czarna33 18.03.05, 17:17 Własnie sobie leci na Polsacie...a ja jak no to patrzę to się wstydzę za tych uczestników...Czy naprawdę,niektórzy myślą sobie że nie ważne jak byleby mówili o nich?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Idol 18.03.05, 17:27 Cha... Ale jakie muszą mieć poczucie własnej wartości/ Odpowiedz Link
very_famous Re: Idol 18.03.05, 20:27 Ja mam wrażenie że ci co nie potrafia śpiewać to jeszcze sa głusi - co innego słyszą niż im Zapendowska mówi. Ona mówi - jest do bani - a uczestnicy - nie było tak źle. Odpowiedz Link
eulalija Re: Idol 18.03.05, 20:37 Vitalia, może spróbujemy razem, słoń mi w dzieciństwie wprawdzie uszy starannie podeptał, solidną robotę odwalił, ale i tak mam wrażenie, że bym przez eliminacje swobodnie przeszła. Odpowiedz Link
hellboy121 Re: Idol 18.03.05, 20:50 nie wiem, ale ja też watpię, żeby aż tak się niektórzy mylili w kwestii swojej samooceny Odpowiedz Link
vitalia Re: Idol 18.03.05, 20:59 Duet egzotyczny możemy założyć i powalimy na kolana Cygana a starą zapędzimy do strzyżenia tego dredziaża..Wojewódzkie elymynacje wygramy !!!!! . Odpowiedz Link
zettrzy Re: Idol 18.03.05, 23:00 a ja fokle nie mam podlaczonej telewizji na monitorze co mial byc do tivi filmy ogladam, a co Odpowiedz Link