skiela1 11.12.05, 03:41 Sposob na mezczyzn. Perfumy tez moga byc sposobem na zdobycie mezczyzny. 1.Opium 2.Coco 3.Samsara 4.Dior Addict 5.Sheer Stella 6.Rose Absolue 7.Hypnose(Lancome) 8.Deeo Red(Hugo Boss) 9.Gucci Rush 10.In Black Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 06:23 A ja nie lubie perfum. Im mniej pachną tym są lepsze. Sam dla siebie też zawsze szukam takich środków, które pachną jak najmniej. Ma być świeżo, a nie oszałamiająco... Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 08:02 Powlekłam się ostatnio do perfumerii i oczywiście wypsikałam się perfumą Wszystko byłoby OK,ale kolezanka zapytała sie "oczywiście znowu męskimi?"No i pachniałam facetem Odpowiedz Link
jutka1 Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 10:53 Elzbieto, kto ten ranking robil? (z ciekawosci) Moich nie ma na liscie, moze dlatego, ze sa "swieze", a nie oszalamiajace Odpowiedz Link
zuz-anna4 Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 11:01 Ja tez nie lubie perfum w nadmiarze, mydlo i woda to twoja uroda... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 17:31 A pierun wie kto to robil,ale wiesz cos w tym jest.Jak tylko wyszly Addict Diora,popsiukalam sie tym w sklepie ...no i mialam chlopa za plecami,wystraszylam sie dobrze,juz szukalam security,powaznie. www.uroda.wp.pl/kat,24541,wid,8101181,wiadomosc.html?rfbawp=1134268137,939 Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 22:56 EEE, ten ranking to chyba reklama ma byc Nie ma w nim klasykow, ktore na pewno przyciagaja (np. Shalimar), za to nowosc Hypnose (przyjemny zapach z nuta wanilii, ale rewelacja to nie jest, za to modelka je reklamujaca mi sie bardzo podoba)i tez zdaje sie swiezynka na pozycji piatej. Zreszta takie rankingi w ogole sa bez sensu, te same perfumy na dwoch opsobach moga pachniec kompletnie inaczej i to nie jest mit. Odpowiedz Link
antidotumm Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 23:26 Ja jestem wierna zóltemu Kenzo "Le monde est beau" Odpowiedz Link
filifionna Re: Seksowna dziesiatka 11.12.05, 23:30 jestem chyba w mniejszości:swieże zapachy tylko na lato.zimą jesienią coś ciężkiego ,słodkawego ,korzennego...jak opium czy black kaschmir.i moje ukochane yria yves rocher-perfumy mniej znane ,stanowczo niewysokopółkowe ale moze ja taki nos z nizszej półki mam.to dopiero uwodzicielski zapach(mnie uwiódł Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Seksowna dziesiatka 12.12.05, 00:02 Nie wiem, czy w mniejszosci, ja na chlody tylko cos esencjonalnego, od paru lat Angel - kontrowersyjna perfuma, niektorzy twierdza, ze im smierdzi, a ja na to, ze uzywa sie kropelke, nie pol flakonu na raz. W kazdym razie na mnie jego won bardzo ladnie sie rozwija i trwaly jest bardzo. Zreszta w ogole na mojej skorze dobrze leza ciezsze zapachy. Kiedys Avon mial taki korzenny zapach dla mezczyzn Friktion i ja go uwielbialam. Odpowiedz Link
towita Re: Seksowna dziesiatka 12.12.05, 09:18 A jak ja się Addictem spsikałam, to małżonek omal nie zszedł. Natychmiast kazał mi się umyć. Podobno dwójka jest lepsza. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Seksowna dziesiatka 12.12.05, 21:35 towita napisała: > A jak ja się Addictem spsikałam, to małżonek omal nie zszedł. Natychmiast kazał > > mi się umyć. Podobno dwójka jest lepsza. Zazdrosny)) Odpowiedz Link
sakerloff Re: Seksowna dziesiatka 12.12.05, 09:44 są perfumy, których jak użyję obcy faceci na mieście lub w banku zaczepiają pytając co to za piekny zapach...Romance Ralpha Laurena. Odpowiedz Link
mrouh Re: Seksowna dziesiatka 12.12.05, 09:50 Seksowność nie zależy od perfum, jeno od człowieka, choć coś w czym czujemy się dobrze, może tą seksowność podsycić Takie jest moje zdanie, czułabym sie groteskowo w Opium i pewnie by to dobrze nie wpłynęło na seksowność Wściekłabym się w Black Casmere, a dla niektórych to cud na cudami. Najbliżej do pojęcia seksowności z moich zapachów mają chyba Very Irresistible i Angel Violette, w tych czuję się... apetycznie? Odpowiedz Link
towita Re: Seksowna dziesiatka 12.12.05, 10:40 Moje ulubione to Mira Bai - też apetyczne (karmel, czekoladki i wanilia) Odpowiedz Link
lynnl Re: Seksowna dziesiatka 13.12.05, 00:13 Opium to koszmar-dla starych bab. do tego kilogram złota i futro z nutrii. Odpowiedz Link