sloggi 25.12.04, 18:50 Każdy ma ulubione ciuchy, nie koniecznie piękne, nie zawsze eleganckie. Każdy ma jakiś swój styl ubierania, prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafi.raf Re: Ulubione ciuchy 25.12.04, 18:54 prawda! )) jakie sa twoje ulubione, wielki moderatorze? ))) Odpowiedz Link
anula36 Re: Ulubione ciuchy 25.12.04, 19:03 powiem na ucho najbardziej lubie luzacki stroj prawie dresiarski Odpowiedz Link
sloggi Re: Ulubione ciuchy - rafi 25.12.04, 19:06 Podoba mi się tzw. angielski. Koszula w białoniebieską kratę, sztruksy i pulower. Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Ulubione ciuchy - rafi 25.12.04, 21:42 no prosze! ja ostatnio tez polubilem sztruksy. ))) ja lubie bojowki, luzne spodnie i bluzy. ostatnio, celem tuszowania nadmiaru swojego ciala, nosze koszule i zaczne nosic rowniez garnitury! (oczywiscie mowimy o stylu ubierania sie po pracy) Odpowiedz Link
geograf Re: Ulubione ciuchy - rafi 25.12.04, 21:44 sztruks podobno w modzie, a i na koszule chyba powrócił "trynd" (obserwacje nowych kolekcji w sklepach)... Odpowiedz Link
goonia Re: Ulubione ciuchy 25.12.04, 19:08 lubie rzeczy wygodne, ale te ktore nosze nie sa moje ulubione. Chyba juz nie mam ulubionych , ale mam wygodne. troche to bez sensu wyszlo... Odpowiedz Link
carrramba Re: Ulubione ciuchy 25.12.04, 19:41 niestety nie mam w sobie nic z damy )ulubiony strój ? stare dżinsy i wielka męska koszula w kratę ) Odpowiedz Link
sorbet Re: Ulubione ciuchy 25.12.04, 20:12 Luźne spodnie/dżinsy noszone nisko) i jakiś tshirt. Mój ulubiony ma "rozstrzępione" rozcięcie. Do tego najchętniej założyłbym perfekcyjnie dopasowana marynarka. W ogóle lubię coś niewykończonego, zniszczonego lub odwróconego Kolor czarny. Odpowiedz Link
frida2 Re: Ulubione ciuchy 25.12.04, 21:49 Ja jeansy, bojówki, biodrówki - czyli wszelkiej maści spodnie )) Mam fioła na ich punkcie i niezłą kolekcję. Góra - zazwyczaj bluza, sweter, top, w każdym razie coś wygodnego. Odpowiedz Link