czarnaandzia 07.08.11, 17:02 GG wersja 10 i coś tam jeszcze.Ma to ktoś i jak się w tym odnajduje? bo ja jestem w skrajnej desperacji i chyba wogóle zakończę znajomość z tym ustrojstwem.Czemu jak coś jest dobre to trzeba to popsuć?;/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: GG 07.08.11, 17:20 Mam 10 od dawna, wiec to chyba nie jest nic nowego. Teraz pokazuje mi sie wiadomosc zebym pobrala nowa wersje.Nie pobieram.Trudno bylo mi sie przyzwyczaic do 10, a oni juz maja nowa wersje. Chyba zacofana jestem,ale co ja zrobie,ze nie lubie drastycznych zmian.ZAjmuje mi to sporo czasu zeby sie przyzwyczaic. A co konkretnie Ci sie nie podoba, bo prawde mowiac sama nie pamietam na co sie wsciekalam Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: GG 07.08.11, 19:02 Wywaliłlo mi moje stare gg i nie podoba mi się WSZYSTKO!! No jeśli jest już nowa wersja to ja dziękuję;/Nie podoba mi się to po po prawej,kontakty mi się nie podobają,archiwum mi się nie podoba.Wszystko mi się nie podoba i jestem okropnie wściekła;/ Odpowiedz Link
skiela1 Re: GG 07.08.11, 19:11 czarnaandzia napisała: > Wywaliłlo mi moje stare gg i nie podoba mi się WSZYSTKO!! No jeśli jest już now > a wersja to ja dziękuję;/Nie podoba mi się to po po prawej,kontakty mi się nie > podobają,archiwum mi się nie podoba.Wszystko mi się nie podoba i jestem okropni > e wściekła;/ Dla mnie to tez nie jest udogodnienie a komplikacja, bo mnie do niczego nie sa potrzebne te wszystkie opcje i mozliwosci jakie daje GG. Tak samo zrobilo sie z Gazeta ,ten pomost z fejsbukiem jest (moim zdaniem)pomylka.Podcieli sobie galaz na ktorej siedzieli. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: GG 07.08.11, 19:19 Ja bym chciała tylko takie proste GGNormalne.Po co te modyfikacje? Czy tak ciężko zostawić coś co jest dobre? O gazecie nie wiem i fejsbuku bo nie patrzę,po prostu mi się nie chce patrzeć w te ich nowości . Odpowiedz Link
skiela1 Re: GG 07.08.11, 19:24 czarnaandzia napisała: > Ja bym chciała tylko takie proste GGNormalne.Po co te modyfikacje? > Czy tak ciężko zostawić coś co jest dobre? Powinni zostawic opcje podstawowa. Nie ma wyjscia,trzeba sie przyzwyczaic albo wypisac Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: GG 07.08.11, 19:27 A wiesz,że poważnie zastanawiam się nad opcją "wypisać" Odpowiedz Link
justy-nka58 Re: GG 07.08.11, 20:56 Ciągiem korzystam ze starej wersji,to chyba nie jest przymusowe by wejść w nowum. Odpowiedz Link
skiela1 Re: GG 07.08.11, 22:01 no ja nie wiem jak to jest.... U mnie po prostu stara wersja przestala dzialac i musialam zainstalowac nowa. Odpowiedz Link
justy-nka58 Re: GG 08.08.11, 10:47 Należało zainstalować od początku,zacząwszy od nr i hasła. Odpowiedz Link
aiczka Re: GG 08.08.11, 11:05 Hm. Ja w pewnym momencie przestałam sobie instalować kolejne aktualizacje programu GG i zostałam przy wersji dość podstawowej. Ponieważ jednak irytowały mnie obowiązkowe reklamy przed uruchomieniem komunikatora, przestawiłam się na multikomunikator WTF wtw.k2t.eu/. Jest bardzo prosty i bez zbędnych, wkrzurzających bajerów a obsługuje GG, tlen i coś tam jeszcze. Odpowiedz Link