rybka_pila 10.10.05, 11:42 Ja mam dziś nastrój nieco hm, nie tyle romantyczny, co raczej powolny... Wybrałam na Winampie Power Ballads Unlimited - wiecie, takie tam "The Miracle of Love", ale pewnie niedługo przełączę na jakiś jazzik smoothowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 12:00 w domu miałam nastrój na Depeche Mode.... w pracy, dzisiaj podsłuchuję sobie radio PIN niemniej chodzi za mną płytka z filmu Nothing Hill /po wczorajszej emisji w tv / Odpowiedz Link
towita Re: Manic Street Preachers 10.10.05, 12:19 ostatnio wciąż oglądam ich koncert. Uwielbiam i patrzeć, i słuchać. Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 17:10 Od kilku dni nieustannie mam nastrój na The Cranberries, oprócz tego - Groove Armada i Turntablerocker i kilka kawałków kogoś mi bliskiego, tzn. już mniej bliskiego. Odpowiedz Link
sloggi Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 18:16 Mylene Farmer - "Anamophose" Odpowiedz Link
carrramba Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 18:18 A ja tam Riedla słucham w kółko ) Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 18:19 carrramba napisała: > A ja tam Riedla słucham w kółko ) Dżem jest dobry zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 24.11.05, 22:10 Sloggi, Ty Tez? Te Milene mam na mysli, bo ja ja bardzo lubie A teraz slucham arabskie z neta, musze sobie w koncu plyte nagrac i wybor jakos mi nemrawo idzie. Odpowiedz Link
piano_barti Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 18:43 Oprócz Chopina, Enya - Love sensuality... Odpowiedz Link
jane_24 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 19:12 muzyczka z Bridget Jones part II i z Pana i pani Smith bo zawsze wywołuje usmiech na mojej twarzy no i przeboje z Jamesa Bonda za którymi od lat przepadam Odpowiedz Link
xysztov Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 19:16 flunk "six seven times" jest przearcy. Odpowiedz Link
maciek2406 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 19:43 Joss Stone - The soul session, Angie Stone, Sade - Rock for lovers Odpowiedz Link
rybka_pila Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 11.10.05, 10:02 Tak, piękne panie z pięknymi głosami i pieśniami też. Maciek2406- lubię Cię Odpowiedz Link
skiela1 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 21:46 Co niektorzy maja dzis wloskie smaki. U mnie dzisiaj wloskie rytmy Odpowiedz Link
mrouh Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 10.10.05, 22:03 Gra, a raczej gada Trójka, na szczęście nie kampania wyborcza, jak ostatnio mi się zdarzało... To straszne, ale nie miałam czasu posłuchac dziś żadnej muzyki... dziwne... to biorę sie za książkę przynajmniej Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 11.10.05, 09:28 Gloria Gainor - I Will Survive. W domu jest tylko pies więc śpiewam sobie z Glorią Odpowiedz Link
eulalija Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 11.10.05, 11:58 Wspominam lato - Rozmus, Mówili na nią Słońce z opcją powtórz, i tak już ze dwie godziny mi te mewy tańczą na wietrze i śpiewają plaże. Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 11.10.05, 21:40 A… mnie zebrało się na wspomnienia lat szczenięcych i... słucham różności z Wideoteki Dorosłego Człowieka Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 16.11.05, 13:08 Słucham radia roxy, tak na próbę, ale zniechęcają mnie do siebie ustawicznym puszczaniem Dody. Wrrrrr. Odpowiedz Link
f.l.y Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 16.11.05, 13:12 całej swojej 'biblioteki' mp3 - głównie lekkie jazzik....kobiece nastrojowe głosy.... Odpowiedz Link
stroicielka_fochuff Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 17.11.05, 10:32 Taniec pingwina na szkle... Zagnieździł mi się w głowie parę tygodni temu i siedzi Odpowiedz Link
mrouh Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 24.11.05, 21:16 i nie tylko gra, bo nawet śpiewa Najpierw do znudzenia przesłuchałam z 15 razy Jacka Johnsona, a teraz 4 raz z kolei leci Katie Melua. Dla takich piosenek chciałabym mieć głos, wieeelki głos, mocny głos... jak ona, zupełnie jak ona, śpiewa szeptem prawie, ale z taka siłą... pzresłuchałam całą płytę z tekstami przed nosem, podśpiewując sobie... (chop mnie z chaupy zaraz wyrzuci). Niesamowita kobieta, niesamowita absolutnie... ( milionów rowerów toche mi się już znudziło, teraz na topie jest Piece by piece, Spider's Web, thank You Stars, Just Like heaven (tak, ten kawałek The Cure)... eee, no połowa płyty jest na topie Chciałabym umiec spiewać... i to pięknie, bo to tortura słuchać takich cudów i nie móc śpiewać Odpowiedz Link
f.l.y Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 25.11.05, 16:41 od wczorajszej nocy słucham Beaty "Teraz płynę" - całej płyty na przemian z najnowszą płytą Katie Melua (sobie tez kupiłam Odpowiedz Link
cortinka Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 25.11.05, 20:20 Listwy Przebojów PR III PS To mój pierwszy wpis na forum, witam wszystkich. Odpowiedz Link
skiela1 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 25.11.05, 20:53 cortinka napisała: witam wszystkich. Witaj cortinka Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 13.12.05, 17:59 It's been seven hours and fifteen days Since you took your love away I go out every night and sleep all day Since you took your love away Since you been gone I can do whatever I want I can see whomever I choose I can eat my dinner in a fancy restaurant But nothing I said nothing can take away these blues `Cause nothing compares Nothing compares to you It's been so lonely without you here Like a bird without a song Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did I go wrong I could put my arms around every boy I see But they'd only remind me of you I went to the doctor n'guess what he told me Guess what he told me He said girl u better try to have fun No matter what you'll do But he's a fool `Cause nothing compares Nothing compares to you all the flowers that you planted, mama In the back yard All died when you went away I know that living with you baby was sometimes hard But I'm willing to give it another try Nothing compares Nothing compares to you Nothing compares Nothing compares to you Nothing compares Nothing compares to you Odpowiedz Link
rene8 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 13.12.05, 19:07 Słucham Bee Gees. Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 13.12.05, 19:12 U mnie na okrągło 'Wilki', nie przepadałam za nimi ale ostatnio...coś mi pasują do mego nastroju. Odpowiedz Link
skiela1 Spozniony Mikolaj przybyl 13.12.05, 23:35 i przyniosl "Czule granie"radia ZET. No wiec slucham Odpowiedz Link
sloggi Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 14.12.05, 00:20 Jakieś dicho w Radio. Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 27.12.05, 23:40 Słucham sobie Chillout cafe w 3. Odpowiedz Link
skiela1 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 28.12.05, 00:06 Rynkoszczaka slucham. Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 28.12.05, 00:39 Trojanowska w tle mruczy,że 'z ramion to nieba chce' Odpowiedz Link
bigot8 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 28.12.05, 10:40 A ja od kilku dobrych dni słucham Depeche Mode te kawałki sprzed 13, 14 lat i nie tylko. Przypominają mi się beztroskie lata szkoły średniej kiedy to ta muzyka królowała w całym pięknym mieście Pułtusk. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 29.12.05, 02:14 mnie dziś HURT i ich "Załoga G")))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 29.12.05, 02:19 A ja słucham wszystkich mp3 po kolei. Jestem już na H jak Haggard Odpowiedz Link
f.l.y Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 29.12.05, 10:45 słucham 'podchoinkowej' Norah Jones Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 29.12.05, 10:54 f.l.y napisała: > słucham 'podchoinkowej' Norah Jones > No to F.l.y to samo nam gra w głośnikach Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 03:29 Radio roxy. Fajnie grają, tak jak lubię. Odpowiedz Link
skiela1 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 03:33 frida2 napisała: > Radio roxy. Fajnie grają, tak jak lubię. Mam u siebie znajomych(takich bliskich)doczepili sie do TV Polonia jak szczerbaty do sucharow(oni niestety nie maja)a ja sobie dochodze do ...klawiatury) Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 03:35 )) Teraz leci Maanam Zrobilam się głodna. Odpowiedz Link
danway2005 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 05:33 Mi w duszy miłość gra Odpowiedz Link
tomek854 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 21:32 A ja już doszedłem do K jak Kombi Odpowiedz Link
tukee Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 21:34 Brygada Kryzys - Centrala! Odpowiedz Link
maximilianna Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 21:40 Anathema. Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 21:42 tomek854 napisał: > A ja już doszedłem do K jak Kombi Gra i trąbi zespół Kombi ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Rymujemy?? 01.01.06, 22:46 danway1 napisał: > staram się być na topie :] Więc zapodaj coś jeszcze, śmiało )) Odpowiedz Link
