1zorro-bis 21.03.13, 15:07 Jedzoslaw....pozwolilem sobie zalozyc nowy watek zeby sie nie mieszalo. A tutaj masz pierwszego linka.... www.polityka.pl/kraj/analizy/1507552,1,co-nowego-w-sprawie-smierci-barbary-blidy.read Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 21.03.13, 15:10 dalej... www.dziennikzachodni.pl/artykul/297277,latkowski-smierc-barbary-blidy-nie-byla-samobojstwem,id,t.html?cookie=1 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 21.03.13, 15:13 no i.... blogi.newsweek.pl/Tekst/polityka-polska/541415,Wszystkie-rece-umyte.html Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Smierc Barbary Blidy..... 21.03.13, 18:58 Sprawa jest otwarta, ale nie uwierzę, że ówczesny rząd z premedytacją chciał ją zamordować. Była zbyt ważnym świadkiem. Jeśli było to morderstwo to dokonane z zupełnie innej inspiracji niż z PiS. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 07:26 a kto mowi o morderstwie? To raczej zatuszowany w nieudolny sposob przesz ABW "wypadek przy pracy"...! Patrzac na "fachowosc" polskich sluzb wcale sie nie dziwie. Ostatnio przy zatrzymaniu na autostradzie zlodzieja samochodow w Polsce policjant przez przypadek zastrzelil swojego kolege bo....sie potknal i bron wypalila. jedzoslaw napisał: > Sprawa jest otwarta, ale nie uwierzę, że ówczesny rząd z premedytacją chciał ją > zamordować. Była zbyt ważnym świadkiem. Jeśli było to morderstwo to dokonane z > zupełnie innej inspiracji niż z PiS. > Odpowiedz Link
mk968 Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 07:44 słuchaj ty swoją propagandą dawno przerosłeś min Graśia który widzi tylko świetlano przyłość swojego pracodawcy więcej pokory z czego serca życzę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:04 a jakbys tak jezyk polski z gramatyka i ortografia pocwiczyl, to moze bys dobry czlowieku wiecej z tej "propagandy" rozumial.... Wiesz, mnie sie tez zdarza "byka" w pisaniu strzelic ale ja jestem tyle lat poza Polska ile Ty masz lat... mk968 napisał: > słuchaj ty swoją propagandą dawno przerosłeś min Graśia który widzi tylko świet > lano przyłość swojego pracodawcy więcej pokory z czego serca życzę Odpowiedz Link
mk968 Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:08 więcej pokory bo słoma z butów wystaję Odpowiedz Link
loczek62 Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:15 mk968 napisał: > więcej pokory bo słoma z butów wystaję Twoja "pokora" wyraża się tym, że polecasz komuś "krowę" w wiadomym celu? Odpowiedz Link
mk968 Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:20 co ma pedofil wspólnego z min Blidą Odpowiedz Link
loczek62 Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:28 mk968 napisał: > co ma pedofil wspólnego z min Blidą Ale ja tylko o "pokorze" napisałem jeśli zauważyłeś bez odniesień do jednego czy drugiego. Jeśli nawołujesz do pokory to sam ją okaż.... Odpowiedz Link
mk968 Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:36 a ty z jednej strony walczysz z kościołem a z innej bronisz jego kapłanów siejących zgorszenie faktem jest że z tą krową zrobiłem nie zbyt rossądnie . Loczku i tak cię lubię Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:49 to jak z ta pokora bedzie? "Rossadnie"? mk968 napisał: > a ty z jednej strony walczysz z kościołem a z innej bronisz jego kapłanów siej > ących zgorszenie faktem jest że z tą krową zrobiłem nie zbyt rossądnie . > > Loczku i tak cię lubię Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:46 Tobie? mk968 napisał: > więcej pokory bo słoma z butów wystaję Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 