hedonista1 02.06.04, 20:00 Moje: "Alternatywy 4" i "Zmiennicy". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: Wasz ulubiony serial? 02.06.04, 23:46 Nie mam ulubionego, ale teraz powtarzają "Wojnę Domową" i myślę sobie, ze to jest perełka. Wszyscy tam grali świetnie, ale Irena Kwiatkowska - gienialnie. Odpowiedz Link
aankaa ulubiony serial? 02.06.04, 23:48 Siedlisko a to ze względu na klimat, pejzaże i ciepełko z niego bijące Odpowiedz Link
autowidol Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 00:11 hedonista1 napisał: > Moje: "Alternatywy 4" i "Zmiennicy". Do zestawu tego dorzucam jeszcze "07 zgłoś się", za rewelacyjnego naturszczyka Cieślaka w roli głównej! Odpowiedz Link
ada296 Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 00:25 Moda na sukces skoro trwa tyle lat na pewno jest super oglądam raz na kwartał i zawsze wiem o co chodzi )) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 00:44 Jest ich wiele... Za to nie niecierpię "Złotopolskich" i "Mody na sukces". Odpowiedz Link
adhamah Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 08:09 Pierwszą pozycją zajmują dwa seriale: "Alternatywy 4" (Bareja jest super, szkoda, że tak mało dane mu było stworzyć) oraz "Przyjaciele". Ten pierwszy cały znam na pamięć, a drugiego tą część, którą mam nagraną. Odpowiedz Link
axsa Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 10:02 Wojna domowa, Czterej pancerni i pies, Alternatywy 4, Kariera Nikodema Dyzmy. Z karierą Dyzmy w wersji książkowej i filmowej jest coś dziwnego i innego niż z innymi ekranizacjami utworów literackich. W tym wypadku książki nie daje się czytać i gołym okiem widać, że powstało coś kapitalnego z czegoś bardzo takiego sobie. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 10:54 Kochane kłopoty Przystanek Alaska Pomoc domowa i Siedlisko Podróż za jeden uśmiech Czterej pancerni i pies Wojna Domowa 07 Zgłoś się i pewnie kilka, których tytułów w tej chwili nie pamiętam... Odpowiedz Link
zzdorka Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 11:03 Ja uwielbiam "Archiwum X", "Camera cafe" i polskie, stare seriale. Nowych tasiemców nie trawie. Ale przyznajcie sie. Tak tu rzucamy samymi klasycznymi ambitnosciami polskimi. A kto z was oglada "Kasie i Tomka", "Na dobre i na złe", "Samo życie", "Pensjonat pod rożą", "Na wspólnej", "Plebania" itd. Paluchem wytykac nie bede, bo żem prosiak nie jest, ale troche szczerosci. ) Odpowiedz Link
candycandy Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 14:48 Mawyr, złapałeś chyba niezłego operatora mawyr napisał: > co miesięczny odcinki pt. Wypłata )) Odpowiedz Link
zet_a Re: Wasz ulubiony serial? 04.06.04, 11:11 Alternatywy, Czterej pancerni i pies, Z archiwum X, Przyjaciele. Odpowiedz Link