tukee Re: Rymujemy?? 01.01.06, 21:55 danway1 napisał: > Gra i tańczy zespół z Komańczy > > skoro już rymujemy > pękam ze smiechu! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Rymujemy?? 01.01.06, 22:47 A może rokendrolowy odłam Gustawa Morcinka - Łysek z pokładu Idy? Fajnie że przypomnieliście - muszę gdzieś odgrzebać tą kasetę big-cyca Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 21:59 Czas na trochę słońca - Jill Scott Odpowiedz Link
herbacianka Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:08 A u mnie cały wieczór dziś Republika... Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:15 Z rana wzięło mnie na Rozynka, Blue Cafe (to tak wczoraj do mnie się przyczepiło, niewiedzieć czemu). Odpowiedz Link
herbacianka Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:18 Blue Cafe mam przesyt na długo - moje diabły sobie to upodobały swego czasu i przez kilka miesięcy codziennie wałkowali Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:19 Ja jakoś nigdy nie przesłuchiwałam, dziś mi się tak przestawiło. A dziś w szansie na sukces wybrali sobie nową wokalistkę. Odpowiedz Link
herbacianka Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:21 Jednak? No okaże się czy dobry wybór. Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:25 herbacianka napisała: > Jednak? No okaże się czy dobry wybór. Głos ma niczego sobie. Odpowiedz Link
tukee Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:23 O, ja bylam kiedys wielka fanka Republiki. Jeszcze niedawno przy okazji przegladania zapomnianych papierow znalazlam pekata teczke z mnostwem zdjec. To byly czasy! To bylo cale moje bardzo mlode zycie. Chyba juz nigdy pozniej nie bylam tak bez reszty oddana zadnej pasji. Pamietam czas jak Republiczki nagrywali plyte na Wawrzyszewie, trwalo to troche i nic po za tym dla mnie sie nie liczylo. Akurat dostalam od cioci kota i moja mama juz nie mogla tego wytrzymac, ze mnie nie ma calymi dniami. Powiedziala: Republiczki albo kot. Oczywiscie polecialam do Republiczkow, jak wrocilam kot byl juz oddany. Ale nie zalowalam. Widac nie doroslam wtedy do opieki nad zwierzakiem. Teraz za zadne zloto Inków nie oddalabym mojego kociny. Odpowiedz Link
herbacianka Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 01.01.06, 22:28 No aż taka fanką to nigdy nie byłam - zresztą nie miałam też kota Odpowiedz Link
tomek854 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 02.01.06, 00:52 A ja dalej wszystko po kolei. K jak KSU Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 02.01.06, 01:22 tomek854 napisał: > A ja dalej wszystko po kolei. K jak KSU No dobra, pochwal się ile tych mp3 masz, hm? Odpowiedz Link
tomek854 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 02.01.06, 03:54 Chyba za dużo, bo dalej jestem na K (Kelly Family - po co mi kelly family? ) Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 02.01.06, 15:15 tomek854 napisał: > Chyba za dużo, bo dalej jestem na K (Kelly Family - po co mi kelly family? ) Kelly Family, pamiętam, taka śpiewająca rodzinka, wszyscy w długich włosach. Tego w moim zbiorze nie ma, ale za to jest Crazy Frog, po co mi to i kto to ściągnął w ogóle? )) Odpowiedz Link
tomek854 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 02.01.06, 20:40 Prawda? Czasem taki remanent może doprowadzić do szokujacych wniosków (M jak Metallica aktualnie). Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 04.01.06, 00:06 tomek854 napisał: > Prawda? Czasem taki remanent może doprowadzić do szokujacych wniosków. A wiesz, mnie czasem szkoda wyrzucać cokolwiek Odpowiedz Link
tomek854 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 04.01.06, 04:12 Mi też - i to już od dawna. Kiedyś skasowałem sobie Bryana Adamsa - tą płytę z robin hooda - i żałowałem. Potem nie kasowałem IRY chociaż "z niej wyrosłem" a niedawno wygrzebałem te kasety po latach i z prawdziwą przyjemnością ich słucham Po za tym nigdy nie wiesz co się przyda. Niedawno współmieszkaczka szła na jakąś imprezę jej roku do dyskoteki (co jest zupełnie nie wjej stylu) i mówi "Oryś, puść mi coś na tę okazję, bo się zaraz pokroję" i wiesz co jej znalazłem? Vengaboys - We are going to Ibiza. Się załamała, biedna Odpowiedz Link
frida2 Re: A co Wam teraz gra? (w duszy i nie tylko.... 04.01.06, 22:04 tomek854 napisał: > wiesz co jej znalazłem? Vengaboys - We are going to Ibiza. > Się załamała, biedna Tego kawałka akurat nie mam, ale zgadnij który mam? ))) Odpowiedz Link