vitalia 30.05.05, 11:56 I tak walnęło ,że wszystkie alarmy się włącxzyły//ale jazda.. Kto lubi burzę,,taką z pierunami.???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 11:57 Delikatnie mówiąc - ubóstwiam. Odpowiedz Link
zeppelia Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:00 taka letnia burza z wichurą, miodzio Tylko wolę być wtedy jednak pod zadaszeniam Odpowiedz Link
geograf Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:07 Ja, ja, ja! Uwielbiam i czekam na wieczór, bo zapowiadali nocne burze (no i ochłodzenie. Lubie patrzeć na błyski i słuchać tego huku...coś wspaniałego. Odpowiedz Link
vitalia Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:16 Najpiękniejsze błyskawice widziałam nad morzem..Trzaskały jedna za drugą jak w dyskotece..Po upalnym dniu ,gdy zaczyna padać,zapach powietrza po burzy jest upajający,,kocham takie doznania.Czujesz że jesteś częścią natury. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:19 U Maksyma w Gdyni... lalalalala... Odpowiedz Link
mary.austin Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:12 To moja burza teraz po Twoim niebie lata? U mnie była dwie godziny temu. Było wspaniale Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:26 ja w zasadzie boję się burzy, piorunów i grzmotów. co innego jeżeli chodzi o wiosenną burzę...zapach rozgrzanego betonu, ciepły deszcz, ogromne krople, trawa pięknie pachnie...a potem wychodzi słońce i jest tęcza Odpowiedz Link
f.l.y Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:29 ja lubię... lubię jak błyska i grzmi...i jak wali tak mocno, że strach! lubię deszcz... od dziecka jak mogłam boso biegałam po deszczu..../teraz też, ale nie po W-wie/ Odpowiedz Link
groha Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 12:36 U mnie nawet się nie zanosi na burzę. Ale po takim piekle pewnie będzie, oby tylko była taka letnia, kolorowa, krótka i ciepła, a nie wściekła nawałnica, równająca wszystko z ziemią. Takich się boję. Odpowiedz Link
eulalija Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 14:25 Sądząc po temperaturze w W-wie i prognozach, może być niezłe piekło. Bardzo lubię burze, szczególnie takie solidne, dobrze zrobione. Takie letnie, po których jest zaraz słońce i ewentualnie nawet tęcza, mają tę przykrą wadę, że robi się po nich strasznie duszno. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 14:30 Bardzo lubie burze Kiedys przesiedzialam burze z piorunami i ulewe pod namiotem foliowym. Jak mozna bylo juz wysadzic nosa,okazalo sie,ze dookola jest woda. Nie ma przejscia a ja tkwie na mojej dzialce,jak na wyspie. Ludzie idacy zobaczyc zniszczenia na swoich dzialkach wolali do mnie, ktoredy pani przeszla!!! Na co ja odpowiadalam,przeszlam jeszcze przed burza. Stalam sie na jakis czas atrakcja okolicznych dzialkowiczow, bo piorun prawie obok uszkodzil kilka drzew. Slyszalam dluuuuugo jeszcze "ale pani jest odwazna" Piekne to bylo,ale przezylam nie jedna chwile prawdziwego strachu. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 14:26 ja lubię,pod warunkiem,że po pól godzinie znowu jest upał Odpowiedz Link
very_famous Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 14:35 Bardzo lubię burze zwłaszcza jeśli są w takie okropne gorące dni Czekam ze zniecierpliwieniem na zapowiadaną burzę wieczorno-nocną a póki co musi mi wystarczyć to co napisałaś To znak że synoptycy w tej kwestii nie pomylili się Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 14:43 vitalia napisała: > I tak walnęło ,że wszystkie alarmy się włącxzyły//ale jazda.. > Kto lubi burzę,,taką z pierunami.???? To tylko aniolki w kregle graja)/boje sie burzy/ Odpowiedz Link
