Dodaj do ulubionych

Chcą uczyć dzieci masturbacji

20.02.14, 15:20
Według zaleceń Światowej Organizacji Zdrowia, 4-latki powinny uczyć się w przedszkolu masturbacji. Standardy WHO popiera Agnieszka Kozłowska-Rajewicz, pełnomocnik rządu ds. równego traktowania i chce je wprowadzać w Polsce

Radość i przyjemność z dotykania własnego ciała, masturbacja w okresie wczesnego dzieciństwa - w wieku 0-4 lat", "Podstawowe wiadomości dotyczące antykoncepcji - w wieku 6-9 lat", "Różne metody antykoncepcji i ich stosowanie, mity dotyczące antykoncepcji - w wieku 9-12 lat" - oto wybrane fragmenty z programu WHO, którego tytuł brzmi "Podstawowe zalecenia dla decydentów oraz specjalistów zajmujących się edukacją i zdrowiem". Zawarte tam standardy wychowania seksualnego określają, co dzieci i młodzież - w zależności od wieku - powinny wiedzieć i rozumieć.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/prasa/news-fakt-chca-uczyc-dzieci-masturbacji,nId,1107657?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

no tak ..a w 5-6 klasie obowiazkowo inne techniki tak jak sie ucza w Toronto
www.sunnewsnetwork.ca/video/inappropriate-teaching-in-toronto-schools/2360476813001
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 15:29
      bardzo wazna informacja. FAKT. W porownaniu do tego co sie na Ukrainie dzieje.....smirk
      • jedzoslaw Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 15:48
        Zastanawiam się, po co uczyć dzieci czegoś, co akurat same w sposób naturalny poznają. Takie zachowania są naturalne u dzieci, które poznają swoje ciało.
        • skiela1 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 16:05
          Jak widac standardy sie zmieniaja .Mysle,ze wiele osob uwaza to za poprawne, a z innej strony /z wlasnej obserwacji/to malo ktorych rodzicow obchodzi czego ich dzieci ucza sie w szkole .To zainteresowanie jest tak do 3 klasy a pozniej jakby sie ulatnia uncertain
        • loczek62 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 16:51
          jedzoslaw napisał:

> Zastanawiam się, po co uczyć dzieci czegoś, co akurat same w sposób naturalny
          > poznają.

Myślę ze nie jest to takie oczywiste jak zakładasz. Moje doświadczenia mówią mi zupełnie coś innego.
          • jedzoslaw Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 17:48
            > Myślę ze nie jest to takie oczywiste jak zakładasz. Moje doświadczenia mówią mi
            > zupełnie coś innego.

A czy brak tej wiedzy w wieku przedszkolnym wpłynął jakoś na Twoje późniejsze życie?
            • loczek62 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 17:50
              jedzoslaw napisał:

> A czy brak tej wiedzy w wieku przedszkolnym wpłynął jakoś na Twoje późniejsze
              > życie?

Oczywiście że tak, rzekłbym nawet że fundamentalnie.
            • loczek62 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 17:54
              PS. pisząc "moje doświadczenia" miałem na myśli różne doświadczenia nie tylko te osobiste do których się odniosłeś.
              Mój komentarz nie dotyczył potencjalnych szkód tylko tego że "u dzieci jest to naturalne". I tylko do tego się odniosłemsmile
      • skiela1 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 16:00
        1zorro-bis napisał:

> bardzo wazna informacja. FAKT. W porownaniu do tego co sie na Ukrainie dzieje..
        > ...smirk
        >

Komentowanie innych wiadomosci niz ukrainskie nie jest obowiazkowe,wiec sie nie stresuj.
        • leftt Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 17:22
          A będzie z tego sprawdzian?
          • loczek62 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 17:31
            leftt napisał:

> A będzie z tego sprawdzian?

Jak z każdych "prac ręcznych"wink
          • skiela1 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 20:39
            leftt napisał:

> A będzie z tego sprawdzian?

Przyzwolenie na pedofilie .. (?)
      • sibeliuss Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 18:06
        1zorro-bis napisał:

> bardzo wazna informacja. FAKT. W porownaniu do tego co sie na Ukrainie dzieje..
        > ...smirk
        >

Jeśli nie siedzisz owinięty w czarny kir i nie wprowadziłeś głodówki na znak solidarności to pozwól innym żyć nie tylko tragedią Ukrainy.
    • sibeliuss Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 18:09
      Tego nie trzeba uczyć.
      • skiela1 Re: Chcą uczyć dzieci masturbacji 20.02.14, 20:36
        Naturalny etap rozwoju.
        Male dziecko samo odkrywa swoje cialo,narzady plciowe.Nie trzeba go tego uczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka