Dodaj do ulubionych

Już tylko w dół ?

29.01.13, 14:23
https://mm.salon24.pl.s3.amazonaws.com/7a/26/7a26742f8cd2cd0e83cd526677c0fb19,2,0.jpg

Nie wesoło to wygląda. Także dla lemingów smile
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:25
      gorzej wyglada dla PISuarowego zascianka i Rydzykowego koltuniarstwa....-smirk
      Sredniowiecze....smirk
      • sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:44
        Paweł Lisicki "uwarza rze", Polacy wpadną "w sieci" redaktorów Karnowskiego, Gmyza, Wildsteina, Semki i innych, podobnie "gmyzujących". Hmmmm... wink
    • marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:27
      Donald kłamczuszek ....
      • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:29
        Kaczynski - "prawy i sprawiedliwy"confusedbig_grinbig_grinsmirk
        marcin_rz napisał:

> Donald kłamczuszek ....
      • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:29
        Zorro misjonarz na widok zblazowanego Tuskiego dostał wielokrotnego orgazmu big_grin bezcenne smile
        • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:31
          orgazmu? Na widok Twojej glupoty....big_grin
          Ale nie orgazmu. Niestrawnosci.....smirk
          czarek_sz napisał(a):

> Zorro misjonarz na widok zblazowanego Tuskiego dostał wielokrotnego orgazmu big_grin
          > bezcenne smile
      • jedzoslaw Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:32
        Doigrał się. Płakał nie będę, ale martwił- owszem.
        • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:33
          to jutro juz sa wybory?big_grin
          jedzoslaw napisał:

> Doigrał się. Płakał nie będę, ale martwił- owszem.
          >
          • jedzoslaw Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:39
            1zorro-bis napisał:

> to jutro juz sa wybory?big_grin
            2 lata coś zmienią?
            • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:42
              cierpliwy jestem.Olimpijski spokoj.....big_grin
              jedzoslaw napisał:

> 1zorro-bis napisał:
              >
              > > to jutro juz sa wybory?big_grin
              > 2 lata coś zmienią?
              >
        • marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:36
          straszne jest tylko jedno, że brak jakiejkolwiek alternatywy w wyborze dla panującej obecnie tandety
          • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:44
            Marcin jest alternatywa. Ponadpartyjny rząd fachowców z dużymi uprawnieniami a wszystkie partie zawieszone /bądź rozwiązane/ i bez żadnych praw wyborczych.. Ale to może dopiero jak już kamień na kamieniu w tej pięknej kranie nie ostanie a człek człeka z głodu żywcem pożerał będzie smile
            • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:53
              czyl - niech zyje Adolf w wesji polskiej!big_grin
              Brawo Czarek! Nareszcie wiemy o co Ci chodzi!big_grinbig_grinsmirk
              czarek_sz napisał(a):

> Marcin jest alternatywa. Ponadpartyjny rząd fachowców z dużymi uprawnieniami a
              > wszystkie partie zawieszone /bądź rozwiązane/ i bez żadnych praw wyborczych..
              > Ale to może dopiero jak już kamień na kamieniu w tej pięknej kranie nie ostanie
              > a człek człeka z głodu żywcem pożerał będzie smile
            • marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 14:59
              Czartek, w kraju, gdzie jedyną zasadą jest "POnas to choćby POtop", to prędko się nic nie zmieni, prędzej nas ruskie z niemcami nas czołgami rozjadą.
              • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:03
                I z woli większości dokładnie tak będzie smile rozdziobią nas kruki i wrony a my palcem nie kiwniemy. Zatoniemy razem /lemingi i pelikany/ połączeni w śmiertelnym uścisku wzajemnej nienawiści smile
                • sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:17
                  > (...) ruskie z niemcami nas czołgami rozjadą.

