rybkawanda 19.03.05, 10:18 Co Ty z tymi rybami? Czy to prowokacja? Ja Ci dam pożerać rybki, oj... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 10:28 koczisss napisał: > Skrytym rybożercom mówimy stanowcze NIE!!! -- każda rybka wyłowiona z akwarium to nóż w plecy amerykańskiego imperializmu!!! Odpowiedz Link
koczisss Re: Do sloggi 19.03.05, 10:30 Trochę zchodzę z tematu, ale... Pijmy piwo jedzmy śledzie będziem silni jak niedźwiedzie))) Odpowiedz Link
koczisss Re: Do sloggi 19.03.05, 10:32 A jak jesteśmy blisko tematu alkoholowego to... Dobry Boże, a nasz Panie spraw by wino było tanie!!!))) Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 10:41 koczisss napisał: > A jak jesteśmy blisko tematu alkoholowego to... Dobry Boże, a nasz Panie spraw > by wino było tanie!!!))) -- Pewien Szkot, w czasie balangi, został wytypowany przez kolegów do zakupienia kolejnej butelki whisky, zrobion "zrzutkę" i gostek wyskoczył do monopolowego... Wracając z butelką whisky za pazuchą wpada pod samochód i kiedy leży na asfalcie obmacuje się, czuje wilgoć na rękach i woła: Boże spraw, żeby to była krew !!! > Odpowiedz Link
koczisss Re: Do sloggi 19.03.05, 10:48 I jeszcze coś o piwie... Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 11:26 koczisss napisał: Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) -- Lecz Baba Jaga, stara "jaraczka", dorwała Jasia, Małgosię w krzaczkach Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 11:35 marcotills napisał: > koczisss napisał: > Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) -- Lecz Baba Jaga, stara "jaraczka", dorwała Jasia, Małgosię w krzaczkach Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 13:45 frida2 napisała: ))) -- ślicznie się uśmiechasz, Frodo Czyżbyś chciała wystąpić w tej bajce? Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 14:31 marcotills napisał: > marcotills napisał: > > > koczisss napisał: > > Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) -- Lecz Baba Jaga, stara "jaraczka", dorwała Jasia, Małgosię w krzaczkach Dawać tu, szybko," szluga", "browara" ! Beze mnie poszliście "kirzyć" i "jarać" ? Pewnie i "bzyka" chcieliście zaliczyć... No to we troje będziemy "ćwiczyć")) -- Chyba we czworo?, powiedział Frodo, Dawać tu wiedźmę, może być z brodą... "Sztachnąć" się dajcie i łyk "browara", Fuj,ależ zarosła tej wiedźmie "szpara"... Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 16:24 koczisss napisał: Hahaha, proszę kontynuować ))) -- skoro nalegasz... -- Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) -- Lecz Baba Jaga, stara "jaraczka", dorwała Jasia, Małgosię w krzaczkach Dawać tu, szybko," szluga", "browara" ! Beze mnie poszliście "kirzyć" i "jarać" ? Pewnie i "bzyka" chcieliście zaliczyć... No to we troje będziemy "ćwiczyć")) -- Chyba we czworo?, powiedział Frodo, Dawać tu wiedźmę, może być z brodą... "Sztachnąć" się dajcie i łyk "browara", Fuj,ależ zarosła tej wiedźmie "szpara"... -- Hola!, hola! - krzyknął Kocziss, a wpięciu to nie łaska? Babo Jago, proszę, oto moja laska, Czyż ta, słusznej miary, prężna fuzyja, Nie będzie dla Cię lepsza, od miotły Twej kija? -- Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 16:33 koczisss napisał: hahaha -- no cóż, jest popyt, więc podaż być musi -- Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) -- Lecz Baba Jaga, stara "jaraczka", dorwała Jasia, Małgosię w krzaczkach Dawać tu, szybko," szluga", "browara" ! Beze mnie poszliście "kirzyć" i "jarać" ? Pewnie i "bzyka" chcieliście zaliczyć... No to we troje będziemy "ćwiczyć")) -- Chyba we czworo?, powiedział Frodo, Dawać tu wiedźmę, może być z brodą... "Sztachnąć" się dajcie i łyk "browara", Fuj,ależ zarosła tej wiedźmie "szpara"... -- Hola!, hola! - krzyknął Kocziss, a wpięciu to nie łaska? Babo Jago, proszę, oto moja laska, Czyż ta, słusznej miary, prężna fuzyja, Nie będzie dla Cię lepsza, od miotły Twej kija? -- Mamma mia!, krzyknął, Baltazar "Gąbką" zwany, Bo rzadko kiedy , w realu, nie był pijany... Zamierzacie pić beze mnie i Carramby - Zosi, W zacnym towarzystwie, Jasia i Małgosi? Odpowiedz Link
marcotills Jedziemy dalej? 19.03.05, 17:03 Jaś i małgosia uciekli z bajki poszli na piwo i palić fajki)) -- Lecz Baba Jaga, stara "jaraczka", dorwała Jasia, Małgosię w krzaczkach Dawać tu, szybko," szluga", "browara" ! Beze mnie poszliście "kirzyć" i "jarać" ? Pewnie i "bzyka" chcieliście zaliczyć... No to we troje będziemy "ćwiczyć")) -- Chyba we czworo?, powiedział Frodo, Dawać tu wiedźmę, może być z brodą... "Sztachnąć" się dajcie i łyk "browara", Fuj,ależ zarosła tej wiedźmie "szpara"... -- Hola!, hola! - krzyknął Kocziss, a wpięciu to nie łaska? Babo Jago, proszę, oto moja laska, Czyż ta, słusznej miary, prężna fuzyja, Nie będzie dla Cię lepsza, od miotły Twej kija? -- Mamma mia!, krzyknął, Baltazar "Gąbką" zwany, Bo rzadko kiedy , w realu, nie był pijany... Zamierzacie pić beze mnie i Carramby - Zosi, W zacnym towarzystwie, Jasia i Małgosi? -- Chyba zwiewać musimy, panie i panowie, Cienko śpiewać będziemy, gdy się Sloggi dowie, Zwijamy "manele" i "szybciorem" w nogi! Drogą, ku nam się zbliża nasz admin srogi... -- Kiedy nas zobaczy, z tą wiedźmą w krzaczorach, Będzie na nas się pieklił do samego wieczora... Potem pisać będzie różne "breweryje", Że Kocziss to, a Frodo tamto, że Marco zrobił chryję... -- Pora kończyć tą bajkę, Koczissa i Wandy_Rybki, Dzisiaj mój umysł nie jest taki szybki... Jaś i Małgosia to są grzeczne dzieci, A wiedźma wnet na miotle swojej odleci... -- Ahoj! Odpowiedz Link
sloggi Re: Do sloggi 19.03.05, 17:08 Kupię wiaderko w śmietanie z cebulką i jabłkami i zjem ze smakiem za Twoje zdrowie Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 17:11 sloggi napisał: > Kupię wiaderko w śmietanie z cebulką i jabłkami i zjem ze smakiem za Twoje > zdrowie -- wiaderko w wiaderku? Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 17:50 sloggi napisał: > Ups. > Miało być wiaderko śledziuff. -- z oczami? Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 18:22 sloggi napisał: Bez kończyn i łepetyny. -- tuszę, że były to tusze? Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 18:42 sloggi napisał: Kadłubki brzmi lepiej. -- Kadłubki w śmietanie z cebulką i jabłkami... to brzmi jak: "nóżki Popiełuszki w zalewie wiślanej"... brr(( Odpowiedz Link
sloggi Re: Do sloggi 19.03.05, 18:49 Kadłubki rybne w sosie z produktu wysokolaktozowego z dodatkiem plastrów korzenia cebuli i zrzynków owocu jabłoni niewiadomego gatunku. Odpowiedz Link
marcotills Re: Do sloggi 19.03.05, 19:09 sloggi napisał: > Kadłubki rybne w sosie z produktu wysokolaktozowego z dodatkiem plastrów > korzenia cebuli i zrzynków owocu jabłoni niewiadomego gatunku. -- coś jak mięso mielone gat.IV - czyli pies rasy mieszanej, z budą? Odpowiedz Link
sloggi Re: Do sloggi 19.03.05, 23:43 marcotills napisał: > sloggi napisał: > > > Kadłubki rybne w sosie z produktu wysokolaktozowego z dodatkiem plastrów > > korzenia cebuli i zrzynków owocu jabłoni niewiadomego gatunku. > -- > coś jak mięso mielone gat.IV - czyli pies rasy mieszanej, z budą? > No mniej więcej, ale smaczne. > Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Do sloggi 20.03.05, 00:07 A moje rybki Ci się podobają? nie mogłam pominąć tego tematu (patrz: sygnaturka). A tak w ogóle witam, Wandziu. Rybkowandziu (oglądałam wczoraj Bonda Odpowiedz Link
kmsanczia Do sloggi 20.03.05, 12:11 Sloggy czy ciebie jest kilku? Ja nie wiem jak ty nadążasz z obsługą tylu forów. Odpowiedz Link
alojzy_pierwiosnek Re: Do sloggi 20.03.05, 12:23 kmsanczia napisała: > Sloggy czy ciebie jest kilku? Ja nie wiem jak ty nadążasz z obsługą tylu forów. -- Rybki też witam)) Sałatka z tuńczyka w wiosennym dressingu -- Ahoj! Odpowiedz Link
sloggi Re: Do sloggi 20.03.05, 12:27 kmsanczia napisała: > Sloggy czy ciebie jest kilku? Ja nie wiem jak ty nadążasz z obsługą tylu forów. > Rutyna? Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Do sloggi 20.03.05, 12:44 sloggi napisał: > Rutyna? Jaś i Małgosia poszli pobzykać na ławce w parku, ale że było ciemno Jaś trochę nie trafił. Małgosia delikatnie, nie chcąc go urazić: - Jasiu, w dechę walisz... Na to Jasio: - Rutyna, sie wie! Tak mi się niewinnie skojarzyło... Odpowiedz Link