sibeliuss 08.05.14, 10:38 Czy ktoś to jeszcze ogląda? Kibicujecie naszym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Eurowizja 08.05.14, 10:58 NIE!!! sibeliuss napisał: > Czy ktoś to jeszcze ogląda? > Kibicujecie naszym? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Eurowizja 08.05.14, 17:24 Będę kibicował. Dlaczego by - "nie "?? Widziałem 1 półfinał. Nie było tam nic specjalnego, nie ma wybitnych piosenek. Jakieś szanse ma ta nasza NISZOWA piosenka. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Eurowizja 08.05.14, 21:51 Właśnie wystąpiła kobita z brodą z Austrii, uważam że to czarny koń tego konkursu Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Eurowizja 08.05.14, 22:16 Osobiście nie gustuję w owłosionych babach, ale piosenkę trzeba powiedzieć ładnie zaśpiewała Dawno pociągami nie jeździłem, za dobrych czasów w tych starych pośpiesznych była tabliczka przy oknie - Nie wychylać się - Ciekawe czy któryś z jurorów się wychyli i skontruje piękną Austrię Odpowiedz Link
rene8 Re: Eurowizja 09.05.14, 19:59 Kibicujemy Konkurs Eurowizji to "głaskanie sąsiadów"- takie moje zdanie i nie ma nic wspólnego z oceną głosu czy tekstu. Bardzo mi się podobało wystąpienie Donatana i Cleo przed występem, powiedzieli,że nie chcą wygrać bo polska będzie musiała za nasze podatki zrobić konkurs, wystarczył festiwal piłki nożnej na narodowym. I w d///uupuu mają wygraną, jadą żeby pokazać ,ze Polska potrafi się bawić. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 11:20 mk968 napisał: > kibicuje Rosji Podoba Ci się ich piosenka? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 11:21 Wygrała "kobieta z brodą". To była najlepsza piosenka, czy ludzie lubią ekstrawagancję? Dziś wyczytałem, że pan udający Conchitę Wurst nie zamierza zmieniać płci. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 13:06 Bo i dlaczego miałby zmieniać? Uważam,że ta broda świetnie współgrała z tą szałową kiecką i sztucznymi rzęsami... Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Eurowizja 12.05.14, 13:42 W 1984 I Want To Break Free jeden z najbardziej rozpoznawalnych wideo klipów zespołu Queen byl zbanowana na USA MTV. Z powodów ...obyczajowych Odpowiedz Link
izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 13:53 sibeliuss napisał: > Jeśli masz FB to widzisz memy na ten temat Nie mam FB i sama kombinuję I widzę już pierwsze efekty działania Conchity Wurst - w sobotę w Galerii mój mąż zrobił letnie zakupy - "na Conchitę",jak sam stwierdził Czyli - bardziej luzacko i kolorowo.Zwłaszcza butki "Nie zna granic,ni kordonów pieśni zew" i ja jestem za Odpowiedz Link
skiela1 Re: Eurowizja 12.05.14, 13:49 Podobala ci sie ? w porzadku. Jednym sie podoba innym nie ...kazdy ma swoje upodobania i poglady na ten temat, ale rece opadaja jak czytam o polskim zacofaniu/ciemnocie z tego powodu...bo to trzeba isc z duchem Europy i czasu - chore. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Eurowizja 12.05.14, 14:07 Zaczynają się czasy, gdy tak bardzo trzeba iść do przodu, że każdy przejaw własnego zdania jest traktowany jako krytyka. Co chciał przedstawić sobą artysta, bo teorie o zacieraniu granic płci do mnie nie trafiają.... Odpowiedz Link
izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 14:46 sibeliuss napisał: > Zaczynają się czasy, gdy tak bardzo trzeba iść do przodu, że każdy przejaw włas > nego zdania jest traktowany jako krytyka. Co chciał przedstawić sobą artysta, b > o teorie o zacieraniu granic płci do mnie nie trafiają.... Co chciał przedstawić sobą artysta? Chrystusa? - Zbyt banalne,chociaż nachalnie narzucające się. Wolę myśleć,że ten makijaż+bródka+strój/piersi sobie nie wypchał/ dobrze się komponują. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Eurowizja 12.05.14, 15:32 Powiem Ci tak - im starsza jestem tym mniej rozumiem, a to nie jest za ciekawy objaw Odpowiedz Link
izydor88 Re: Eurowizja 12.05.14, 14:14 skiela1 napisała: > Podobala ci sie ? w porzadku. > Jednym sie podoba innym nie ...kazdy ma swoje upodobania i poglady na ten temat > , ale rece opadaja jak czytam o polskim zacofaniu/ciemnocie z tego powodu...bo > to trzeba isc z duchem Europy i czasu - chore. Skielu,gdyby nie post Sibeliusa,nie wiedziałabym nic o Eurowizji i kobiecie z brodą... Nie czytałam nic o polskim zacofaniu - w związku z Conchitą Wurst! Stwierdziliśmy z mężem,że skoro już temat taki gorący - warto obejrzeć. Mąż dotrwał do Conchity i poszedł spać. Ja - uważałam,że trzeba dooglądać do końca/śpiewania rzecz jasna/ Moimi faworytami byli:Holendrzy,Niemcy i ...Conchita właśnie. Dopiero wczoraj rano poznałam wyniki konkursu. Oceny socjologiczne?Jeszcze nic na ten temat nie czytałam. Ja jestem za. Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Eurowizja 12.05.14, 20:47 Ogladalam i od momentu pojawienia Conchity (polaczenie "muszelki" z "kielbasa" bezcenne) smialam sie w duchu na mysl jakie gromy spadna w Polsce jezeli cos ugra - ze ofensywa genderu, ruja i porobstwo, deprawacja mlodziezy, zepsucie, dekadencja, Europa jakiej nie chcemy i tak dalej i w tym guscie - nie zawiodlam sie... Odpowiedz Link