groha Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 14:59 Od kiedy któryś z aniołków miał fatalne oko i jeden z kręgli trzasnął w nasz blok, pozbawiając nas urządzeń elektrycznych, też nabrałam szacunku dla zjawiska Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 15:00 groha napisała: > Od kiedy któryś z aniołków miał fatalne oko i jeden z kręgli trzasnął w nasz > blok, pozbawiając nas urządzeń elektrycznych, też nabrałam szacunku dla > zjawiska No wlasnie,bo to nigdy nie wiadomo kiedy im sie raczka omsknie Odpowiedz Link
geograf Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 20:18 Właśnie zrywa się wiatr...niedługo będzie w Łodzi burza... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 20:59 uwielbiam burze wieczorem lub noca, kiedy sie siedzi w zaciemnionym pokoju i obserwuje swiat za oknem a najwieksze wrazenie zrobila na mnie burza magnetyczna, same blyskawice, zadnych grzmotow ani deszczu, no moze grzmoty z duzym opoznieniem, wygladalo to jak blyskawice solo przepiekne (jedna z moich ulubionych komedii niemych posluguje sie burza jako elementem slapstiku) Odpowiedz Link
very_famous Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 21:37 U mnie też zaczyna ostro wiać NARESZCIE :] Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka A w Warszawie... 30.05.05, 21:52 ... juz powinna byc, nawet wialo przedburzowo, ale wciaz nie ma! Odpowiedz Link
skiela1 Re: A w Warszawie... 30.05.05, 21:57 narysuj.mi.baranka napisała: > ... juz powinna byc, nawet wialo przedburzowo, ale wciaz nie ma! To zeskakujcie z tych komputerow,mnie zawsze wyganiaja jak jest burza Odpowiedz Link
procesor Re: A w Warszawie... 30.05.05, 22:17 narysuj.mi.baranka napisała: > ... juz powinna byc, nawet wialo przedburzowo, ale wciaz nie ma! taaa, tez miałąm nadzieję ale poszło bokiem i to chyba baaaardzo bokiem ale dzwoneczki zaczynają dzwonić w dziecinnym pokoju - znaczy powiewa znowu Odpowiedz Link
procesor Re: A w Warszawie... 30.05.05, 22:58 no i nadal tylko wieje a ja juz kompa miałam wyłączac, ech niech tylko rano nie zacznie grzmiec bo ja nie lubie w czasie burzy z domu wychodzić.. jakby kto miał watpliwości - pioruny zabijają.. zapamietałam statystyki z 2002 roku - od uderzeń pioruna zgineło wtedy 72 osoby w Polsce przypomnili mi sie ci z Warszawy - dwoje na miejscu, dziewczyna (czy chłopak) komórke właśnie wyciągnęla.. dziś i tak już są ofiary choc akurat od spadających konarów.. Odpowiedz Link
dadgana Re: Właśnie rozpętała się burza.. 30.05.05, 22:49 ja uwielbiam burze,mój pies nie za bardzo zawsze siedzi w łaziencelubie słuchac jak grzmi....ale niech bywają spokojne,nieszkodliwe,ani dla przyrody ani dla ludzi. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:11 grzmi,leje,slonce swieci,ptaki spiewaja i to wszystko w 35 st.upale. Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:17 skiela1 napisała: > grzmi,leje,slonce swieci,ptaki spiewaja i to wszystko w 35 st.upale. W końcu to Antypod - prawda? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:19 sloggi napisał: . > > W końcu to Antypod - prawda? Prawda,ja nie narzekam-zdaje relacje z obecnej sytuacji pogodowej))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:23 Moja Mamęcja zwykle podczas burzy robi pranie w łazience tzn. pomaga pralce rozwiązując jolki. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:30 sloggi napisał: > Moja Mamęcja zwykle podczas burzy robi pranie w łazience tzn. pomaga pralce > rozwiązując jolki. Dobre,czyli pecha ma Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:33 Pecha? - wiesz jakie Mamęcja ma tempo rozwiązywania krzyżówek - szok. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:38 sloggi napisał: > Pecha? - wiesz jakie Mamęcja ma tempo rozwiązywania krzyżówek - szok. To znaczy burza za krotka? Kiedys lubilam krzyzowki,fakt,im wiecej rozwiazujesz tym szybciej mozgownica pracuje.Normalne. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:47 skiela1 napisała: > sloggi napisał: > > > Pecha? - wiesz jakie Mamęcja ma tempo rozwiązywania krzyżówek - szok. > To znaczy burza za krotka? > Kiedys lubilam krzyzowki,fakt,im wiecej rozwiazujesz tym szybciej mozgownica > pracuje.Normalne. Mnie te jolki zycie uratowaly. Gdyby nie one, pewnie zapomnialabym juz, jak sie nazywam. I to forum, oczywiscie, tez. Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:53 Zeszyt 200 jolek jest na weekend, pod warunkiem, że są goście. Dzięki temu Mama po poważnej chorobie jest sprawna umysłowo i intelektualnie. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:56 sloggi napisał: > Zeszyt 200 jolek jest na weekend, pod warunkiem, że są goście. > Dzięki temu Mama po poważnej chorobie jest sprawna umysłowo i intelektualnie. Dokladnie. Z moim lebkiem juz naprawde bylo kiepsciutko. I, mam nadzieje, ze zaczynam z sensem pisac )) No, moze jeszcze troche czasu... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:08 przypomnieliscie,i teraz na pewno kupie jakas jolke.tem moj maz to sie zalamie Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:09 skiela1 napisała: > przypomnieliscie,i teraz na pewno kupie jakas jolke.tem moj maz to sie zalamie > To wyslij go z tesciowa na Majorke Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:12 grazia.eni napisała: > skiela1 napisała: > > > przypomnieliscie,i teraz na pewno kupie jakas jolke.tem moj maz to sie za > lamie > > > Budzet na urlop wykorzystany zostal w ubieglym roku.A tesciowa niech sie cieszy,mowia ze jutro wiecej slonca na polnocy > > To wyslij go z tesciowa na Majorke Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:05 Krzyzowki byly moja obsesja do tego stopnia,ze dzwonilam do Polski do siostry czy siostrzencow gdy nie moglam znalezc odpowiedzi. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:08 U rodzicow mam mnostwo slownikow. W internecie jakos nie potrafie szukac. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:10 grazia.eni napisała: > U rodzicow mam mnostwo slownikow. W internecie jakos nie potrafie szukac. ja raczej nie szukam po ksiazkach,predzej umecze wszystkich naokolo) Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:11 skiela1 napisała: > Krzyzowki byly moja obsesja do tego stopnia,ze dzwonilam do Polski do siostry > czy siostrzencow gdy nie moglam znalezc odpowiedzi. Mam czasami telefon o 2 w nocy, bo ten generał miał nazwisko na L - okazuje się, że to Kutrzeba Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:13 Dokladnie,ale to nie bylam ja Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:18 skiela1 napisała: > Dokladnie,ale to nie bylam ja Jeszcze nie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:24 sloggi napisał: > > Jeszcze nie W piatek kupuje krzyzowke,tak wiec uwazaj. U nas w polskim radiu,rankiem sa takie konkursy wiedzy o Polsce,slawnych ludziach (dobre nagrody maja)i powiem ci ze raz bylam bliska zawrocenia ci glowy) Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:34 Podzielisz sie nagrodą? To dzwoń choćby i nad ranem. ----------------- "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz/ Czas porezydować DYSKONTY Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:39 Pewnie.Tylko,ze te nagrody to sa w formie CD albo ksiazki. raz juz mi sie udalo,bylo to CD 40piosenek na 40lecie,nawet ok Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:42 żartowałem z tym dzieleniem się. ps. chcesz na @ numer tel? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 00:43 sloggi napisał: > > żartowałem z tym dzieleniem się. > ps. chcesz na @ numer tel? Ok Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:09 sloggi napisał: > Poszło na ten dziwny adres. To nie dziwny tylko pewny.Tu wszystko dochodzi .I wirusa tez nie wpusci O) Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:14 Masz typowo antypodowe podejście rodem z Polski - tam jest lepsze Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:20 sloggi napisał: > Masz typowo antypodowe podejście rodem z Polski - tam jest lepsze Gdybym miala antypodowe podejscie rodem z Polski to by mnie tu nie bylo tylko na forum jakims polonijnym frustratow Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:27 A kiedys na takim bywałem - patrzyłem czy aby nazwy na Tworki nie zmienili. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:33 sloggi napisał: > A kiedys na takim bywałem - patrzyłem czy aby nazwy na Tworki nie zmienili wspolczuje klawiaturom Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:40 sloggi_so napisał: > W moim odczuciu żałośni. Delikatnie mowiac. A wiesz,ze tak miesiac temu chcialam wejsc na Forum kanadyjska Polonia i mnie nie wpuscili(.JAK NIE TO NIE. Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 02:04 skiela1 napisała: > sloggi_so napisał: > > > W moim odczuciu żałośni. > Delikatnie mowiac. > A wiesz,ze tak miesiac temu chcialam wejsc na Forum kanadyjska Polonia i mnie > nie wpuscili(.JAK NIE TO NIE. Do Salonu sie nie umywają zapewne. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 02:09 neee,to jest takie forum informacyjne,chcialam czlowiekowi doradzic ale jak nie to nie,madrzejsi sa Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 02:13 Wszystko jedno, nie chcą - ich strata. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 02:16 sloggi napisał: > Wszystko jedno, nie chcą - ich strata. Odpowiedz Link
sunny_day Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:19 Łomatko, a gdzie o tej porze są 35-stopniowe upaly??? P.S. A w ogóle to Dobry Wieczór zgromadzonym Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:23 sunny_day napisała: > Łomatko, a gdzie o tej porze są 35-stopniowe upaly??? > > P.S. A w ogóle to Dobry Wieczór zgromadzonym No gdzie?W hameryce przeciez Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:24 Witamy Rugenwalde )))))))))))))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:33 sloggi napisał: > Witamy Rugenwalde )))))))))))))) Ty to masz chyba sympatie do tych nazw Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:34 skiela1 napisała: > sloggi napisał: > > > Witamy Rugenwalde )))))))))))))) > Ty to masz chyba sympatie do tych nazw No Darłowo brzmi tak nowocześnie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:40 sloggi napisał: > > > > No Darłowo brzmi tak nowocześnie. Tak swojsko. Odpowiedz Link
sloggi o Darłowie 08.06.05, 23:45 Wiesz, że jest to nazwa wyssana z palca? To nawet po polsku było kiedyś Rugenwalde. W 1946 r. komisja nazewnictwa nie miała pomysłu na "rdzenną nazwę". W starych księgach znaleziono zapis "Dirlov" czyli tkalnia sieci rybackich - ale wiadomo było czego dotyczy. Dorobiono legendę i nazwano miasto Darłowem, a przedporcie (Rugenwaldemunde) Darłówkiem. Odpowiedz Link
sunny_day Re:.. 09.06.05, 00:23 A ja czekalam na nieśmiertalne pytanie "skąd klikasz?" hyhyhy... Muszę Cię rozczarować - ale nie z tego miejsca, gdzie wymienilismy pierwsze uprzejmości D Tam będę dopiero za kilka dni... Odpowiedz Link
sloggi Re:.. 09.06.05, 00:32 My z Fryderyka i Lekią wspieramy to wymarłe forum. Zatem napisz coś o osobie + obiecaj, że będziesz bywała na salonie - obiecujemy Cię uzależnić od tego forum. Odpowiedz Link
