gacus2 15.08.04, 01:42 we wtore na słoneczną Teneryfę. Mam nadzieje, że nie wybuchnie wulkan Teide i że będzie spoko.... Pozdrawiam i do zobaczenia 1 szego wrzesnia.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: Wylatuję stąd... 15.08.04, 02:01 baw się dobrze o ile pamiętam Teide nie ma inklinacji wybuchowych pozdrów ode mnie Teneryfę i Ciebie też pozdrawiam ) Odpowiedz Link
ulalka Re: Wylatuję stąd... 15.08.04, 12:34 gacus2 napisał: > we wtore na słoneczną Teneryfę. Mam nadzieje, że nie wybuchnie wulkan Teide > i że będzie spoko.... > > Pozdrawiam i do zobaczenia 1 szego wrzesnia.... > Gacusie dobzie lataja fajnie Ci i na pewno wszystko bedzie fajniutko czego zycze ) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wylatuję stąd... 15.08.04, 18:15 Wypoczywaj, baw sie i szalej i wracaj szybko!! Po powrocie czekamy na piękne foto z urlopu. Wiele radosci i przyjemnosci Odpowiedz Link
sloggi Re: Wylatuję stąd... 15.08.04, 20:21 Wsiądzie cwaniaczek na ta miotłę dalekiego zasięgu i sruuuuuuuuuuu. Niech wypocznie i poszaleje - należy mu sie po ciężkim roku. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wylatuję stąd... 15.08.04, 22:39 wgfc napisał: > Baw się dobrze, ale rozważnie. I wracaj Uwaga! Wgfc, adhamah i sloggi proszenbi są o podanie adreesu popcztowego. (sloggi o kod) Odpowiedz Link
candycandy Re: Wylatuję stąd... 16.08.04, 16:48 Tyle samo lądowań co startów! I rób mnóstwo zdjęć - potem się nimi pochwalisz Albo wysyłaj MMs'y Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wylatuję stąd... 17.08.04, 13:02 Dziekuję wszystkim za życzenia udanego urlopu- z takimi życzeniami musi się udać. Jeśli będe miał net to postaram się Wam relacjonować na żywo, ale prawodopodbnie nei będę miał czasu. Zapowiada sie ostro Odpowiedz Link