spyheart Re: Zatkało mnie ! 31.03.04, 23:43 przysytaje do polskiej zeczywistoscui spolecznej niesadzisz Odpowiedz Link
zenta1 Re: Zatkało mnie ! 31.03.04, 23:47 zgadza się. Real jest wystarczająco przerażający (sondaże !) a wybierając się do salonu, trafiłem do meliny. Pełnej przerażonych a do tego kłótliwych osobników. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Zatkało mnie ! 31.03.04, 23:51 agablues napisała: > zdrowie wasze w gardła nasze!!!!! no to chlup !!! Odpowiedz Link
spyheart Re: Zatkało mnie ! 31.03.04, 23:54 agablues napisała: > no to na drugą nogę !!! no to chlub w ten obity juz dziub!! jak melina to melina Odpowiedz Link
vika411 CICHO! JA TERA MOWIE! 31.03.04, 23:59 GDZIE JEZD MOJA SZTUCZNA NOGA I CIEMNE OKULARY! Juz przechlalista?! a wczym ja kurwa n na zebry jutro pojde?! Co bedzieta chlac wy gamonie?! Ktory to zrobil bo spiere wszyckich!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: CICHO! JA TERA MOWIE! 01.04.04, 00:01 jako szpiegowiec mam informacyje vika ile dajesz za nie ??? flach? Odpowiedz Link
vika411 Aga! Cholero! 01.04.04, 00:08 Gdzie moja proteza i bryle! to Ty przehandlowalas za te wodke od maciascyka , Taaak?! Odpowiedz Link
agablues Re: Aga! Cholero! 01.04.04, 00:12 Ja ????? Aszsz skąd !!! Ja dziiiisiiiiaj wcale niiiicc nie piłam, proszeee Ciociii Baśśśśki sięę ciotka sspyta, albo tego co tak szybko cichcem chciał wyjść! Odpowiedz Link
zenta1 Re: Zatkało mnie ! 31.03.04, 23:56 coś mnie mdli, żle się czuję... gdzie ten sraczyk ! Odpowiedz Link
vika411 Re: Zatkało mnie ! 01.04.04, 00:03 zenta1 napisał: > coś mnie mdli, żle się czuję... gdzie ten sraczyk ! Mozesz zygac pod stol. Bez krempacji. Tutaj wyrozumiale ludzie som! Odpowiedz Link
agablues Re: Zatkało mnie ! 01.04.04, 00:05 ta jest !!! Sami swoi !!!! Tylko spójrz najpierw czy tam nikt nie leży od ostatniej popijawy!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: Zatkało mnie ! 01.04.04, 00:07 agablues napisała: > ta jest !!! Sami swoi !!!! > Tylko spójrz najpierw czy tam nikt nie leży od ostatniej popijawy!!! Dobrze gada !! patrz w ktoraw strone leci i na kogo terAAZ MOZESZ SE POWYMIOTOWAC NA TYCH CO NIE LUBISZ NIE SKAPNA SIE :d Odpowiedz Link
spyheart Re: A GDZIE NASI PANOWIE ????? 01.04.04, 00:08 uKRYLI SIE BO JAK BABY SZALEJA I CZAROWNCZKI TO LEPIEJ SPIER.... GDZIE PIEPRZ ROSNIE Odpowiedz Link
zenta1 Re: A GDZIE NASI PANOWIE ????? 01.04.04, 00:15 do sloggiego - wiedziałem,że to żle się skończy. Odpowiedz Link
autowidol Re: A GDZIE NASI PANOWIE ????? 01.04.04, 00:16 Ja trzymam klasę! O co chodzi? Odpowiedz Link
agablues Re: A GDZIE NASI PANOWIE ????? 01.04.04, 00:17 Gzzzie ci meszszczczyźźźniiiii? prwwwwdzziwi tacy?! ORŁY, SOKOŁY HERRROSIII ????!!!! - Odpowiedz Link
autowidol Re: A GDZIE NASI PANOWIE ????? 01.04.04, 00:18 Aaaapaszeeeeem Sssstasiek byłłłł fkong zznały goooo ulyyyyce.... Odpowiedz Link
spyheart Re: A GDZIE NASI PANOWIE ????? 01.04.04, 00:19 agablues napisała: > Gzzzie ci meszszczczyźźźniiiii? > prwwwwdzziwi tacy?! > ORŁY, SOKOŁY HERRROSIII ????!!!! > - pomylily adresaaa i sanie rozpier.. na zakrecie Odpowiedz Link
zenta1 Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:27 agablues napisała: > ale dlaszszego ??? no co gupia nie wiesz ? Za niewinność !!! Odpowiedz Link
spyheart Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:25 zenta1 napisał: > siedzą w kryminale. Kurwa i ttrzeba zapierdalac pod budynk i grybserą jechać !! Aga lecim?? flache pod pache i idymy co ty na to ?? Odpowiedz Link
agablues Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:34 spyheart napisała: > zenta1 napisał: > > > siedzą w kryminale. > > Kurwa i ttrzeba zapierdalac pod budynk i grybserą jechać !! > Aga lecim?? > flache pod pache i idymy co ty na to ?? Dobra, bieremy nogę ciotki , kilka sztachet po drodze złapiemy i sruuuu Odpowiedz Link
