Dodaj do ulubionych

Parada równości w POZNANIU

19.11.05, 16:19
W formie dyskusji spróbujmy wspólnie ocenić w jakim my naprawdę żyjemy kraju
w zwiazku z zakazem przeprowadzenia parady równości w Poznaniu i kto tak
naprawdę boi się mniejszości seksualnej i tolerancji myśle że mimo zakazów my
nie boimy się okazywać i jednoczyć się chociażby na plażach w saunach .
Pozdrawiam naturystów i nie tylko.
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 16:42
      Żyjemy w kraju katolickim...przecież.Tu nie ma miejsca na inność i na
      tolerancję.Tu jest jedna prawda i tylko jedna.
    • tomek854 Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 17:16
      Mi się wydaje, że taka parada to jest głupia rzecz. nie, ja nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Jeżeli u mnie na Świdnickiej siedzi dwóch facetów i trzymają się za ręce a obok nich tabliczka stoi - facet+facet normalna rodzina, to choćby tam 40 lat siedzieli to to nie będzie normalna rodzina - tak jak nie jest dyskryminacją to, że niewidomi nie mogą dostać prawa jazdy, inwalidzi służyć w wojsku a osoby upośledzone umysłowo zostać ministrami (choć z tym to akurat nie byłbym taki pewny).

Natomiast jestem jak najbardziej za związkami partnerskimi - jeżeli ja jestem dorosły i mam ochotę, żeby moją najbliższą osobą był dajmy na to taki sloggi, to dlaczego on nie ma mieć prawa do informacji o mnie kiedy będę w szpitalu, dziedziczenia po mnie, rozliczania się wspólnie ze mną z podatków i tak dalej? Potem są takie aferuy jak z Tomaszewskim...

Jeżeli chodzi o samą paradę - uważam, że to jest głupie, bo taka parada nic nie da. po za tym nie ze wszystkim się zgadzam. Ale oni nie głoszą nic zakazanego, dlatego POWINNI mieć do tego prawo. Dużo gorzej reaguję na młodzież weszpolską, a oni prawo do wygłaszania głupot mają. To skoro tak, to homoseksualiści powinni mieć takie samo prawo do wygłaszania głupot. A to, że nie wszystko co niesie ze sobą taka parada jest głupotą jest argumentem na tym_bardziej.
    • vitalia Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 17:29
      img446.imageshack.us/my.php?image=180pxromana1vp.jpg
      A to jest przywódca młodzieży wszecholskiej
      • rene8 Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 17:35
        Przeciez to było do przewidzenia,że najpierw nikt nie wyrazi zgody, marsz się
        odbędzie i będzie następna afera.
      • sloggi Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 19:13
        Roman w wersji wieczorowej jest mry, mry.
        • vitalia Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 20:17
          Prawda>>i co z tego że ma morde jak koń który mówi..Ale czy ale oczy mogą
          kłamać?? chyba nie.
          • fedorczyk4 Re: Parada równości w POZNANIU 19.11.05, 21:00
            A mnie mierzi wlazidupstwo wladz Poznania i tyle. Co kto, pro albo anty, czemu
            demonstruje to jedno i gwarantowane Konstytucja. Wymyslanie pretekstow to
            drugie i jest kryta cenzura i czystym rasizmem.Stara ze mnie i dziciata baba
            ale kiedys mi powiedzieli ze demokracja polega min.na wolnosci wyznania i
            pogladow. I ja durna w to nadal wierze
      • lekia Re: Parada równości w POZNANIU 20.11.05, 02:00
        Liga broni,liga radzi,liga nigdy nas nie zdradzi,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka