chloe30 06.10.05, 08:17 Częstować się rposzę, dzisiaj wyszedł lepiej niz wczoraj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 09:47 DZięki Chloe Ale wczoraj z vitalią zjadłyśmy tonę! Kinder bueno! Specjalne..z Gdyni I dziś się ledwo ruszam.A powinnam szybko bo mam napięty dzień. A ja w najlepsze siedze przed kompem! No pogońcie mnie! Miłego dnia! Odpowiedz Link
rene8 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 09:58 Nie no tucznika ze mnie na forum robicie! mm pyszny Dziś mam kolegi mojego synka z przedszkola zapytała czy nie jestem w ciąży? Czwarta z kolei! Odpowiedz Link
chloe30 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 10:03 rene8 napisała: > Nie no tucznika ze mnie na forum robicie! > mm pyszny > > > Dziś mam kolegi mojego synka z przedszkola zapytała czy nie jestem w ciąży? > Czwarta z kolei! > Jakieś bezczelne Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 10:30 ja też wczoraj Cię o to zapytałam na forum ale tylko dlatego, że tak wynikało z Twojego postu Odpowiedz Link
f.l.y Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 10:41 rene? nie jesteś czasem w ciąży??? ;P a tak swoją drogą.....obżartuchy jesteście! Odpowiedz Link
chloe30 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 10:50 f.l.y napisała: > > > > a tak swoją drogą.....obżartuchy jesteście! F.l.y, tylko nie mów, że się nie skusisz na MÓJ sernik! > > Odpowiedz Link
f.l.y Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 11:11 nie mówię jasne, że się skuszę.... a ja to niby kto jestem? też obżartuch i kto wie, czy nie największy ...hi...hi... jeśli chodzi o obwód bioder i pasa hi...hi.... Odpowiedz Link
chloe30 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 11:15 f.l.y napisała: > nie mówię > > jeśli chodzi o obwód bioder i pasa hi...hi.... Pewnie źle mierzysz. Odwróc centymetr na tą stronę gdzie są cale, od razu będzie lepiej > Odpowiedz Link
margaretek Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 13:51 mmmmm pychota, we własne urodziny mogę sobie pozwolić, trzeba się jakoś pocieszyć :o) -- Odpowiedz Link
chloe30 Sto lat!!! 06.10.05, 14:07 margaretek napisała: > > mmmmm pychota, we własne urodziny mogę sobie pozwolić, trzeba się jakoś > pocieszyć :o) Aż tort z zapasów wyciągnę - świeczki stawiam... uwaga, wszyscy razem: Stooo laaaat, stooo laaaat... > -- Odpowiedz Link
margaretek Re: Sto lat!!! 06.10.05, 16:25 Dzięki, w pewnym wieku człowiek już się nie cieszy z urodzin... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sernik przyniosłam!!! 06.10.05, 13:50 agnie_szka9 napisała: > ja też wczoraj Cię o to zapytałam na forum > ale tylko dlatego, że tak wynikało z Twojego postu Tez zapytalam Odpowiedz Link