szampon4jajeczny 30.06.04, 11:49 o czym nie piszecie nigdy w necie , jaki temat omijacie ? ja nie pisze nigdy o rodzinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: tabu 30.06.04, 12:12 sprawy intymne. Zawsze pozostaje pewien moment graniczny poza który nigdy nie wyjdę. Nie opisłabym więc nigdy swoich przeżyć seksualnych, moich głębokich rozterek miłosnych, a także efektów mojej choroby żołądka itp. itd. Odpowiedz Link
balkanski_czopek Re: tabu 30.06.04, 12:30 - o sprawach intymnych, bo nie chce być nielojalny (anonimowość w necie jest ułudna) a poza tym się wstydzę - o polityce - bo mnie mierzi, a poza tym za dużo fanatyków się wypowiada, wątki polityczne aż kipią od żółci Odpowiedz Link
luloo1 Re: tabu 30.06.04, 12:36 polityka/rodzina/tematy na które pisałam już wiele razy Intymność nie jest dla mnie tematem tabu, a to co pisałam to zaledwie 1/100 mojego życia. Odpowiedz Link
gagunia Re: tabu 30.06.04, 13:27 zalezy komu i gdzie. ogolnie nie uwazam, zeby byly jakies tematy tabu. z zasady nie mowie o sprawach dotyczacych osob, ktore mozna zidentyfikowac, badz o intymnych sprawach osob mi bliskich. moje intymne zycie nie jest jakas wielka tajemnica, ale tez nie widze powodu, zeby wszem i wobec o nim prawic.... Odpowiedz Link
szpulkaa Re: tabu 30.06.04, 15:40 wole nie pisac o swoim zyciu erotycznym, o bardzo osobistych sprawach i moich powaznych problemach. przez internet poznalam wielu ludzi i wiem, ze potem moze byc... dziwnie. ale faktem jest, ze w necie pisze obcym ludziom o wielu sprawach, o ktorych nie rozmawiam z "realnymi" zjamomymi... Odpowiedz Link
zo_h Re: tabu 30.06.04, 19:46 Chciałbym Wam powiedzieć jakie to tematy ... ale niestety to temzty tabu i nie rozmawiam o nich . Hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link
ulalka Re: tabu 30.06.04, 21:33 zo_h napisał: > Chciałbym Wam powiedzieć jakie to tematy ... ale niestety to temzty tabu i nie > > rozmawiam o nich . > > Hehehe Pozdrawiam > Ty chlopie masz recht he he i ja pozdroovkuje Odpowiedz Link
senne_marzenie Re: tabu 03.07.04, 10:07 na forum publicznym - o danych osobowych i sprawach zwiazanych z praca. ale od czego sa privy Odpowiedz Link
0kowita Re: tabu 04.07.04, 01:47 A ja w necie jestem o wiele bardziej wylewna niż w realu.W realu jestem skryta i cicha. Tutaj wyrzucam z siebie wszystko......złość i namiętność. Pisanie w necie to jak rozmowa ze sobą.....jak pisanie w kosmos. Odpowiedz Link
0kowita Re: tabu 04.07.04, 01:50 Tak mi się wydaje..... czasem współczuję tym co mnie czytają. Odpowiedz Link
sloggi Re: tabu 04.07.04, 02:25 0kowita napisała: > Tak mi się wydaje..... czasem współczuję tym co mnie czytają. Trudno mi powiedzieć, bo nie natknąłem się na Twoje posty - zatem kontrowersyjność jest chyba dyskusyjną? Odpowiedz Link
0kowita Re: tabu 04.07.04, 02:41 sloggi napisał: > Trudno mi powiedzieć, bo nie natknąłem się na Twoje posty - zatem > kontrowersyjność jest chyba dyskusyjną? Ja sobie siedzę na forum Jasło.Tam wyrzucam z siebie to co mnie boli. Tam jestem szarą gęsią forum. Nie zaglądasz tam to i mnie nie znasz. Ja czytałam wiele Twoich tekstów...... pozdrówka )))) Odpowiedz Link
sloggi Re: tabu 04.07.04, 02:43 Jechał pociąg nocą przez Jasło, nagle stanął, bo coś trzasło... Czy można mieć nadzieję na częstsze wizyty w S@lonie? Odpowiedz Link
0kowita Re: tabu 04.07.04, 02:49 A znasz to..... "na pociąg do Jasła ...deszcz...." ? Dla mnie Jasło to najpiękniejsze miejsce na świecie......wady znam. Będę zglądać do Twojego salonu..... już wrzuciłam w "ulubione" Odpowiedz Link
sloggi Re: tabu 04.07.04, 02:51 Jasło znam z okien pociągu, bo kursowałem przez nie do Krosna, a stamtąd do Brzozowa do rodzinki. Rodowita Jasełka? Odpowiedz Link
0kowita Re: tabu 04.07.04, 02:55 Rodowita nie. Ale już tu 18 lat mieszkam....... z wyboru. Odpowiedz Link
sloggi Re: tabu 04.07.04, 02:57 0kowita napisała: > Rodowita nie. Ale już tu 18 lat mieszkam....... z wyboru. Co jest ciekawego w Jaśle? (jest jakaś galeria fotek w necie?) Odpowiedz Link
astria1 Re: tabu 04.07.04, 03:00 Okowita eeechhh kiedys pamietam transporty wysyłało sie do fabryki kleju "osacryl" ?? do jasła ) istnieje ona jeszcze ? pzdr Anna ************************ www.pshk.edu.pl *** []forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
0kowita Re: tabu 04.07.04, 03:12 astria1 napisała: > Okowita eeechhh kiedys pamietam transporty wysyłało sie do fabryki > kleju "osacryl" ?? do jasła ) istnieje ona jeszcze ? > > pzdr > Anna > ************************ Osakryl ?????? Na Boga ....... nic mi to nie mówi. Hmmmmmm.. może w Gamracie robili coś takiego. Gamrat istnieje choć cieniutko przędzie....jak wszystko. Odpowiedz Link
astria1 Re: tabu 04.07.04, 09:20 > może w Gamracie > robili coś takiego. Gamrat istnieje choć cieniutko przędzie....jak wszystko. Okowita Tak Gamrt to byl )) pozdrawiam niedzielnie ) pzdr Anna Odpowiedz Link
astria1 Re: tabu 04.07.04, 13:19 0kowita napisała: > I ja pozdrawiam Cię Anno .....piękne imię masz. Dziękuję Odpowiedz Link
sloggi Re: tabu 04.07.04, 11:52 astria1 napisała: > > może w Gamracie > > robili coś takiego. Gamrat istnieje choć cieniutko przędzie....jak wszystk > o. > > Okowita Tak Gamrt to byl )) > pozdrawiam niedzielnie ) > To chyba Gamrat miał oddział w Brzozowie, robili tam wyroby z mas plastycznych, miski, wiaderka i drobne przybory AGD. Odpowiedz Link
astria1 Re: tabu 04.07.04, 02:57 o czym nie piszę ?... qrcze ja wiem jedno ze jak juz pisze to za wiele ... za wiele bo za dokladnie ale moze tak trzeba.. ? bo jak napiszę krótko) to mam wrazenie ze do konca nie wyjasnie a potem biedaczysko i tak stoi w miejscu - z drugiej strony odczuwam ze tak sie juz dłuzej nie da i odsuwam się powolutku ..tlko ze najgorsze nie ma nikogo w zastepstwie .. Odpowiedz Link