Dodaj do ulubionych

Zrób sobie krem :-)

08.07.13, 15:45
Przyszły same kobiety i było tak, jakbyśmy warzyły alchemiczny eliksir wymyślony specjalnie dla każdej z nas

Spocona docieram wreszcie do chłodnego pomieszczenia, w którego przedsionku siedzi zakutana w chusty Berberyjka i uciera w kamiennym moździerzu pachnącą papkę. Za chwilę rozpocznę wąchanie, smarowanie, próbowanie, a wszystko pod życzliwym spojrzeniem właściciela apteki Rosa Huile, której sława dotarła na ochockie podwórka Warszawy.

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,127763,14229796,Zrob_sobie_krem.html
Obserwuj wątek
    • izydor88 Re: Zrób sobie krem :-) 08.07.13, 18:24
      10 lat temu - NL i Dziecko powiedzieli mi,że po powrocie od kosmetyczki wyglądam tak,jak przed.
      Od tej pory nie korzystam smile)))
      • skiela1 Re: Zrób sobie krem :-) 08.07.13, 20:39
        10 lat temu to ja jeszcze wierzylam,ze kremy moga zdzialac cuda.
        Do dzisiaj uzywam bo juz tak sie przyzwyczailam, no i wiadomo...skore trzeba nawilzac, ale niekoniecznie kremami Diora, chociaz caly czas mam slabosc do Clarinsa.

Doszlam do wniosku,ze Ziaja tez jest niczego sobie...szczegolnie seria na lato.
    • rene8 Re: Zrób sobie krem :-) 08.07.13, 21:34
      To wszystko zależy od cery/ Znając moje uczulenia na kremy wyszłabym pomarańczowasmile
      Niestety ale nawet fajne i dobre kremy sprawdzają się do połowy pojemnika. Później skóra się przyzwyczaja i zaczyna robić swoje. Ot .Naturasmile
      Moja twarz jest wskaźnikiem co się ze mną dzieje. Co jem,co pije, co palę ile się stresuje. Widać jak na twarzy.
      nie mam ulubionego kremu, na wszystko moja twarz się uodparnia i robi co chce.
      p.s. Inna sprawa,ze ma prawo być kapryśna. 20 lat temu potraktowałam ją 3 stopniem i skalp mi z twarzy zdjęli, jestem więc wyrozumiała na to co mi robiwink
      • skiela1 Re: Zrób sobie krem :-) 08.07.13, 22:54
        Kupuj pol pojemnika smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka