rubeus 16.10.05, 18:43 Mimo pochmurenj pogody i siąpiączego przelotnie dzeszczu postanowiłem sobie trochę pospacerować... Opłaciło się udało mi się uwiecznić pierwszą jesienną tęczę fotokabaty.info/tecza/tecza.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: Tęcza... 16.10.05, 19:02 skiela1 napisała: > Przepiekna.Z jakiej cyfrowki robisz zdjecia? Mam pstrykadełko HP Photosmart M307 - fajny aparcik, choć przydałby by się ciut lepszy Zoom optyczny (zamiast x3 - x4). Ze zdjęć jakie mi wychodzą jestem generalnie zadowolony - czasem i osoba majaca super sprzęt robi kiepskie fotki. Ważne jest odpowiednie uchwycenie tego co się chce opbstrykać i znajomość ograniczeń własnego sprzętu... [Np. w tym zdjęciu - fotokabaty.info/konkurs/klos.jpg ] A tu -> rubeus.fotokabaty.info/slonce.htm jeszcze jeden widok jesienny... Btw. Więcej zdjęć znajdziesz na moich stronach - linki w sygnaturce Odpowiedz Link
skiela1 Re: Tęcza... 16.10.05, 20:12 rubeus napisał: j > > Btw. Więcej zdjęć znajdziesz na moich stronach - linki w sygnaturce No wlasnie wszystkie je obejrzalalam i jestem pod wrazeniem) Odpowiedz Link
rubeus Re: Tęcza... 16.10.05, 21:11 Pojedyńcze zdjęcia były robione Olympusem 720 ultra zoom [4 galerie na stronie kabackiej], ale reszta robiona HP. Te na mojej stronie domowej wyłącznie HP. Odpowiedz Link
rene8 Re: Tęcza... 16.10.05, 18:57 To na zdjęciach wygląda super! A jak na żywo musiało!-zazdroszcze. Pozdrawiam.Super zdjęcia,fajna strona. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Tęcza... 16.10.05, 19:01 No ładnie a ja prawie cały dzień spędziłam w łóżku Odpowiedz Link
koniczynka777 Re: Tęcza... 16.10.05, 20:52 ladne fotki Teczy jesieinnej jeszcze nie udalo mi sie zlapac..u nas wciaz slonecznie Odpowiedz Link