to.ya 02.05.04, 16:00 wszystkim i do zobaczenia (????) się wkrótce (????) )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Papatki i całuski 02.05.04, 21:59 to.ya napisała: > wszystkim i do zobaczenia a gdzie się zobaczymy?? )) Odpowiedz Link
to.ya Re: Papatki i całuski 03.05.04, 11:19 jackussi napisał: > to.ya napisała: > > > wszystkim i do zobaczenia > > a gdzie się zobaczymy?? > )) Np. w Łodzi, albo w Warszawie, albo w Lublinie, albo w Kazimierzu Doplnym, albo w Krakowie... )))) Odpowiedz Link
jackussi Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:17 to.ya napisała: > i "do swidanja" > )) a otkuda ty tak choroszo russkij znajesz A nie bieżi ja budu odin (( Odpowiedz Link
to.ya Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:19 jackussi napisał: > to.ya napisała: > > > i "do swidanja" > > )) > a otkuda ty tak choroszo russkij znajesz > A nie bieżi > ja budu odin (( Na olimpiadzie ze 3 razy z rosyjskiego byłam... Może jutro wrócę... kto wie... Istnieje jeszcze łączność satelitarna... Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:22 to.ya napisała: > jackussi napisał: > > > Papatki > > CU BBFN Odpowiedz Link
to.ya Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:23 zaciszanin napisał: > BBFN ???????????????????????????????????????????? O co Tobie idzie? )) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:24 to.ya napisała: > zaciszanin napisał: > > BBFN > O co Tobie idzie? )) BBFN - Bye, Bye For Now -> No to na razie, cześć A tak w ogóle to gdzie? Odpowiedz Link
to.ya Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:25 zaciszanin napisał: > A tak w ogóle to gdzie? Zgadnij... w Krakowie Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Papatki i całuski 12.05.04, 18:28 to.ya napisała: > w Krakowie To po co się żegnasz? [wytłumacz bom niekumaty] :-] Odpowiedz Link
to.ya Re: Papatki i całuski 15.05.04, 15:01 Bo chyba czas na kolejny spacer z czworonogiem ))))))) Odpowiedz Link
majenka3 Re: Papatki i całuski 15.05.04, 15:13 Tp.Ya, żartujesz, nigdzie nie idź!!!, leje jak potłuczone..weź piestusia na rozmowę poważną i pertraktuj. Ja cała mokra po spacerku takim właśnie i czarny pies mój takoż. NIE POLECAM !!!! Odpowiedz Link
to.ya Re: wcześnie zasypiasz 17.05.04, 13:30 To raczej wcześnie mi e-kawiarenkę zamykają Dzień dobry!!! Odpowiedz Link
majenka3 Re: wcześnie zasypiasz 17.05.04, 14:31 Cześc To.Ya! Poczte odebrawszy? Dzieńdoberek i ode mnie! Odpowiedz Link
to.ya Re: wcześnie zasypiasz 17.05.04, 14:46 Pocztę odebrawszy- podziekowawszy za list. Podejdź do GG Odpowiedz Link
majenka3 Re: wcześnie zasypiasz 17.05.04, 14:50 to.ya napisała: > Pocztę odebrawszy- podziekowawszy za list. > Podejdź do GG Ok, juz! ekwipunek na plecy, czapka, kurtka, szalik i sie udaje w GG- stronę! )))))))))))))))) z pieśnią n austach, uwaga!!! Odpowiedz Link