sloggi 11.12.04, 21:41 W TV szaleje Doda, sybol seksu czy kiczu - bo sam już nie wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka.c Re: Doda Elektroda 11.12.04, 21:43 Na jakim kanale? Muszę ją wreszcie zobaczyć, bo tyle słyszałam o niej. Odpowiedz Link
tarantula01 Re: Doda Elektroda 11.12.04, 23:05 szarlotka.c napisała: > Na jakim kanale? Muszę ją wreszcie zobaczyć, bo tyle słyszałam o niej. Kup sobie dzisiejsze ŻW albo poczytaj też tu: www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=53599 Odpowiedz Link
very_famous Re: Doda Elektroda 11.12.04, 21:50 Tyyy się lepiej z niej nie śmiej. Ona 'yntelygentna' jest I ma na to papier z Mensy )) Odpowiedz Link
sloggi Re: Doda Elektroda 11.12.04, 21:51 very_famous napisała: > Tyyy się lepiej z niej nie śmiej. Ona 'yntelygentna' jest I ma na to papier z Mensy )) No wygląda bardzo ynteligentnie. Odpowiedz Link
very_famous Re: Doda Elektroda 11.12.04, 21:53 Inteligentna i oczytana W tygodniu czytalam jej kolejny wywiad. Porażka. Odpowiedz Link
sloggi Re: Doda Elektroda 11.12.04, 21:56 very_famous napisała: > Inteligentna i oczytana > W tygodniu czytalam jej kolejny wywiad. Porażka. O Dzizas - o czym mówiła? Odpowiedz Link
very_famous Re: Doda Elektroda 11.12.04, 22:06 Wrzuć sobie stronę Przekroju www.przekroj.pl/ i poszukaj artykułu wartość dodana Niestety nie można podać bezpośredniego linka. Nie wiem czemu. Odpowiedz Link
glonik Re: Doda Elektroda 12.12.04, 03:49 sloggi napisał: > W TV szaleje Doda, sybol seksu czy kiczu - bo sam już nie wiem. Mocno kiczowatego seksu a la amerykanski wyobrażeniowy serial o życiu, za przeproszeniem, wyższych sfer. Nie mylić ze sferami niebieskimi tudzież anielskimi. Odpowiedz Link
wgfc Re: Doda Elektroda 24.12.04, 23:33 Sloggi napisał: > W TV szaleje Doda, sybol seksu czy kiczu - bo sam już nie wiem. Właśnie - od jakegoś czasu, kiedy tylko włączę telewizor - wszędzie Doda- Elektroda. Odpowiedz Link