sunny_day Re:.. 09.06.05, 00:38 yhh...tylko obiecaj i obiecaj.. no i co ja mam bidula zrobic? obiecuję... Nie no kolejny nałóg, ja się chyba muszę już zapisać do anonimowych forumoholików )Jeśli są jeszcze wolne miejsca oczywiście..hyhy Odpowiedz Link
sloggi Re:.. 09.06.05, 01:07 sunny_day napisała: > A jak mnie będziecie uzalezniać? hę? > > ) > To tajemnica Odpowiedz Link
skiela1 Re:.. 09.06.05, 01:10 sunny_day napisała: > no tak..wiedziałam, że to tylko obiecanki-cacanki Tak,Sloggi zyje kampania wyborcza Odpowiedz Link
sloggi Re:.. 09.06.05, 01:15 sunny_day napisała: > no tak..wiedziałam, że to tylko obiecanki-cacanki > A Ty chciałaś tak na talerzu? Odpowiedz Link
sunny_day Re:.. 09.06.05, 01:26 Ależ skąd Jak możesz mnie podejrzewać o takie bezeceństwa??? P.S. Rany julek, Sloggi ale ty masz tempo odpisywania! I to w różnych wątkach, postach i tematach...Masz jakiś dopalacz??? Czy grono zaufanych sekretarek? Odpowiedz Link
sunny_day Re:.. 09.06.05, 01:32 no dobra zajmę ci kolejkę u anonimowych )będzie jak znalazł jak sie zdecydujesz..hyhy Odpowiedz Link
sunny_day Re:.. 09.06.05, 01:35 uuuuu...to jakaś perfidna historia...a dobić też nie ma kto? D Odpowiedz Link
sunny_day Re:.. 09.06.05, 01:49 Łoj, straciłes coś tempo... No cóż i na mnie juz pora - Dobranoc Odpowiedz Link
sloggi Re:.. 09.06.05, 02:05 sunny_day napisała: > Łoj, straciłes coś tempo... No cóż i na mnie juz pora - Dobranoc > > Trwało robienie kolacji. > Odpowiedz Link
rene8 Re:..Babiniec!!!!!!!!!! 09.06.05, 00:45 > My z Fryderyka i Lekią wspieramy to wymarłe forum Że też reszta Babińca nie wyczaiła tego afrontu..... Odpowiedz Link
skiela1 Re:..Babiniec!!!!!!!!!! 09.06.05, 00:51 rene8 napisała: > > My z Fryderyka i Lekią wspieramy to wymarłe forum > > > Że też reszta Babińca nie wyczaiła tego afrontu..... > Jaki afront??????????????????????????? Odpowiedz Link
sunny_day Re:..Babiniec!!!!!!!!!! 09.06.05, 00:53 Hmmm...no właśnie???? Jaki afront? Ja znowu nie w temacie..Chyba już pora złożyc swe umęczone członki pod kołderką D Odpowiedz Link
sloggi Re:..Babiniec!!!!!!!!!! 09.06.05, 01:08 rene8 napisała: > > My z Fryderyka i Lekią wspieramy to wymarłe forum > > > Że też reszta Babińca nie wyczaiła tego afrontu..... > Mowa o forum Darłowa Odpowiedz Link
sloggi Re:..Babiniec!!!!!!!!!! 09.06.05, 01:16 rene8 napisała: > Przepraszam. Spoko wodza, tez tam możesz bywać przecież Odpowiedz Link
vitalia Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:35 skiela1 napisała: > grzmi,leje,slonce swieci,ptaki spiewaja i to wszystko w 35 st.upale. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja mogę zrozumieć ,,burza,,lejodeszcz,,bo nawet lubię burzę..ALE do licha czy musi do tego być tylko 12 stopni????? Zimno jak cholera.. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 08.06.05, 23:43 vitalia napisała: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > ja mogę zrozumieć ,,burza,,lejodeszcz,,bo nawet lubię burzę..ALE do licha czy > musi do tego być tylko 12 stopni????? > Zimno jak cholera.. Dalabym wam troche tego ciepla,a raczej wilgotnosci bo to nie temperatura wykancza tylko wilgotnosc powietrza. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:15 Wlasnie podali w telewizji,ze w naszym miescie piorun uderzyl w jadacego na rowerze chlopca,ale przeciez opony sa gumowe to jak?? Zeby ten dzieciak wyszedl z tego. Odpowiedz Link
sloggi Re: Właśnie rozpętała się burza.. 09.06.05, 01:18 skiela1 napisała: > Wlasnie podali w telewizji,ze w naszym miescie piorun uderzyl w jadacego na > rowerze chlopca,ale przeciez opony sa gumowe to jak?? > Zeby ten dzieciak wyszedl z tego. Jeśli też był mokry to nic mu nie będzie. Odpowiedz Link