> I z woli większości dokładnie tak będzie smile rozdziobią nas kruki i wrony a my palcem nie kiwniemy

Marcinie, Czarku, nie gniewajcie się, ale już dawno tak się nie uśmiałam! Naprawdę!
                  big_grinbig_grinbig_grin
                  Rozumiem, że 2013 ma być Rokiem Powstania Styczniowego, ale 1863-ci... to se ne vrati!
                  smile
                  • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:24
                    Na Ciebie nie można się gniewać smile jak tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino . Poza tym także obserwuję rynek a nie zaprzeczysz że to też czuły barometr w tych sprawach. Pzdr.
                    Ps. Na Titanicu gdy mówiono że statek tonie też wielu się śmiało, kpili nawet. Więc byłbym ostrożny z tymi osądami - że nic się nie powtórzy sz Pani smile
                    sorel.lina napisała:

> > (...) ruskie z niemcami nas czołgami rozjadą.
                    >
                    > > I z woli większości dokładnie tak będzie smile rozdziobią nas kruki i
                    > wrony a my palcem nie kiwniemy

>
                    > Marcinie, Czarku, nie gniewajcie się, ale już dawno tak się nie uśmiałam! Napr
                    > awdę!
                    > big_grinbig_grinbig_grin
                    > Rozumiem, że 2013 ma być Rokiem Powstania Styczniowego, ale 1863-ci... to se ne
                    > vrati!
                    > smile
                    • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:26
                      Czerek....to Polska to Titanic? No, to na co Ty czekasz! Po ponton, po ponton!big_grinbig_grinsmirk
                      • sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:32
                        > Na Ciebie nie można się gniewać

Dziękuję, Czarku! smile

> ja tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino

A możesz mi zdradzić, kto to taki?
                        • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:37
                          pewnie .....Jarek.big_grin
                          sorel.lina napisała:

> > Na Ciebie nie można się gniewać
                          >
                          > Dziękuję, Czarku! smile
                          >
                          > > ja tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino
                          >
                          > A możesz mi zdradzić, kto to taki?
                        • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:45
                          Z różnych źródeł zasięgam informacji. Z tych bezpośrednio związanych z rządem i z niezależnych także. Ciekawym źródłem informacji jest np Puls Biznesu oraz Gazeta Prawna. Polecam smile
                          sorel.lina napisała:

> > Na Ciebie nie można się gniewać
                          >
                          > Dziękuję, Czarku! smile
                          >
                          > > ja tylko powtarzam za tymi którzy na tym się znają Sorrelino
                          >
                          > A możesz mi zdradzić, kto to taki?
                          • sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 16:04
                            > Ciekawym źródłem informacji jest np Puls Biznesu oraz Gazeta Prawna. Polecam smile

Tych źrodeł nie trzeba mi polecać - też z nich korzystam. No, może nie codziennie i pewnie dlatego nie zauważyłam w nich tych ruskich i niemieckich czołgów, kruków ani wron... wink

Pozdrawiam, Czarku! Janeczkę też. smile
                            • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 16:07
                              to Puls Biznesu i Gazeta Prawna mowia, ze Polska to.......Titanic??!big_grinsmirk
                              • sorel.lina Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 16:09
                                1zorro-bis napisał:

> to Puls Biznesu i Gazeta Prawna mowia, ze Polska to.......Titanic??!big_grinsmirk

Oj! Titanica też tam nie zauważyłam... uncertain
                                • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 17:25
                                  ja tez nie.....big_grin
                                  Ale Czarek gdzies go zauwazyl.big_grinsmirk
                            • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 18:17
                              Zauważ jeszcze jedną rzecz która potwierdza że Titanic tonie smile dramatycznie spadające wpływy do budżetu i pomysły na pozyskanie tychże. Tragikomiczne pomysły jak opodatkowanie deszczówki oraz podatek za jazdę po drogach krajowych - podatek od dawna przez kierowców płacony smile dzięki za pozdro dla nas , również pozdrawiam smile
                              A tu ciekawy komentarz, ciekawy bo znanego polityka rządzącej partii.
                              niezalezna.pl/37838-senator-po-realne-bezrobocie-20-proc

sorel.lina napisała:
                              > Tych źrodeł nie trzeba mi polecać - też z nich korzystam. No, może nie codzienn
                              > ie i pewnie dlatego nie zauważyłam w nich tych ruskich i niemieckich czołgów, k
                              > ruków ani wron... wink

Pozdrawiam, Czarku! Janeczkę też. smile
                              • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 18:26
                                ciekawe....big_grin
                                Tragikomoíczne pomysly powiadasz? No, dla Twojei informacji - podatek od deszczowki w Niemczech jest od dawna, oplaty za ciezarowki na drogach poza autostradami tez.
                                I to w tych bogatych Niemczech Czarek.
                                No tak, ale Niemcy sa tragikomiczni....big_grinbig_grinsmirk
                                Acha, i w Niemczech i kobiety i mezczyzni pracuja do 67 roku zycia.
                                Zaiste, tragikomiczne.....big_grinsmirk
              • jedzoslaw Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:07
                Marcinie, naprawdę wierzysz, że ktoś nas rozjedzie?
                • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:13
                  Myślę że użył przenośni. Wiesz o co chodzi, rozjadą nas gospodarczo i materialnie. Właściwie to my już jesteśmy rozjechani.
                  • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:14
                    Czarek....jak chcesz tonac to ton. Ja mam ponton....big_grinbig_grinsmirk
                • marcin_rz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 18:25
                  Jak to Czarek zauważył, to była mała przenośnia smile
                  Teraz są nowocześniejsze (ekonomiczne) sposoby rozjeżdżania niż czołgi.
          • kriss67 Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 15:21
            Eeee tam Marcin. Są takie rzeczy na świecie, o których nie snili nawet Ruscy szachiscismile
            • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 29.01.13, 19:09
              A tak wygląda 'kryzys' w krajach Europy Zachodniej :

praca.wp.pl/title,Dostaja-ponad-86-tys-zl-od-panstwa,wid,15289652,wiadomosc.html
              Kiedy ten 'kryzys' dotrze do nas ? w/g Tuskowego i Rostowskiego nigdy. Szkoda wielka smile
              • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 07:40
                oj widze Czarek ze Ci sie nierobstwo z UK marzy....big_grin
                A to moze tez?big_grin
                wyborcza.pl/1,75248,13317771,Islamskie_patrole_napastuja_londynczykow__Muzulmanie_.html
                • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:18
                  No widzisz misjonarzu ? żyjesz w komunie i nawet o tym nie wiesz, bo czy się stoi czy się leży u was jest smile co innego u nas, w państwie liberalizmu i twardego kapitalizmu. 'Nie rabotajesz nie kuszajesz'. Dlatego nie chcecie tu wrócic, komunę wolicie tow misjonarzu big_grin
                  • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:26
                    Misjonarzu a czemu to takich linków nie wklejacie ?
                    wyborcza.biz/biznes/1,100896,13318358,KE_wstrzymuje_miliardowe_fundusze_na_budowe_polskich.html#BoxSlotIIMT
                    Wina kaczora i Tolka Banana ale nie chużego ruja co nie misjonarzu big_grin
                    • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:41
                      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13318256,Co_trzecie_dziecko_w_Polsce_rodzi_sie_w_biedzie.html#BoxWiadTxt
                      W/g Zorro mieszkańcom Polski jest obecnie tak dobrze jak nigdy wcześniej. To w takim razie Twoja wyrocznia GW kłamie co pisze ? i co Wy na to misjonarzu smile
                      • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:56
                        straszne.....smirk
                        A Ty Czarus do tego sie przyczyniasz nie placac podatkow tak jak Grecy.
                        Gdzie Twoj patriotyzm`big_grin
                        Beba pelna frazesow, co?smirk
                        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10937521,_Nie_przyjde_dzis_po_Anne___greccy_rodzice_porzucaja.html
                    • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:53
                      Czarus....Ty wklejasz linka i nawet nie wiesz dlaczego.
                      Przeczytaj sobie go najpierw to bedziesz wiedzial....big_grin
                  • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 09:51
                    no widzisz Czarek? Nareszcie zrozumiales dlaczego ja ten raj wybralem.smirk
                    Chlopie, ja sobie leze, klikam w klawiature a w banku odsetki mi rosna jak glupie!big_grin
                    Trzeciego Mercedesa juz mam i musze nowy garaz od panstwa dostac bo juz mi sie nie mieszcza.big_grin
                    Tylko mam pytanie: Ty taki warszawski cwaniak, czemu z tego nie skorzystales?big_grinbig_grinbig_grin
                    • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:00
                      Nie skorzystałem bo nie lubię żyć na cudzy koszt Zorro. Zawsze miałem ambicję żeby sam na siebie i na swoją rodzinę pracować i zarabiać. Ale czy Ty to zrozumiesz jak Ty z komuny do komuny prysnąłeś żeby wciąż żerować na takich jak ja ,na ludziach uczciwych i pracowitych.
                      A podatki od dochodów płacę jak najbardziej. M.in dochodowy oraz te ukryte w wacie i akcyzie. Kuma ? smile
                      • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:04
                        Ty, Czarus.....to nie wiedzialem ze w Niemczech jest.....KOMUNA! No, popatrz, popatrz - czego to sie czlowiek od Ciebie nowego moze dowiedziec....smirk
                        Czarek....Ty jestes chodzaca......kopalnia informacji!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                        czarek_sz napisał(a):

> Nie skorzystałem bo nie lubię żyć na cudzy koszt Zorro. Zawsze miałem ambicję ż
                        > eby sam na siebie i na swoją rodzinę pracować i zarabiać. Ale czy Ty to zrozumi
                        > esz jak Ty z komuny do komuny prysnąłeś żeby wciąż żerować na takich jak ja ,na
                        > ludziach uczciwych i pracowitych.
                        > A podatki od dochodów płacę jak najbardziej. M.in dochodowy oraz te ukryte w wa
                        > cie i akcyzie. Kuma ? smile
                        • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:24
                          Musiałeś wiedzieć, bo jakbyś nie wiedział ,to byś nie pojechał. Bo nierób łatwy szmal z daleka zwącha. Jak sęp padlinę big_grin
                          • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 12:26
                            no widzisz Czarek? A czemu z Ciebie taki nierob jak ze mnie nie byl?
                            Mial bys chlopie dzisiaj wille z basenem, druga na Majorce a w garazu trzy Mercedesy.....big_grin
                            A tak co? Dupa blada i ....g....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
    • kriss67 Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 13:47
      A dlaczego w dół? Wszystko przez tego kurdupla faszyste. Gdyby nie on, to ho, hooooo..:

https://agencjarysunkowa.home.pl/www/wasiukiewicz/wm2.php?pid=24991&mode=normal

Daslej byśmy inwestowali fundusze strukturalne, żeby Polakom żyło sie lepiej:

https://fanker.pl/uploads/StuffsStuff/files/748_middle.jpg

Pozdro
      Krzysztof
      • morfeusz_1 Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:07

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRw5zyMLQ0dACcKHgkxTv1LyOPfCHoYc3_OrnbCit-zfIawL3LX
      • czarek_sz Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:07
        Przedtem winien był Prezydent Kaczyński, bo 'wszystko' wetował i nie dawał 'rzondzić'. Dziś w skutecznym rządzeniu przeszkadza opozycja i jej lider. Bo JK krzywo patrzy, bo PiS nie pomaga tylko krytykuje, bo zioną nienawiścią i plują jadem smile a zdelegalizować watahę liderów na Sybir i spoko smile
        • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:35
          zobacz Czarek.....smirk
          Lemingi juz wczesniej byly...big_grin
          I co Ty na to?big_grinsmirk
          propaganda-prlu.bartlomiejspeth.com/wp-content/uploads/2009/09/31-330x465.jpg
          • 1zorro-bis Re: Już tylko w dół ? 30.01.13, 14:41
            a studenci i okularniki .....won!
            big_grinbig_grinsmirk
            propaganda-prlu.bartlomiejspeth.com/wp-content/uploads/2009/09/11-330x436.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka