czarek_sz 29.01.13, 14:23 Nie wesoło to wygląda. Także dla lemingów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:25 gorzej wyglada dla PISuarowego zascianka i Rydzykowego koltuniarstwa....- Sredniowiecze.... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:44 Paweł Lisicki "uwarza rze", Polacy wpadną "w sieci" redaktorów Karnowskiego, Gmyza, Wildsteina, Semki i innych, podobnie "gmyzujących". Hmmmm... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:29 Kaczynski - "prawy i sprawiedliwy" marcin_rz napisał: > Donald kłamczuszek .... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:29 Zorro misjonarz na widok zblazowanego Tuskiego dostał wielokrotnego orgazmu bezcenne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:31 orgazmu? Na widok Twojej glupoty.... Ale nie orgazmu. Niestrawnosci..... czarek_sz napisał(a): > Zorro misjonarz na widok zblazowanego Tuskiego dostał wielokrotnego orgazmu > bezcenne Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:32 Doigrał się. Płakał nie będę, ale martwił- owszem. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:33 to jutro juz sa wybory? jedzoslaw napisał: > Doigrał się. Płakał nie będę, ale martwił- owszem. > Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:39 1zorro-bis napisał: > to jutro juz sa wybory? 2 lata coś zmienią? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:42 cierpliwy jestem.Olimpijski spokoj..... jedzoslaw napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > to jutro juz sa wybory? > 2 lata coś zmienią? > Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:36 straszne jest tylko jedno, że brak jakiejkolwiek alternatywy w wyborze dla panującej obecnie tandety Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:44 Marcin jest alternatywa. Ponadpartyjny rząd fachowców z dużymi uprawnieniami a wszystkie partie zawieszone /bądź rozwiązane/ i bez żadnych praw wyborczych.. Ale to może dopiero jak już kamień na kamieniu w tej pięknej kranie nie ostanie a człek człeka z głodu żywcem pożerał będzie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:53 czyl - niech zyje Adolf w wesji polskiej! Brawo Czarek! Nareszcie wiemy o co Ci chodzi! czarek_sz napisał(a): > Marcin jest alternatywa. Ponadpartyjny rząd fachowców z dużymi uprawnieniami a > wszystkie partie zawieszone /bądź rozwiązane/ i bez żadnych praw wyborczych.. > Ale to może dopiero jak już kamień na kamieniu w tej pięknej kranie nie ostanie > a człek człeka z głodu żywcem pożerał będzie Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:59 Czartek, w kraju, gdzie jedyną zasadą jest "POnas to choćby POtop", to prędko się nic nie zmieni, prędzej nas ruskie z niemcami nas czołgami rozjadą. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:03 I z woli większości dokładnie tak będzie rozdziobią nas kruki i wrony a my palcem nie kiwniemy. Zatoniemy razem /lemingi i pelikany/ połączeni w śmiertelnym uścisku wzajemnej nienawiści Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:17 > (...) ruskie z niemcami nas czołgami rozjadą. > I z woli większości dokładnie tak będzie rozdziobią nas kruki i wrony a my palcem nie kiwniemy Marcinie, Czarku, nie gniewajcie się, ale już dawno tak się nie uśmiałam! Naprawdę! Rozumiem, że 2013 ma być Rokiem Powstania Styczniowego, ale 1863-ci... to se ne vrati! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:24 Na Ciebie nie można się gniewać jak tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino . Poza tym także obserwuję rynek a nie zaprzeczysz że to też czuły barometr w tych sprawach. Pzdr. Ps. Na Titanicu gdy mówiono że statek tonie też wielu się śmiało, kpili nawet. Więc byłbym ostrożny z tymi osądami - że nic się nie powtórzy sz Pani sorel.lina napisała: > > (...) ruskie z niemcami nas czołgami rozjadą. > > > I z woli większości dokładnie tak będzie rozdziobią nas kruki i > wrony a my palcem nie kiwniemy > > Marcinie, Czarku, nie gniewajcie się, ale już dawno tak się nie uśmiałam! Napr > awdę! > > Rozumiem, że 2013 ma być Rokiem Powstania Styczniowego, ale 1863-ci... to se ne > vrati! > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:26 Czerek....to Polska to Titanic? No, to na co Ty czekasz! Po ponton, po ponton! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:32 > Na Ciebie nie można się gniewać Dziękuję, Czarku! > ja tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino A możesz mi zdradzić, kto to taki? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:37 pewnie .....Jarek. sorel.lina napisała: > > Na Ciebie nie można się gniewać > > Dziękuję, Czarku! > > > ja tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino > > A możesz mi zdradzić, kto to taki? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:45 Z różnych źródeł zasięgam informacji. Z tych bezpośrednio związanych z rządem i z niezależnych także. Ciekawym źródłem informacji jest np Puls Biznesu oraz Gazeta Prawna. Polecam sorel.lina napisała: > > Na Ciebie nie można się gniewać > > Dziękuję, Czarku! > > > ja tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino > > A możesz mi zdradzić, kto to taki? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 16:04 > Ciekawym źródłem informacji jest np Puls Biznesu oraz Gazeta Prawna. Polecam Tych źrodeł nie trzeba mi polecać - też z nich korzystam. No, może nie codziennie i pewnie dlatego nie zauważyłam w nich tych ruskich i niemieckich czołgów, kruków ani wron... Pozdrawiam, Czarku! Janeczkę też. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 16:07 to Puls Biznesu i Gazeta Prawna mowia, ze Polska to.......Titanic??! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 16:09 1zorro-bis napisał: > to Puls Biznesu i Gazeta Prawna mowia, ze Polska to.......Titanic??! Oj! Titanica też tam nie zauważyłam... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 17:25 ja tez nie..... Ale Czarek gdzies go zauwazyl. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 18:17 Zauważ jeszcze jedną rzecz która potwierdza że Titanic tonie dramatycznie spadające wpływy do budżetu i pomysły na pozyskanie tychże. Tragikomiczne pomysły jak opodatkowanie deszczówki oraz podatek za jazdę po drogach krajowych - podatek od dawna przez kierowców płacony dzięki za pozdro dla nas , również pozdrawiam A tu ciekawy komentarz, ciekawy bo znanego polityka rządzącej partii. niezalezna.pl/37838-senator-po-realne-bezrobocie-20-proc sorel.lina napisała: > Tych źrodeł nie trzeba mi polecać - też z nich korzystam. No, może nie codzienn > ie i pewnie dlatego nie zauważyłam w nich tych ruskich i niemieckich czołgów, k > ruków ani wron... Pozdrawiam, Czarku! Janeczkę też. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 18:26 ciekawe.... Tragikomoíczne pomysly powiadasz? No, dla Twojei informacji - podatek od deszczowki w Niemczech jest od dawna, oplaty za ciezarowki na drogach poza autostradami tez. I to w tych bogatych Niemczech Czarek. No tak, ale Niemcy sa tragikomiczni.... Acha, i w Niemczech i kobiety i mezczyzni pracuja do 67 roku zycia. Zaiste, tragikomiczne..... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:07 Marcinie, naprawdę wierzysz, że ktoś nas rozjedzie? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:13 Myślę że użył przenośni. Wiesz o co chodzi, rozjadą nas gospodarczo i materialnie. Właściwie to my już jesteśmy rozjechani. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:14 Czarek....jak chcesz tonac to ton. Ja mam ponton.... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 18:25 Jak to Czarek zauważył, to była mała przenośnia Teraz są nowocześniejsze (ekonomiczne) sposoby rozjeżdżania niż czołgi. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:21 Eeee tam Marcin. Są takie rzeczy na świecie, o których nie snili nawet Ruscy szachisci Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 19:09 A tak wygląda 'kryzys' w krajach Europy Zachodniej : praca.wp.pl/title,Dostaja-ponad-86-tys-zl-od-panstwa,wid,15289652,wiadomosc.html Kiedy ten 'kryzys' dotrze do nas ? w/g Tuskowego i Rostowskiego nigdy. Szkoda wielka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 07:40 oj widze Czarek ze Ci sie nierobstwo z UK marzy.... A to moze tez? wyborcza.pl/1,75248,13317771,Islamskie_patrole_napastuja_londynczykow__Muzulmanie_.html Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:18 No widzisz misjonarzu ? żyjesz w komunie i nawet o tym nie wiesz, bo czy się stoi czy się leży u was jest co innego u nas, w państwie liberalizmu i twardego kapitalizmu. 'Nie rabotajesz nie kuszajesz'. Dlatego nie chcecie tu wrócic, komunę wolicie tow misjonarzu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:26 Misjonarzu a czemu to takich linków nie wklejacie ? wyborcza.biz/biznes/1,100896,13318358,KE_wstrzymuje_miliardowe_fundusze_na_budowe_polskich.html#BoxSlotIIMT Wina kaczora i Tolka Banana ale nie chużego ruja co nie misjonarzu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13318256,Co_trzecie_dziecko_w_Polsce_rodzi_sie_w_biedzie.html#BoxWiadTxt W/g Zorro mieszkańcom Polski jest obecnie tak dobrze jak nigdy wcześniej. To w takim razie Twoja wyrocznia GW kłamie co pisze ? i co Wy na to misjonarzu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:56 straszne..... A Ty Czarus do tego sie przyczyniasz nie placac podatkow tak jak Grecy. Gdzie Twoj patriotyzm` Beba pelna frazesow, co? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10937521,_Nie_przyjde_dzis_po_Anne___greccy_rodzice_porzucaja.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:53 Czarus....Ty wklejasz linka i nawet nie wiesz dlaczego. Przeczytaj sobie go najpierw to bedziesz wiedzial.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:51 no widzisz Czarek? Nareszcie zrozumiales dlaczego ja ten raj wybralem. Chlopie, ja sobie leze, klikam w klawiature a w banku odsetki mi rosna jak glupie! Trzeciego Mercedesa juz mam i musze nowy garaz od panstwa dostac bo juz mi sie nie mieszcza. Tylko mam pytanie: Ty taki warszawski cwaniak, czemu z tego nie skorzystales? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:00 Nie skorzystałem bo nie lubię żyć na cudzy koszt Zorro. Zawsze miałem ambicję żeby sam na siebie i na swoją rodzinę pracować i zarabiać. Ale czy Ty to zrozumiesz jak Ty z komuny do komuny prysnąłeś żeby wciąż żerować na takich jak ja ,na ludziach uczciwych i pracowitych. A podatki od dochodów płacę jak najbardziej. M.in dochodowy oraz te ukryte w wacie i akcyzie. Kuma ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:04 Ty, Czarus.....to nie wiedzialem ze w Niemczech jest.....KOMUNA! No, popatrz, popatrz - czego to sie czlowiek od Ciebie nowego moze dowiedziec.... Czarek....Ty jestes chodzaca......kopalnia informacji! czarek_sz napisał(a): > Nie skorzystałem bo nie lubię żyć na cudzy koszt Zorro. Zawsze miałem ambicję ż > eby sam na siebie i na swoją rodzinę pracować i zarabiać. Ale czy Ty to zrozumi > esz jak Ty z komuny do komuny prysnąłeś żeby wciąż żerować na takich jak ja ,na > ludziach uczciwych i pracowitych. > A podatki od dochodów płacę jak najbardziej. M.in dochodowy oraz te ukryte w wa > cie i akcyzie. Kuma ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:24 Musiałeś wiedzieć, bo jakbyś nie wiedział ,to byś nie pojechał. Bo nierób łatwy szmal z daleka zwącha. Jak sęp padlinę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:26 no widzisz Czarek? A czemu z Ciebie taki nierob jak ze mnie nie byl? Mial bys chlopie dzisiaj wille z basenem, druga na Majorce a w garazu trzy Mercedesy..... A tak co? Dupa blada i ....g.... Odpowiedz Link
kriss67 Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 13:47 A dlaczego w dół? Wszystko przez tego kurdupla faszyste. Gdyby nie on, to ho, hooooo..: Daslej byśmy inwestowali fundusze strukturalne, żeby Polakom żyło sie lepiej: Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:07 Przedtem winien był Prezydent Kaczyński, bo 'wszystko' wetował i nie dawał 'rzondzić'. Dziś w skutecznym rządzeniu przeszkadza opozycja i jej lider. Bo JK krzywo patrzy, bo PiS nie pomaga tylko krytykuje, bo zioną nienawiścią i plują jadem a zdelegalizować watahę liderów na Sybir i spoko Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:35 zobacz Czarek..... Lemingi juz wczesniej byly... I co Ty na to? propaganda-prlu.bartlomiejspeth.com/wp-content/uploads/2009/09/31-330x465.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:41 a studenci i okularniki .....won! propaganda-prlu.bartlomiejspeth.com/wp-content/uploads/2009/09/11-330x436.jpg Odpowiedz Link