marcotills 19.03.05, 00:49 ...czyli "Kotka na blaszanym dachu", a ja spać nie mogę Dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Marcowe harce... 19.03.05, 10:07 dzień dobry harce czas zacząć czyli: zakupy, sprzątanie chałupy, obiad ugotować, a potem w necie surfować)) Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcowe harce... 19.03.05, 11:20 carrramba napisała: > "Tramwaj zwany pożadaniem " -- długi, czerwony, można z tyłu, można z przodu, ale tylko kiedy stanie... Odpowiedz Link
carrramba Re: Marcowe harce... 19.03.05, 12:21 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > "Tramwaj zwany pożadaniem " > -- > długi, czerwony, można z tyłu, można z przodu, ale tylko kiedy stanie... Mnie tam Marlon Brando sie przypomniał, a Tobie to nie wiem co ? ) > > Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcowe harce... 19.03.05, 22:18 U mnie tylko staje autobus, bez pożądania. Odpowiedz Link
groha Re: Marcowe harce... 19.03.05, 13:53 Tramwaj zwany pożądaniem, czyli marzenie stojącego na przystanku i śpieszącego się do pracy) Na szczęście dzisiaj sobota Odpowiedz Link
alojzy_pierwiosnek Marco też witam serdecznie:))) 20.03.05, 12:32 Marco, to nasz ulubieniec, Pani Wiosna wprost przepada za nim)) -- Odpowiedz Link
lekia Re: Marco też witam serdecznie:))) 20.03.05, 12:42 Chyba nie ma takiej(go),który by Go nie darzył względami? : ) Odpowiedz Link