spyheart Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:39 agablues napisała: > spyheart napisała: > > > zenta1 napisał: > > > > > siedzą w kryminale. > > > > Kurwa i ttrzeba zapierdalac pod budynk i grybserą jechać !! > > Aga lecim?? > > flache pod pache i idymy co ty na to ?? > > Dobra, bieremy nogę ciotki , kilka sztachet po drodze złapiemy i sruuuu > BO TO JEBUDU , NOSZ KARWA JAKIE TE DRZEWA KRZYWE A CHODNIKI NIEEROWNE :d Odpowiedz Link
vika411 Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:27 Moj to nawert w swieta wolal z kumplami w ciupie niz z rodzinom przy glaszce i choince, kurwa!((((( Odpowiedz Link
ashek Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:45 czesc kobitki krawatki w paski trza bylo poszukac bo to w koncu porzadna melina jest wasze zdrowie mocnym fullem ))))) pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
spyheart Re: GDZIE TE CHŁOPY ?????? 01.04.04, 00:48 ashek napisał: > czesc kobitki > krawatki w paski trza bylo poszukac > bo to w koncu porzadna melina jest > wasze zdrowie mocnym fullem > ))))) nOCNYM tOM > > pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
jasmintea Chwilke.. 01.04.04, 00:55 niech sie z szoku otrzasne i z przyzwyczajen kulturalnych)) Kamyczek na Madagaskar?)) Witam tak w ogole) Odpowiedz Link
agablues Re: Chwilke.. 01.04.04, 00:57 Siemankoooo!! AAAguusssiiia jessstem !!! Brudzziaaa ! LAAA,LLLAAA, LLLLAAAA ,LLLAAA Odpowiedz Link
ashek Re: Chwilke.. 01.04.04, 00:59 brudzia!!! brudzia!!! koniecznie!!!!!!!! tom(ashek) Odpowiedz Link
agablues Re: Chwilke.. 01.04.04, 01:01 NOOO, wreszcie jakiś odważny chłop!!! Agusia jestem !!!! Odpowiedz Link
jasmintea Re: Chwilke.. 01.04.04, 01:04 Oki to niech bedzie!))) Ale ja jakie wino poprosze - Ashek - polej no na tego brudzia)) Agusia - mow mi Martuniu!)))) ))) Odpowiedz Link
spyheart Re: Chwilke.. 01.04.04, 01:03 ashek napisał: > brudzia!!! brudzia!!! > koniecznie!!!!!!!! > tom(ashek) NO TOMECZKU CHLUP Z BAŚKĄ W TEN DZIUB )))))!! Odpowiedz Link
vika411 Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:15 Nie moge wylezc spod stolu...tu flachy puste, jakies kalesony z zawartoscia i zwloki leza...Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:18 OOO, Ciootkaaa, jużż wsstajeszszsz ??? jeszcze wczessna pora , no to chluśniem, bo uśniem !!!! Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:24 a jak !!!!! Tommuuśśś, a co Tyyy taki nocny marek jesteśśś? Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:27 agablues napisała: > a jak !!!!! > Tommuuśśś, a co Tyyy taki nocny marek jesteśśś? NOCNY TOMEK AGUUSSS CO MA DOMEK,,,, NOCNY )))))))) Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:30 agablues napisała: > Baśśśkaaaa, ciotke zgubiłyśśmy !!!! agaaaaa BEZ PANIKI ZLAMALA PEWNO DRUGA NOGE I LEZY POD STOLEM!! TO SIUP POD TEN STOL TYLKO UWARZAJ NA TAMTE KALESONY BO SZOKU DOSTANIEZSZ!! Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:33 ŁŁŁŁŁOOOMATKOOOO CIOTKA W KALESONACH, MARTUUSSSIA TYŻŻ TYLKO MY TU FASON TRZYMAMY !!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:35 agablues napisała: > ŁŁŁŁŁOOOMATKOOOO > CIOTKA W KALESONACH, MARTUUSSSIA TYŻŻ > TYLKO MY TU FASON TRZYMAMY !!!! BO MY MAMY GUST I NIEZŁY SPUST KURNA NOSZ JAK INNACZEJ !! CIOTKA WSTAWAJ SPOD TEGO STOOLU JA SIE GODZINE SCHYLAC NIE BEDE LETWO SIE TRZYMOM KARWA INO ROZ!! Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:35 agablues napisała: > ŁŁŁŁŁOOOMATKOOOO > CIOTKA W KALESONACH, MARTUUSSSIA TYŻŻ > TYLKO MY TU FASON TRZYMAMY !!!! BO MY MAMY GUST I NIEZŁY SPUST KURNA NOSZ JAK INNACZEJ !! CIOTKA WSTAWAJ SPOD TEGO STOOLU JA SIE GODZINE SCHYLAC NIE BEDE LETWO SIE TRZYMOM KARWA INO ROZ!! Odpowiedz Link
ashek Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:38 filke, filke ja w krawatce dalej zdrowko wasze!!! Odpowiedz Link
ashek Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:42 no sciomgnol lepiej bedzie przechodzic w gardelka piknych panc Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:42 agablues napisała: > no to ściąągaj krafatkie !!!! > - Kaaftanik nałozym tomkowi i nic nawet nie powi !! Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:43 spyheart napisała: > agablues napisała: > > > no to ściąągaj krafatkie !!!! > > - > Kaaftanik nałozym tomkowi i nic nawet nie powi !! Pobawimy się w DOCHTORA !!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:46 agablues napisała: > spyheart napisała: > > > agablues napisała: > > > > > no to ściąągaj krafatkie !!!! > > > - > > Kaaftanik nałozym tomkowi i nic nawet nie powi !! > > Pobawimy się w DOCHTORA !!!! czytasz w moich myslach Koffana jak ja to lubiem no to co oddstapie ci role doktorki zrobie sie pielegmniara ze trzykawa duuuza i ... Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:49 spyheart napisała: > agablues napisała: > > > spyheart napisała: > > > > czytasz w moich myslach Koffana jak ja to lubiem no to co oddstapie ci role > doktorki zrobie sie pielegmniara ze trzykawa duuuza i ... > To ja pobadam !! Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:50 ashek napisał: > Łoł!!! > to chyba lubiem???!!! DOBRZE ZE MASZ JESZCZE WATPIA BO NIE FIESZ CO DZIEWCCYNKI LUBVBIOM NAJBARDZIEJ)))) AGA DZIE JEZDES ?? KUNA Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:57 ashek napisał: > a co suchasz?????????? DOCHTOROWYCH SUCHAWEK !!!! Odpowiedz Link
vika411 Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:54 Lo matko ale mnie zemglilo...bleeeeeeee...jeszcvze mnie sie odbjo ...polej bo zygne... Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 01:57 vika411 napisała: > Lo matko ale mnie zemglilo...bleeeeeeee...jeszcvze mnie sie odbjo ...polej bo > zygne... ciotka, nie ma mnie !!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:00 agablues napisała: > vika411 napisała: > > > Lo matko ale mnie zemglilo...bleeeeeeee...jeszcvze mnie sie odbjo ...polej > bo > > zygne... > > ciotka, nie ma mnie !!!! NIEZAUWARZYLAS KUNA BAWIMY SIE W DOHTORA DOLACZASZ SIEM CZY TYLKO TAK STAC BEDZIESZ JAK CIE WYCIAGLAM Z POD TEHO STOLA1?? Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:02 spyheart napisała: > NIEZAUWARZYLAS KUNA BAWIMY SIE W DOHTORA DOLACZASZ SIEM CZY TYLKO TAK STAC > BEDZIESZ JAK CIE WYCIAGLAM Z POD TEHO STOLA1?? > ciotka se może tylko popatrzeć !!!! - Odpowiedz Link
vika411 Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:02 A cemu ja dwie lampy widze...ale mnie muli...Polej, kurwa! Mowie ... Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:04 vika411 napisała: > A cemu ja dwie lampy widze...ale mnie muli...Polej, kurwa! Mowie ... A KARWAA BO WALLAAS SIE O ROG PINDO JEDNA!! POLEWAM A JAKHRZE Odpowiedz Link
ashek Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:02 no to po musztardowce ksiezycowki na dobranoc sdrowko!!! Odpowiedz Link
vika411 Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:04 Jak cie pyrgne siekiera bez ten gupi leb to mi porzadnie nalejesz...do blaszanego garczka... Odpowiedz Link
ashek Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:06 no to pelny olkuski emaliowany i obity malowniczo pelny! zdroweczko!!! siemka kobitki!! ide kimac jak niemowle Odpowiedz Link
agablues Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:04 ashek napisał: > no to po musztardowce ksiezycowki na dobranoc > sdrowko!!! WÓDKO, DAJ ŻYĆ !!!!!! Odpowiedz Link
spyheart Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:10 agablues napisała: > ashek napisał: > > > no to po musztardowce ksiezycowki na dobranoc > > sdrowko!!! > > WÓDKO, DAJ ŻYĆ !!!!!! WIEC JAK SIE GHLAŁO TOSZTO BY SIE TERAZ POSPALO TYLKIOO ZE MNIE SIE ODECHCIALO KARWA NO .... POLEJTA JESZCZO TO MOZE SIE ZACHCE TYLKO NIE WIEM CZEGO ;P Odpowiedz Link
vika411 Re: CIIUUUM:)!!! 01.04.04, 02:11 agablues napisała: > ashek napisał: > > > no to po musztardowce ksiezycowki na dobranoc > > sdrowko!!! > > WÓDKO, DAJ ŻYĆ !!!!!! Nieeeeeee! Ona zyc nie da! Odpowiedz Link