Dodaj do ulubionych

szkoła wg PiS

30.12.15, 16:49
To cios dla edukacji dzieci niedostosowanych, chorych i tych najbiedniejszych, ze wsi. Plany edukacyjne PiS to też droższe szkoły językowe i… studenci, którzy nie będą mogli wyjechać za granicę na stypendia „Erasmusa”.

polska.newsweek.pl/szesciolatki-gimnazja-erasmus-homeschooling-szkola-wg-pis,artykuly,376387,1.html
No przeciez komus musza zabrac zeby dac innemu.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: szkoła wg PiS 14.01.16, 11:35
      A ja mam nadzieje, że te wszystkie nauczycielki popierajace PiS zostaną po reformie szkolnictwa bez pracy big_grin
      • skiela1 Re: szkoła wg PiS 14.01.16, 15:00
        Co raz czesciej slysze stwierdzenie,ze w koncu w Polsce jest teraz normalnie. Mnie to przeraza bo mi to przypomina komune.
        Ludzie chyba nie zdaja sobie sprawy,
        • klara_izydor Re: szkoła wg PiS 14.01.16, 17:37
          Pani minister edukacji Anna Zalewska jest zdecydowanie przerażająca.
          Patrzę na nią i przypominają mi się koszmary szkolne.
          • 1zorro-bis Re: szkoła wg PiS 15.01.16, 13:07
            kurcze....nasze dzieci poszly do szkoly w wieku szesciu lat. Wnuk w UK poszedl w wieku 5 lat....
            I jakos i dzieci i wnuk nie placza!smirk
        • bezdomny-kot Re: szkoła wg PiS 17.01.16, 16:21
          > nie to przeraza bo mi to przypomina komune.

Tylko że W. Gomułka gdyby żył byłby przeciwny PiS-owi.
    • jhbsk Re: szkoła wg PiS 14.01.16, 12:23
      ?Co by tu jeszcze spieprzyć panowie, co by tu jeszcze?"
      • dunajec1 Re: szkoła wg PiS 15.01.16, 22:28
        Nikt sie nie przyzna do tego ze chcialby aby bylo jak za prl-u, -nalezy sie, malo tego, prawie zmuszali do roboty, niewazne czy sie stalo czy lezalo.
    • dociek Re: szkoła wg PiS 17.01.16, 08:22
      Podejrzewam, że dumnie głoszony "plan reformy szkolnej PiS'u" polega na jego braku..., tym samym można go bardzo krótko opisać: "rozpierducha na całego, wymiatanie niewygodnych belfrów, a potem się okaże, co z tym bajzlem dalej i kto to posprząta".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka