Dodaj do ulubionych

Sibeliussie i Skielo....

27.05.15, 14:23
ja mam taka zasade, ze wale prosto z mostu i nie zamiatam pod dywan - spraw nawet niprzyjemnych.
Skiela mi zarzucila, ze zaczepiam tutaj niejaka forumowiczke Aldone - Al.
Aby sprawe skrocic - proponuje wejsc na forum Kalejdoskop i zobaczyc co te dwie "damy" robia.
W temacie - "zaczepki". To tylko mala czesc. Byly wczesniejsze proby rowniez na FB. Ale to teraz to juz jest ABSOLUTNE DNO.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Sibeliussie i Skielo.... 27.05.15, 14:50
      Nie bywam na tamtym forum, uważam PiS za dno. Nigdy nie angażowałem się w jakieś dziwne akcje na innych forach.
      I tyle w tym temacie.
      "Aldona, Aldona* współczuję temu co z Tobą tego dokona"

* - nie znam osobiście żadnej Aldony, zatem skojarzenie z kimkolwiek jest zupełnie niezamierzone, a wręcz przypadkowe.
      • 1zorro-bis Re: Sibeliussie i Skielo.... 27.05.15, 14:53
        no coz....
        To tylko pokazuje nam jak PIS "kocha" swoich przeciwnikow i do jakich prymitywnych chwytow moga sie dopuscic.
        DNO.
    • skiela1 Re: Sibeliussie i Skielo.... 27.05.15, 16:09
      1zorro-bis napisał:

> Skiela mi zarzucila, ze zaczepiam tutaj niejaka forumowiczke Aldone - Al.

Przeciez zaczepiasz.

> Aby sprawe skrocic - proponuje wejsc na forum Kalejdoskop i zobaczyc co te dwi
      > e "damy" robia.

Nie robia niczego czego my tutaj nie robimy.
      Wlepily link do artykulu...wiesz ja tez moge tutaj wlepic ten link ...link jak kazdy inny.Ciebie zabolalo ..no coz ...
      nasuwa sie powiedzenie
      "Jak Kali ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle"?
      • skiela1 Ps. 27.05.15, 16:13
        i z mojej strony to koniec tematu.
        tu S@lon a nie podworko.
        • 1zorro-bis Re: Ps. 27.05.15, 16:19
          mnie nie zabolalo. Tylko "chwyty" tej "damy" uwazam za ostatnie DNO.
          To tyle w temacie "Zorroo sie czepiasz"
          • sibeliuss Re: Ps. 27.05.15, 19:27
            Wytłumacz mi - ale sensownie i bez emotikonów - po jasną cholerę łazisz gdzieś, gdzie Cię ewidentnie nie chcą? Trzeba być albo naiwnym, albo zwyczajnie pojebanym, żeby nie umieć przewidzieć że chamstwo nie miewa granic.
            • 1zorro-bis Re: Ps. 27.05.15, 22:11
              moge Ci to wytlumaczyc.
              Tylko musisz mi najpierw powiedziec - gdzie ja to niby chodze?
              To jest konsekwencja mojej naiwnej znajomosci w REALU z tymi dwiema "damami".
              I konsekwencja tego, ze zbyt dlugo gralem w tej samej paranoídalnej orkiestrze.
              • sibeliuss Re: Ps. 28.05.15, 07:48
                Gdybyś tam nie czytał, nie byłoby senu pisać czegoś co cię urazi.
                • 1zorro-bis Re: Ps. 28.05.15, 10:05
                  mnie to nie urazilo bo na ten temat mam swoje zdanie i zainteresowana o´soba juz uslyszala.
                  Brzydze sie tylko ludzmi, ktorz takie rzeczy wykorzystzúja zeby innym "dokopac"
                  No, ze mna to moga dlugo probowac bo ja mam skore slonia.
                  Ale niejeden w necie by sie zalamal.
                  I uwazam, ze tego typu zachowania - wyciaganie prywatnych danych, prywatnych informacji, prywtnych zdjec - nalezy tepic i takie fora ZAMYKAC.
                  • rudka-a Re: Ps. 28.05.15, 10:31
                    Nie walcz z tym, to samo zdechnie...
                    Nie czytaj, nie komentuj, zamknij ten rozdział raz na zawsze...to naprawdę pomaga.
                    • 1zorro-bis Re: Ps. 28.05.15, 10:58
                      racja. Ale czasem potrafi wk......c.smirk
                      rudka-a napisała:

> Nie walcz z tym, to samo zdechnie...
                      > Nie czytaj, nie komentuj, zamknij ten rozdział raz na zawsze...to naprawdę poma
                      > ga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka