07.08.11, 17:02
GG wersja 10 i coś tam jeszcze.Ma to ktoś i jak się w tym odnajduje? bo ja jestem w skrajnej desperacji i chyba wogóle zakończę znajomość z tym ustrojstwem.Czemu jak coś jest dobre to trzeba to popsuć?;/
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: GG 07.08.11, 17:20
      Mam 10 od dawna, wiec to chyba nie jest nic nowego.
      Teraz pokazuje mi sie wiadomosc zebym pobrala nowa wersje.Nie pobieram.Trudno bylo mi sie przyzwyczaic do 10, a oni juz maja nowa wersje.
      Chyba zacofana jestem,ale co ja zrobie,ze nie lubie drastycznych zmian.ZAjmuje mi to sporo czasu zeby sie przyzwyczaic.
      A co konkretnie Ci sie nie podoba, bo prawde mowiac sama nie pamietam na co sie wsciekalamsuspicious
      • czarnaandzia Re: GG 07.08.11, 19:02
        Wywaliłlo mi moje stare gg i nie podoba mi się WSZYSTKO!! No jeśli jest już nowa wersja to ja dziękuję;/Nie podoba mi się to po po prawej,kontakty mi się nie podobają,archiwum mi się nie podoba.Wszystko mi się nie podoba i jestem okropnie wściekła;/
        • skiela1 Re: GG 07.08.11, 19:11
          czarnaandzia napisała:

> Wywaliłlo mi moje stare gg i nie podoba mi się WSZYSTKO!! No jeśli jest już now
          > a wersja to ja dziękuję;/Nie podoba mi się to po po prawej,kontakty mi się nie
          > podobają,archiwum mi się nie podoba.Wszystko mi się nie podoba i jestem okropni
          > e wściekła;/

Dla mnie to tez nie jest udogodnienie a komplikacja, bo mnie do niczego nie sa potrzebne te wszystkie opcje i mozliwosci jakie daje GG.
          Tak samo zrobilo sie z Gazeta ,ten pomost z fejsbukiem jest (moim zdaniem)pomylka.Podcieli sobie galaz na ktorej siedzieli.
          • czarnaandzia Re: GG 07.08.11, 19:19
            Ja bym chciała tylko takie proste GGsadNormalne.Po co te modyfikacje?
            Czy tak ciężko zostawić coś co jest dobre?
            O gazecie nie wiem i fejsbuku bo nie patrzę,po prostu mi się nie chce patrzeć w te ich nowości .
            • skiela1 Re: GG 07.08.11, 19:24
              czarnaandzia napisała:

> Ja bym chciała tylko takie proste GGsadNormalne.Po co te modyfikacje?
              > Czy tak ciężko zostawić coś co jest dobre?

Powinni zostawic opcje podstawowa.
              Nie ma wyjscia,trzeba sie przyzwyczaic albo wypisacsuspicious
              • czarnaandzia Re: GG 07.08.11, 19:27
                A wiesz,że poważnie zastanawiam się nad opcją "wypisać"
                • justy-nka58 Re: GG 07.08.11, 20:56
                  Ciągiem korzystam ze starej wersji,to chyba nie jest przymusowe by wejść w nowum.
                  • skiela1 Re: GG 07.08.11, 22:01
                    no ja nie wiem jak to jest....
                    U mnie po prostu stara wersja przestala dzialac i musialam zainstalowac nowa.
                    • justy-nka58 Re: GG 08.08.11, 10:47
                      Należało zainstalować od początku,zacząwszy od nr i hasła.
              • aiczka Re: GG 08.08.11, 11:05
                Hm. Ja w pewnym momencie przestałam sobie instalować kolejne aktualizacje programu GG i zostałam przy wersji dość podstawowej. Ponieważ jednak irytowały mnie obowiązkowe reklamy przed uruchomieniem komunikatora, przestawiłam się na multikomunikator WTF wtw.k2t.eu/. Jest bardzo prosty i bez zbędnych, wkrzurzających bajerów a obsługuje GG, tlen i coś tam jeszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka