sloggi 24.06.04, 10:31 Żelatynki mogę nie jesć, a żreć kilogramami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 10:33 masz na mysli te gumowe misie? harribo jest the best! Odpowiedz Link
gacus2 Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 10:42 tzn. żuć gumy do żucia. Jakby ktoś miał watpliwości. Odpowiedz Link
thomasch Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 10:42 gacus2 napisał: > Ja lubię gumy! Ja jestem nałogowym przeżuwaczem (paczka dziennie) Odpowiedz Link
zo_h Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 10:42 Ożywczy łyk czarnej herbaty A tak ogólnie to gazeta coś marudzi: "No Response from Application Web Server There was no response from the application web server for the page you requested. Please notify the site's webmaster and try your request again later. " ... co powoduje że z moich ust wypływa kwiecista łacina Pozdrawiam. Odpowiedz Link
eulalija Re: makaroni, ruskie pierogi /bt 24.06.04, 11:21 Talerz domowego rosołu z domowym makaronem, zawsze! No chyba, że jest wściekły upał, to może pół talerza ) Odpowiedz Link
bettyy Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 11:32 żelki, prażynki i popcorn - jeśli chodzi o łakocie Odpowiedz Link
virgin_black Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 11:38 sery plesniowe - zawsze wszedzie, w dowolnych ilosciach. a jak do tego winko jakies...mmmm...oj, mialam sie odchudzac )) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 19:53 Czekolada (z wyłączeniem białej, deserowej i gorzkiej) w każdych ilościach pod każdą postacią. Jeszcze nie tak dawno oddałbym królestwo, ża paczkę żelek "Haribo". Odpowiedz Link
zaciszanin Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 19:54 Ojjjjjjjjjj!!!!! Zapomniałem! Jeszcze bardziej od czekolady lubię PISTACJE w sporych ilościach już odłupinione Odpowiedz Link
zaciszanin Re: To zawsze wezmę do ust :P 24.06.04, 21:42 W tym problem, że przy otwieraniu tysięcznego orzeszka bolą mnie już palce. Jesli miałby mi je ktos otwierać, to również nie pogardzę. Odpowiedz Link
wgfc Re: To zawsze wezmę do ust :P 16.01.05, 12:24 Zaciszanin napisał: > Czekolada (z wyłączeniem białej, deserowej i gorzkiej) w każdych > ilościach pod każdą postacią. Od kilku dni pożeram ogromne ilości czekolady. Odpowiedz Link
gagunia Re: To zawsze wezmę do ust :P 16.01.05, 13:45 frytki, mietowe pastylki w czekoladzie i ananasy. Odpowiedz Link