sloggi 10.11.05, 00:56 Jutro wybywam ze stolnicy i udaję się na Ziemie Chełmińską, do Torunia. A, że Toruń jest piękny chyba pisać nie muszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 01:06 sloggi napisał: > Jutro wybywam ze stolnicy i udaję się na Ziemie Chełmińską, do Torunia. > A, że Toruń jest piękny chyba pisać nie muszę Pomachaj lapka jak przez W-wek bedziesz przejezdzal Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 01:13 A masz sentyment do Włocka? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 01:20 sloggi napisał: > A masz sentyment do Włocka? Maz z Wlocka,moja siostra mieszka juz tam 25 lat,cala rodzina meza tez tam.Mojego meza brat codziennie dojezdza do W-wy z W-wka.W Warszawie pozostala tylko mlodziez i oczywiscie moj ojciec. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 01:30 Aaa zapomnialam,w Toruniu drugi brat meza mieszkal z rodzina przeszlo 20 lat.Czesto tam jezdzilismy Odpowiedz Link
groha Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 01:07 Jeśli nie do ojczulka R., to w porządku) Miłego pobytu w Toruniu Odpowiedz Link
skiela1 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 04:18 groha napisała: > Jeśli nie do ojczulka R., to w porządku) Miłego pobytu w Toruniu Zeby tylko z drogi nie zbladzil Odpowiedz Link
antidotumm CHELMNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.05, 16:22 Florencja, Praga i Chelmno to 3 najpiekniejsze miasta jakie widzialam. Kocham Chelmno, spedzalam tam wakacje przez 15 lat zycia. Odpowiedz Link
wiatr7 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 17:29 buuuu.... szkoda, ze nie dales znac wczesniej Ja korzystajac z wolnego, wlasnie opuszczam Torun ukoic nerwy zmeczone listopadowa codziennoscia gdzies na lonie natury. A chetnie zaprosilbym bym Cie na kawe i oprowadzil po miescie. Moze nastepnym razem? Pozostaje mi tylko niesmialo zglosic akces do Klubu Milosnikow SP... z racji wieku, miejsca zamieszkania oraz lakomstwa Milego pobytu w Piernikogrodzie. Odpowiedz Link
mrouh Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 18:17 Ha, ja jutro będę we Włocławku Moi rodzice mieszkają 25 km od Włocławka. Do Torunia nie zdążę zajrzeć, bo wracam w niedzielę. W-wkowi mogę pomachać w Twoim imieniu, Skiela Odpowiedz Link
skiela1 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 10.11.05, 18:50 mrouh napisała: W-wkowi mogę pomachać w Twoim > imieniu, Skiela Tez pomachaj) Brzydkie to miasto jak...nie wiem co...ale mile wspomnienia pozostaja Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 11.11.05, 21:21 Serdecznie pozdrawiam z Torunia, pierniki zjedzone, częśc Starego Miasta już zwiedzona Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 12.11.05, 10:00 sloggi napisał: > Serdecznie pozdrawiam z Torunia, pierniki zjedzone, częśc Starego Miasta już > zwiedzona A DJ Rydzyk odwiedzony? ;P > Serdecznie pozdrawiam. My też my też Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 12.11.05, 10:18 Do OJ mam stad 150 metrów Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 12.11.05, 10:22 sloggi napisał: > Do OJ mam stad 150 metrów Zamierzasz pominąć obiekt w ferworze zwiedzania? Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 12.11.05, 23:52 Dziś przejeżdzałem koło głównego masztu, powaga Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 12.11.05, 23:54 sloggi napisał: > Dziś przejeżdzałem koło głównego masztu, powaga Jesteś pod wrażeniem? Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 12.11.05, 23:58 sloggi napisał: > No chyba nie zasnę Oh jej Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:07 Poza tym widziałem też fabrykę płatków kukurydzianych Pacific. Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:08 sloggi napisał: > Poza tym widziałem też fabrykę płatków kukurydzianych Pacific. Nie znam takowych, ale to bardzo interesujące. Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:12 Corn Flakes Nestle nie znasz? Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:13 sloggi napisał: > Corn Flakes Nestle nie znasz? O żesz, trza bylo tak od razu. Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:16 A teraz zmykam. Piernikowych snów. Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:18 sloggi napisał: > A teraz zmykam. > Piernikowych snów. Wzajemnie...choć może lepiej nie piernikowych, życzył byś wiesz jakich, a nie mi z piernikowymiu tu Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:34 No to Ci życzę takich jakich chcesz Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:36 sloggi napisał: > No to Ci życzę takich jakich chcesz Uprzejmie dziękuję i wzajemnie Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:37 Co Ty taka milutka jesteś PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:38 sloggi napisał: > Co Ty taka milutka jesteś PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Czy Ty zawsze musisz byc taki podejrzliwy? Odpowiedz Link
sloggi Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:40 No mowa. Znikam tym razem serio. Pa. Odpowiedz Link
frida2 Re: Klub Miłośników Starych Pierników 13.11.05, 00:41 sloggi napisał: > No mowa. > Znikam tym razem serio. > Pa. No szoruj szoruj do wyra Odpowiedz Link
zo_h Re: Klub Miłośników Starych Pierników 11.11.05, 22:19 Ojciec Założyciel jedzie do Ojca Rydzyka ... mam nadzieję że za jakiś czas nie pojawią sie na Salnie "rozmowy niedokończone", lub dobranocki pod postacią klepania modlitw przez podrostki. Pozdrawiam . Odpowiedz Link