sloggi 29.03.05, 16:45 Czy zatrudniłbyś swojego pracodawcę, gdyby Wasze pozycje zawodowe uległyby zmianie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: O pracodawcy 29.03.05, 18:40 ja sama sobie sterem, zeglarzem, okretem... sama siebie zatrudniam, chociaz, ciekawa sprawa, z uwagi na nature mojej mini-firmy, nie wolno mi legalnie mnie samej wylac z pracy czy zas bym zatrudnila ktoregos ze swoich klientow, to tego... musialabym przemyslec kogo i w jakiej roli Odpowiedz Link
rene8 Re: O pracodawcy 29.03.05, 19:15 Tak. Nauczył mnie wiele.Bardzo wiele. Pracuje w dużym koncernie,ale Jego chciałabym mieć. Daniel obiecuje ,że jak będe Wiellllkim Przedsiębiorcą Ty będziesz moja prawa ręka. Szkoda ,że Cię zabrali na inną placówkę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: O pracodawcy 29.03.05, 20:04 Gdyby to byla moja firma to tak.W przypadku zamiany stanowisk to nie. Odpowiedz Link
vitalia Re: O pracodawcy 29.03.05, 20:14 Ja także sama sobie dyrektorem i pracownikiem w jednej osobie.Dlatego chętnie awansuję się na prezesa teraz.. Odpowiedz Link
zettrzy Re: O pracodawcy 30.03.05, 00:54 vitalia napisała: > Ja także sama sobie dyrektorem i pracownikiem w jednej osobie.Dlatego chętnie > awansuję się na prezesa teraz.. ja bym nie miala do siebie pretensji gdybym sie wylala z pracy, niestety Labor Department natychmiast na mnie nadepnie wiec nie mam wyjscia i musze ciagnac... Odpowiedz Link
grazia.eni Re: O pracodawcy 30.03.05, 00:50 sloggi napisał: > Czy zatrudniłbyś swojego pracodawcę, gdyby Wasze pozycje zawodowe uległyby > zmianie? Z tych, których miałam, tylko jednego. Pracowity, uczciwy, swoją firmę rozwijał bez krętactwa i przesadnych kredytów. Małymi kroczkami doszedł bardzo daleko. Dał mi szansę. Zaufał, chociaż nie miałam żadnych papierów z dowodami na to, że mogę sobie poradzić. Żałowałam, że muszę wyjechać do innego miasta. Odpowiedz Link
groha Re: O pracodawcy 30.03.05, 01:08 Z kilku sztuk, z którymi miałam do czynienia, nie wybrałabym dwóch. Za żadne skarby. Obecnego własnie opierniczam, że zbyt często przesiaduje na tym forum Odpowiedz Link