rene8 26.05.05, 16:07 Moje Drogie Sal@nowe Mamy ! Z okazji Naszego Swięta Zyczę Wam pociechy z Dzieci. T.z.w : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Dziś świętujemy! Wszystkie Dzieci Nasze są! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Do Wszystkich MAM ! 26.05.05, 16:30 Dziękuję i wzajemnie.. świętuję od rana..przyjmuję kwiatuszki i zajadam pyszny serniczek na zimno.. Jest mi bardzo przyjemnie// Odpowiedz Link
skiela1 Re: matczyna miłość 26.05.05, 18:17 vitalia napisała: > angelwinks.net/images/qcpod/qcpod5.html Tak-niedzwiadki maja duzo ciepla w sobie,nawet gdy zimnica naokolo. A wszystkie Mamy to takie misiaczki Odpowiedz Link
zeppelia Re: Do Wszystkich MAM ! 26.05.05, 17:34 Dzięęęęki i ode mnie słońca w duszy i na niebie wszystkim nam ) a ja dziś pierwszy raz otrzymałam życzenia z tej okazji, nie od małej bo ona jeszcze nie kuma ale od jej tatusia ale to miłe. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Do Wszystkich MAM ! 26.05.05, 21:06 )) fajnie jest być mamą )) nie tylko dzisiaj, dzięki Odpowiedz Link
skiela1 Re: Do Wszystkich MAM ! 26.05.05, 21:50 rene8 napisała: > Tak nas mało? > Reszta to nańki?)))) Reszta swietuje,starsze dzieci na obiad zaprosza albo na loda,ot takie korzysci z posiadania starszego potomstwa) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Do Wszystkich MAM ! 26.05.05, 22:07 Spędziłam dzis piekny dzień z moją Mamą Odpowiedz Link