ashek 31.05.06, 01:54 co robicie jak stoicie autem w korku? zwykle czytam gazetę, ale ostatnio obserwuję współkorkowiczów. no przedziwnie się zachowują przegląd sytuacji od karmienia dziecka piersią do karmienia niedziecka niepiersią bynajmniej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: w korku 31.05.06, 04:22 raz bylismy taaakim korku...2km/h.. syn skoczyl do najblizszego sklepu po lody Odpowiedz Link
pep-per Re: w korku 01.06.06, 09:27 skiela1 napisała: > raz bylismy taaakim korku...2km/h.. > syn skoczyl do najblizszego sklepu po lody Miałem podobną przygodę Niedawno wyskoczyłem do kiosku po fajki Odpowiedz Link
eulalija Re: w korku 31.05.06, 09:11 Jakoś mnie ostatnio omijało szczęście stania w korku. Głównie intensywnie myślę jak się wyrwać z tej zarazy i nawet nadrabiając kilka kilometrów dojechać wreszcie do celu. Bardzo fajne rzeczy widziałam w korkach niemieckich. Czesanie, makijaż, czytanie gazet i ksążek, kilka pań zasuwających szydełkami. Ja osobiście w korku przed granicą przez trzy godziny wyprodukowałam plecy do swetra na drutach. Odpowiedz Link
kriss67 Re: w korku 31.05.06, 09:34 Ha, ha. Mnie korki nie dotyczą, bo na co dzień rowerem wszędzie zapylam Ale fakt, nieraz w centrum jest tak, że nawet rower grzeźnie w korku, i musze grzecznie czekać az kolumna ruszy. Pozdro dla samochodziarzy Krzysztof Odpowiedz Link
login_niedostepny Re: w korku 31.05.06, 11:31 Stalam kiedys w gigantycznym korku na autostradzie we Wloszech ze znajomymi. Ludzie powysiadali z samochodow, lazili po ulicy, gadali itp. Rozlozylismy na dachu auta zarcie i nagle cos sie ruszylo. Wskoczylismy do samochodu, ruszylismy a zarcie zostalo) Po paru minutach dopiero to do nas dotarlo, ale oczywiscie bylo jzu za pozno na zbieranie... Odpowiedz Link
dimanche Re: w korku 31.05.06, 16:59 Myślę, na szczęście rzadko stoję w korku, bo jeżdżę najczęściej metrem i tramwajem, ale jeżdżę godzinę w jedną strone, więc jak nie czytam gazety to sobie myślę o tym i o owym... Odpowiedz Link
lunalovelight Re: w korku 31.05.06, 17:40 jako korkowiczka-pasazerka standardowo sie zachowuje... maluje usta, wzbudzajac pogardliwe spojrzenia innych , czytam, przysypiam oraz zazwyczaj zaluje, ze: 1) nie mam prawa jazdy 2) ze nie wybralam dzis metra jako srodek lokomocji... Odpowiedz Link
iwusia Re: w korku 01.06.06, 11:19 jako kierowca, slucham muzy i obserwuje innych, jako pasażer zazwyczaj łapie drzemke Odpowiedz Link
drumla21 Re: w korku 01.06.06, 22:45 obserwuję innych kierowców i palę papierosa potem się maluję potem się wkurzam potem dzwonię do różnych ludzi, żeby pogadać na koniec robię porządek w torebce i jak już mam wszystko na siedzeniu dla pasażera to trzeba jechać dalej Odpowiedz Link
skiela1 Tu jest dopiero jazda.......:D 02.06.06, 02:50 www.youtube.com/watch?v=VEELbpPSTzA Odpowiedz Link