10:27 tam sie wybierasz? Milej podrozy. mk968 napisał: > kierunek Mińsk Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:11 Jesteś tyle lat poza Polską a drzesz paszczę jakbyś nigdy jej nie opuścił. Człowieku przecież Ty gówno wiesz co tu się dzieję więc kogo chcesz pouczać ? pouczaj swoich kumpli meneli z którymi chlasz tanie wina za żebraczy zasiłek a nie Polaków którzy żyją tu mieszkają i są na bieżąco. Słuchaj mądrzejszych Zorro a nie rób z siebie jeszcze większego błazna i przygłupa niż już jesteś. I przestań chlać bo coraz bardziej bredzisz co rano po kolejnej wieczornej libacji. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 09:47 Czarus.....znowu ranny kac po chlaniu w krzokach? Jabol byl za tani? Od razu widac po Twoim rannym belkocie.... czarek_sz napisał(a): > Jesteś tyle lat poza Polską a drzesz paszczę jakbyś nigdy jej nie opuścił. Czło > wieku przecież Ty gówno wiesz co tu się dzieję więc kogo chcesz pouczać ? poucz > aj swoich kumpli meneli z którymi chlasz tanie wina za żebraczy zasiłek a nie P > olaków którzy żyją tu mieszkają i są na bieżąco. Słuchaj mądrzejszych Zorro a n > ie rób z siebie jeszcze większego błazna i przygłupa niż już jesteś. I przestań > chlać bo coraz bardziej bredzisz co rano po kolejnej wieczornej libacji. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 10:07 1zorro-bis napisał: > a kto mowi o morderstwie? To raczej zatuszowany w nieudolny sposob przesz ABW > "wypadek przy pracy"...! Patrzac na "fachowosc" polskich sluzb wcale sie nie > dziwie. > Ostatnio przy zatrzymaniu na autostradzie zlodzieja samochodow w Polsce policja > nt przez przypadek zastrzelil swojego kolege bo....sie potknal i bron wypalila. > To znaczy, że się zgadzamy. Natomiast o morderstwie Blidy mówi często lewica. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 10:33 to mowia bzdury. Wedlug mnie i tez gdzies to czytale - prwdopodobna wersja byla taka: ABW jechalo do Blidy z nakazem zatrzymania, nie sprawdzili (albo sprawdzili?) czy Blida ma na siebie zarejestrowana bron. Agentka spytala sie Blide o bron, Blida odpowiedziala ze tak i razem udaly sie do lazienki gdzie pistolet byl schowany. A tam czy doszlo do nieporozumienia czy co - tego sie nigdy juz nie dowiemy. w kazdym razie bron prawdopoddobnie wypalila w czasie zamieszania. A potem ABW zeby ukryc caly swoj brak profesjonalizmu zwalili wszystko na bBide twierdzac, ze ona popelnila samobojstwo. Tylko....kto strzela do siebie w celach samobojczych nabojem srutowym w klatke piersiowa i to pod takim katem ze najpierw by musiala sobie reke wykrycic? jedzoslaw napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > a kto mowi o morderstwie? To raczej zatuszowany w nieudolny sposob przesz > ABW > > "wypadek przy pracy"...! Patrzac na "fachowosc" polskich sluzb wcale si > e nie > > dziwie. > > Ostatnio przy zatrzymaniu na autostradzie zlodzieja samochodow w Polsce p > olicja > > nt przez przypadek zastrzelil swojego kolege bo....sie potknal i bron wyp > alila. > > > > To znaczy, że się zgadzamy. Natomiast o morderstwie Blidy mówi często lewica. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 22.03.13, 15:10 Jedzoslaw....zerknij jeszcze na to: bblida.tumblr.com/ Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 02.04.13, 15:26 i tutaj: wyborcza.pl/1,76842,9792962,Blida_nie_zyje__ale_smiesznie.html#TRrelSST Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Smierc Barbary Blidy..... 02.04.13, 15:27 Jedzoslaw...i tutaj tez masz: wyborcza.pl/1,75478,13665738,Rzecznik_praw_obywatelskich_ws__smierci_Blidy__Byly.html Odpowiedz Link