skiela1 14.11.05, 20:15 Nadchodzi zima,i to juz w tym tygodniu da o sobie znac.W piatek bedzie sypac w calym kraju. Szufle w pogotowiu? Sol kupiona? Opony zmienione? Buty,szaliki,czapki,rekawiczki przygotowane? palta,kozuszki........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:36 Kożuszek wyprany, fajne kozaki kupione, szaliki, rękawiczki nie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:41 Czapek nie lubie,ale rozniaste,kolorowe szaliki tak. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:45 Sporo jest teraz kolorowych szalików. Te w paski to sezonowy przebój. Ja za czapkami tez nie przepadam ale chodzenie z gołą głową poniżej zera to dla mnie później zabawa z leczeniem zatok. A to wesołe nie jest Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:47 Jak juz jest tak zimno,ze o jeeeeezu to zakladam opaske na czolo.Jest cieplej niz w czapce no i czupryna jeszcze jako tako wyglada Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:46 Oby tylko drogowcy nie 'zaspali', reszta mi nie straszna Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:49 grudniowe.slonko napisała: > Oby tylko drogowcy nie 'zaspali', reszta mi nie straszna )))cos mi sie wydaje,ze spia sobie smacznie zamiast szykowac sie do akcji. Pierwsze naglowki-zima na zaskoczyla Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 21:07 skiela1 napisała: > )))cos mi sie wydaje,ze spia sobie smacznie zamiast szykowac sie do akcji. > Pierwsze naglowki-zima na zaskoczyla Moim zdaniem to nie zaskoczenie, ale gra na zwłokę, żeby jak najmniej 'kasy' wydać Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 21:09 grudniowe.slonko napisała: > > Moim zdaniem to nie zaskoczenie, ale gra na zwłokę, > żeby jak najmniej 'kasy' wydać > Tez prawda,najlepiej glupa pozniej udac) Odpowiedz Link
wiatr7 Re: Zima?????:-((((((( 15.11.05, 12:43 eee tam... oni tylko tak udają. Wezmą nic nie spodziewającą się zimę z zaskoczenia... To przemyślana i sprawdzona od lat taktyka Odpowiedz Link
rubeus Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 20:47 Buciki ciepłe i nowa czapeczka zakupione - w użyciu od kilku tygodni - bo ja lubie jak w nogi i w uszy ciepło... Pod tym względem to ja zmarźluch jestem )) Kurtka jesienno-zimowa noszona na grzbiecie od połowy października... Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 21:41 skiela1 napisała: > ponoc czapa najwazniejsza) Najważniejsza... tylko po jej zdjęciu, fryzura jest jakaś nieuczesana, dlatego w ostateczności zakładam beret lub szal. Odpowiedz Link
rubeus Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 21:42 Ja akurat problemów z fryzurą niedoznaję... Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 21:51 Haaa… te niegodności znane są kobietom i to nie wszystkim Odpowiedz Link
zdzichu.zima Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 22:56 No wreszcie, huuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zdzicha Re: Zima?????:-((((((( 14.11.05, 23:16 Przeraża mnie ta zapowiedź zimy... Szalika nie mam, czapki nie mam, butów nie mam... Znaczy mam, ładnie spakowane, czekają na mnie w Albionie. Najbardziej tesknię za szalikiem, który kupiłam sobie za $3 ubiegłego lata w KeyMarcie. Z butami jeszce jakoś przebieduję, ostatecznie nie muszę chodzić, mogę jeździć. Tylko tu się pojawia problem. Dobrze by było opony na zimowe zmienić. Jest szansa, że lezą w warsztacie, ale nawet jak się już znajdą, to będę musiała zapłacić za 2 lata przechowywania. Mniej to będzie niż komplet nowych zimówek, ale zawszeć to wydatek. Odpowiedz Link
pacio Re: Zima?????:-((((((( 15.11.05, 08:56 chrust zebrałem, bimber zrobiłem, dom papą (zimową) obiłem. I gdzie ta zima, ja sie pytam? Odpowiedz Link
xysztov Re: Zima?????:-((((((( 15.11.05, 06:11 no właśnie straszą śniegiem!! ja ciągle rowerem do pracy dojezdżam, ale to już dni ostatnie szkoda, bo bardzo lubię. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Zima?????:-((((((( 15.11.05, 06:17 Coraz zimniej jest jak wychodzę rano do pracy.Muszę kupić czapkę i to jest problem.W 9 na 10 czapek wyglądam jak prygłup Odpowiedz Link
dociek Re: Zima?????:-((((((( 16.11.05, 22:54 czarnaandzia napisała: > Coraz zimniej jest jak wychodzę rano do pracy.Muszę kupić czapkę i to jest > problem.W 9 na 10 czapek wyglądam jak prygłup Nie mam na czapkę... Szczęśliwie ich nie używam. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zima?????:-((((((( 16.11.05, 22:56 dociek napisał: > > Nie mam na czapkę... Szczęśliwie ich nie używam. A dlaczego "szczesliwie"?? Odpowiedz Link
h8red Zima?????:-))))))) 15.11.05, 07:24 skiela1 napisała: > Nadchodzi zima,i to juz w tym tygodniu da o sobie znac.W piatek bedzie sypac w > calym kraju. YEAH! > Szufle w pogotowiu? Nie. Po co? > Sol kupiona? Tak. Do potraw różnych > Opony zmienione? Autka nie ma > Buty,szaliki,czapki,rekawiczki przygotowane? Rękawiczki muszę kupić > palta,kozuszki........... Si. zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima, zima... Odpowiedz Link