skiela1 06.07.05, 15:23 Amerykanski miliarder G.Olsen poleci turystycznie w kosmos.Bedzie pierwszym turysta kosmicznym,ktory poleci na Miedzynarodowa Stacje Kosmiczna ISS juz w pazdziernkiku. Ps.Ja bym sie bala,no i tego.....aviomarinu musialabym zjesc tone Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnie_szka9 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 15:36 no i po co? czy to naprawdę takie fascynujące przeżycie?? ja też bym się nie odważyła... Odpowiedz Link
rene8 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 15:47 Jak polecę to Ci powiem I przywioze gwiazdkę z nieba! Kto chce jeszcze? w końcu tyle tego,ze chyba starczy? Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 15:56 rene, gwiazdkę z nieba?! nie daj Boże!! czytałam kiedyś taki artykuł - kochanie, dam ci gwiazdkę z nieba spaliłaby nam ta "gwiazdka" pół ziemi! Odpowiedz Link
rene8 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:00 Jaka Ty jesteś dosłowna! Wyobrażni trochę! Przecież ja bym Ci całego gwiazdozbioru nie przytargała Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:06 no właśnie! bo ja wyobraźnię mam zbyt bujną i stąd ten strach przed gwiazdką:-o Odpowiedz Link
skiela1 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:18 rene8 napisała: > Nie to nie! > Mieć tu szczere chęci Takie to czasy nastaly,ludziska jakies takie rozpuszczone nawet gwiazdki z nieba nie chca Odpowiedz Link
rene8 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:25 Ale marzenia z nieba to mieć potrafią! Odpowiedz Link
frida2 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:27 skiela1 napisała: > Takie to czasy nastaly,ludziska jakies takie rozpuszczone nawet gwiazdki z > nieba nie chca Ja będę kapryśna i chcę tą gwiazdkę. Odpowiedz Link
frida2 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:30 rene8 napisała: > Masz ja w banku! > Jakąś konkretną? Nie, nie jestem wymagająca, byleby była. Odpowiedz Link
rene8 Re:Szukam sponsora:) 06.07.05, 16:36 Mam zamówienie na gwiazdkę z nieba dla Fridy (na razie). Szukam kogoś kto mi tę podróż przysponsoruje p.s Chce wrócić i się wysiązać ze zobowiązań! Nie jestem Łajka! Odpowiedz Link
frida2 Już kiedyś dostałam taką gwiazdkę 06.07.05, 16:55 rene8 napisała: > Mam zamówienie na gwiazdkę z nieba dla Fridy (na razie). > Szukam kogoś kto mi tę podróż przysponsoruje Już kiedyś taką gwiazdkę dostałam---> www.geocities.com/igoormaax//g.html Odpowiedz Link
skiela1 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:34 frida2 napisała: > > Ja będę kapryśna i chcę tą gwiazdkę. Chyba najszybciej bedzie jak zakupisz bilet no i z tym dziadkiem milionerem zaczniesz polowanie na gwiazdki Odpowiedz Link
frida2 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 16:36 skiela1 napisała: > Chyba najszybciej bedzie jak zakupisz bilet no i z tym dziadkiem milionerem > zaczniesz polowanie na gwiazdki Z dziadkiem milionerem? Wolałabym młodzieńca, niekoniecznie milionera nawet. Odpowiedz Link
skiela1 Gwiazdka z nieba 06.07.05, 16:50 Chcialabys,napewno miec... Jedna swoja gwiazde. Noca spojrz,bezchmurne niebo, I wybierz jedna z nich Chcialabys ksiezyca blask... Widziec w swoim oknie By Ci swiecil cala noc, Jego srebrny promien Chcialabys by wlosy Twe... Mialy zapach kwiatow Ranna rose zbierac w dlonie, Sluchac spiewu ptakow W nierealny wierzysz swiat Swiat ktorego nie ma Gwiazdki z nieba nie dostaniesz I zaplaczesz nie raz W nierealny wierzysz swiat Swiat ktorego nie ma Gwiazdki z nieba nie dostaniesz I zaplaczesz nie raz. Odpowiedz Link
skiela1 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 15:51 agnie_szka9 napisała: > no i po co? czy to naprawdę takie fascynujące przeżycie?? > > ja też bym się nie odważyła... no wlasnie,tez nie wiem po co? kaprys bogatego czlowieka i tyle. Odpowiedz Link
groha Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 19:30 O rany, Skiela, ale fajną piosenkę przypomniałaś Dla młodych Grupa Folkowa No To Co, to prawie kosmos A jeśli o nim mowa, o tym kosmosie, to jakby co - nie lecę, bo mam lęk wysokości. Ale chętnie zamówię u Rene odrobinę gwiezdnego pyłu Odpowiedz Link
skiela1 Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 20:02 groha napisała: > O rany, Skiela, ale fajną piosenkę przypomniałaś Dla młodych Grupa Folkowa No > > To Co, to prawie kosmos A jeśli o nim mowa, o tym kosmosie, to jakby co - nie > > lecę, bo mam lęk wysokości. Ale chętnie zamówię u Rene odrobinę gwiezdnego > pyłu Tak,za chwile uslysze,ze z ksiezyca spadlam Odpowiedz Link
zettrzy Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 19:37 no, to ja lece z numerem 115400, jakby nie bylo Odpowiedz Link
zettrzy Re: A moze lot w kosmos?? 06.07.05, 19:41 jakie znowu, po prostu nigdy nie przestalam... Odpowiedz Link