rafi.raf 21.03.05, 22:59 czy osoby, ktore roznosza zarazki powinny byc pociagane do odpowiedzialnosci karnej? w sumie moga dzialac na niekorzysc osob zaraonych, zwolnienie z pracy na 2 tyg., dodatkowe wydatki... jestescie za karaniem czy przeciw? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: grypa 21.03.05, 23:05 A ty jeszcze goraczkujesz?)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
rafi.raf Re: grypa 21.03.05, 23:06 ja juz nie, ale zajmuje sie teraz kims chorym (bardziej) i zastanawiam sie nad morderstwem ))) mam zwolnienie do srody, ale jakos kiepsko ja widze (srode znaczy sie). tez mi zle. Odpowiedz Link
mary.austin Re: grypa 21.03.05, 23:08 Zdecydowanie "za". Może to zmotywowałoby bezmyślnych, pozbawionych wyobrażni ludzi, którzy świadomie roznoszą wirusy w pracy, sklepie czy maszerują w gości. Odpowiedz Link
groha Re: grypa 21.03.05, 23:15 Rafi, to na pewno osłabienie pogrypowe. Dbaj o siebie! Może coś na ogólne wzmocnienie organizmu? ) Odpowiedz Link
rafi.raf Re: grypa 21.03.05, 23:18 na razie naturalne metody)) czosnek, cieple lozeczko, laptopik, ksiazeczka ostatnio przesadzilem i zapalilem kilka fajeczek na balkonie, a w sobote poszedlem do kina.... oj gluptas, gluptas jestem.... masz jakies propozycje? Odpowiedz Link
kris01 Re: grypa 21.03.05, 23:20 No to rozsadnie z tym balkonem. Ja po anginie wypiłem kilka zimnych piwek. Też mądrze Odpowiedz Link
rafi.raf Re: grypa 21.03.05, 23:23 jeszcze zjadlem lody... myslalem, ze to zadziala - gorzej niby byc nie moze, nie? a lody tak apetycznie wygladaly... Odpowiedz Link
skiela1 Re: grypa 21.03.05, 23:21 ..no wlasnie..poszedles do kina roznosic zarazki dalej-chocby dlatego jest to nierealne. Odpowiedz Link
rafi.raf Re: grypa 21.03.05, 23:24 sala byla pusta. mialem perfidny plan aby zarazic masy pracujace miast i miast (zeby sie nikt nie czepial tak pisze), ale w kinie nic nie ma ciekawego i ludzi nie ma. Odpowiedz Link
mary.austin Re: grypa 21.03.05, 23:28 skiela1 napisała: > ..no wlasnie..poszedles do kina roznosic zarazki dalej-chocby dlatego jest to > nierealne. Sorki Rafi, ale po pewnych doświadczeniach mam ochote kopnąć w tyłek każdego, kto tak robi! Odpowiedz Link
rafi.raf Re: grypa 21.03.05, 23:30 bylo pust! daje wam slowo harcerza. (nigdy nim nie bylem, ale podobalyu mi sie ich mundury) Odpowiedz Link
groha Re: grypa 21.03.05, 23:23 No proszę! Sam zagraża sobie i otoczeniu, a innych się czepia!))) Odpowiedz Link
groha Re: grypa 21.03.05, 23:35 Podobno bulion z kury grzebiącej jest świetny dla rekonwalescentów Myślę, że rewolucjoniście tez nie zaszkodzi) Odpowiedz Link