony,a wlasciwie 3.
    • pyskata.1 Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 01.10.10, 16:45
      Masakra pejsbook zablokowany big_grin Pejsy .... czy czy czy czy big_grin

www.youtube.com/watch?v=FYTcEsSb5dE&feature=player_embedded
    • sibeliuss Re: >>Dołącz do nas na facebooku!< 04.10.10, 11:20
      up smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka