Dodaj do ulubionych

Robią z nas wariatów

16.12.10, 22:47
Jedna z rodzin spytała Ewę Kopacz, w jakim stanie były zwłoki ich bliskich. A pani minister odparła, że nie powie, ponieważ obiecała sobie, że nic nie powie na temat tego, co widziała w Moskwie. I tak zachowuje się minister polskiego rządu, który pojechał do Rosji jako urzędnik. Rodziny, które nie były w Moskwie, nie były informowane o tym, w jakim stanie były ciała ich bliskich. W wielu przypadkach nie ma żadnej dokumentacji fotograficznej" – mówi Gosiewska.

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/313886,gosiewska-robia-z-nas-wariatow.html
Jak tak bardzo chca wiedziec, wiec powinna opowiedziec z detalami i foty pokazac.
A w ogole to sami powinni identyfikowac,nie byloby teraz pretensji.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Robią z nas wariatów 16.12.10, 22:51
      Czego nie zrobi Kopacz i generalnie PO to będzie złe, bo przecież na ich miejscu powinni być inni ludzie, inni powinni zginąć etc.
      • skiela1 Re: Robią z nas wariatów 16.12.10, 22:56
        Ja pewnie dziwna jestem ,ale ja nie pojmuje jak istotny jest fakt( i czemu ma sluzyc ten fakt rodzinie) w jakim stanie byly zwloki kogos kto zginal w katastrofie lotniczej.
        • dunajec1 Re: Robią z nas wariatów 17.12.10, 01:11
          Fakt jest istotny dla rodzin, bo ruskie powinny tak poskladac trupy zeby sladu nie bylo po wypadku, i boze uchowaj jakis skrawek materialu nie byl z innego trupa nie wspominajac o jakiejs czesci ciala.
        • projek Re: Robią z nas wariatów 17.12.10, 01:28
          Gosiewska już dawno straciła resztki rozsądku. Co ona chciała na tych zdjęciach oglądać? Równie dobrze może iść do mięsnego i popatrzeć na mięso które tam jest. Podejrzewam że efekt wizualny jest podobny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka