projek 11.01.05, 19:48 WNIMANIE !!! WNIMANIE!!! Mp3jka z wczorajszą audycją (z carrrambą i sloggim)jest już dostępna i można ja pobrać. Zapraszam pod: www.7z9.net/pub/radio/rozmowy_przy_ksiezycu/ Tam na dole jest wczorajszy odcinek pozdrawiam i życzę miłego słuchania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: mp3ka z Carrrambą i sloggim 11.01.05, 19:50 To bede miec powtorke z rozrywki. Odpowiedz Link
marcotills Re: mp3ka z Carrrambą i sloggim 11.01.05, 20:22 tradycja1 napisała: > To bede miec powtorke z rozrywki. -- czyli "stosunek przerywany"... właśnie próbowałem słuchać i zrezygnowałem(( postanowiłem ściągnąć to w całości -> w tej chwili po 10 min jest ok.2% ale choćbym miał siedzieć do rana to ściągnę, bo warto - Odpowiedz Link
tradycja1 Re: mp3ka z Carrrambą i sloggim 11.01.05, 20:47 Ooo ja zamiast opcji -pobierz-, skorzystalam ze -sluchaj- Odpowiedz Link
f.l.y Re: mp3ka z Carrrambą i sloggim 12.01.05, 16:20 właśnie słucham.... pioseneczka bomba! Odpowiedz Link
jackussi Re: mp3ka z Carrrambą i sloggim 12.01.05, 20:33 f.l.y napisała: > właśnie słucham.... > > pioseneczka bomba! ja też ) Odpowiedz Link
bloody_pincher Re: mp3ka z Carrrambą i sloggim 13.01.05, 10:17 sloggi, czy przypadkiem nie masz jakichś kompleksów? bo straszny bufon z ciebie. carrramba powiedziała ci prawdę, nie każdy internauta jest twoim przyjacielem. ja się nim nie czuję. projek, kiedyś, w starej audycji sloggiego wiedza o warszawie mi zaimponowała. wtedy rzeczywiście był gwiazdą programu. ale ostatnia audycja miała być o społecznościach internetowych, a nie o "ojcu założycielu" . przez całe to wazeliniarstwo zrobiłeś audycję pt. "slogii i jego poddani". czasem carrramba ratowała sytuację opowiadając o czymś na właściwy tej audycji temat. Odpowiedz Link
yoanna Re: do projka, sloggiego lub Kogoś zorientowanego 13.01.05, 23:24 projek napisał: Zapraszam pod: > > www.7z9.net/pub/radio/rozmowy_p rzy_ksiezycu/ mam małe pytanie,czy ten link działa? kiedy wreszcie znalazłam chwilę , żeby odsłuchać ... przy próbie wejścia dostaję info. zwrotne "odnalezienie serwera 7z9.net jest niemożliwe " (( Odpowiedz Link
rafi.raf Re: do projka, sloggiego lub Kogoś zorientowaneg 14.01.05, 00:25 u mnie dziala )) sciagnalem i jestem z tego baaardzo zadowolony! sluchalem tylko pierwszej godziny ale bylo warrrto! Odpowiedz Link
yoanna Re: do projka, sloggiego lub Kogoś zorientowaneg 14.01.05, 00:28 ok. dzięki za info ale u mnie nadal ta sama sytuacja i ten sam komunikat... truuudno nie odsłucham ... pozdrawiam Odpowiedz Link
to_man Re: do projka, sloggiego lub Kogoś zorientowaneg 14.01.05, 00:30 ja też ściągnąłem bez najmniejszych problemów. Więc cierpliwości Odpowiedz Link
projek Re: do projka, sloggiego lub Kogoś zorientowaneg 14.01.05, 01:36 UWAGA! Kumplowi padł serwer i link może nie działać. Jak upora się z problemem to archiwum powinno być znów dostępne. pozdrawiam Odpowiedz Link
yoanna Re: link do archiwum 14.01.05, 08:19 ok. dzieki za informację , poszperam i sprawdzę pozdrawiam Odpowiedz Link