dimanche 18.08.06, 20:57 jakąś nalewką, a do tego dwie kanapki z pomnidorem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dario05 Re: Czym obecnie się raczysz? 18.08.06, 21:00 Meczem Gornik Zabrze - Widzew Lodz i fistaszkami Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Czym obecnie się raczysz? 18.08.06, 21:03 martini dry z lodem, cytryna i oliwkami. A na kolacje miałam kurcka w sezamie po chińsku - wynalazek wlasny. Wiem, ze martini powinno byc najpierw, ale ja tak lubie, ze bylo i przed i po. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Czym obecnie się raczysz? 18.08.06, 21:42 Jaki wynik Dario? Grasz może w piłkarzyki? Ja gram i jestem na miejscu 32900 70 pkt, kurna. Dziś kupiłem obrońce z Widzewa.... Odpowiedz Link
dario05 Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 02:38 kriss67 napisał: > Jaki wynik Dario? Grasz może w piłkarzyki? Ja gram i jestem na miejscu 32900: ( > 70 pkt, kurna. Dziś kupiłem obrońce z Widzewa.... 0-0 nie gram w pilkarzykow, gralem kiedys w typowanie wynikow w innej gazecie i raz bylem na 8 miejscu w calym kraju Odpowiedz Link
kriss67 Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 08:21 Oooooo, brawo. 8 miejsce Raz byłem trzeci w "Wygraj Mundial", ale tylko przez jedną kolejkę. Potem szary koniec W "Piłkarzykach" dochrapałem się pierwszej 15000!, ale zawalił mi Bronowicki przez kontuzje i Elton przez pijaństwo. I ogólnie Legia mi zawaliła po porażce z Bełchatowem. I tak wypadłem poza pierwszą 30000 Pozdro Krzysztof ps. Dario co Ty, spać nie możesz Odpowiedz Link
dario05 Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 21:42 > ps. Dario co Ty, spać nie możesz Przeciez mowilem ze sie nie klade wczesniej spac Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czym obecnie się raczysz? 21.08.06, 11:03 wiadomościami o Husajnie i zimnym powietrzem z kilmatyzatora Odpowiedz Link
lekia Re: Czym obecnie się raczysz? 18.08.06, 21:31 a za jakie pół godziny śniadaniem u Tiffany'ego :] Odpowiedz Link
dimanche Re: Czym obecnie się raczysz? 18.08.06, 21:34 lekia napisała: > a za jakie pół godziny śniadaniem u Tiffany'ego :] Szczęściara, sam Tiffany Cię zaprasza, ale czy to przypadkiem nie pora na kolację? Na śniadanie chyba ciut za późno... Odpowiedz Link
dimanche Re: Czym obecnie się raczysz? 18.08.06, 22:38 ryż z jabłkami czyli to co zwykle Odpowiedz Link
lekia Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 00:59 faktycznie,bardziej nadawałby się brunet wieczorową porą(chiba) Odpowiedz Link
beer_forever Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 06:18 Racze sie muzyka .Leci lista przebojow. He,he Paris Hilton spiewa o gwiazdach i rozbiera chlopaka na plazy. Ah,co za kobieta. Marzenie kazdego faceta Ale utworek taki nawet akurat do sluchania w deszczowy dzien po ostrej balandze.Kiwa. Odpowiedz Link
tulcymea Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 09:00 tak się raczyłam kawą, że aż mi fusy w zębach zgrzytają. Niestety nie posiadam expressu 40 bar, a kawa rozpustna to dla mnie nie kawa. A wieczorkiem lubię taki wynalazek - gorzka żołądkowa + piwo. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 09:52 A ja sie raczę właśnie tą "rozpustną" na mleku. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 09:58 tulcymea napisała: >... A wieczorkiem lubię > taki wynalazek - gorzka żołądkowa + piwo. > znam, pochwalam Odpowiedz Link
dimanche Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 11:33 śniadanko, czyli kanapeczki z pomidorkiem+woda z cytrynką, podpłomyki i jabłuszko... Odpowiedz Link
dimanche Re: Czym obecnie się raczysz? 19.08.06, 16:25 pierogi leniwe, kupne - rzecz jasna, bo gdzie ja bym sama je zrobiła, ale nie byle mrożonka, a takie porządne, o aromacie wanilii... Odpowiedz Link
tooo-tiki PRAWDZIWKAMI 19.08.06, 18:14 Starsi ruszyli rano na grzyby i przywieźli wiadro prawdziwków. Jest zupa grzybowa (gęsta, z ziemniaczkami i śmietaną) i grzyby z cebulką i razowcem z masłem. Pychota!!! Odpowiedz Link
kriss67 Re: PRAWDZIWKAMI 21.08.06, 11:42 Mniam, mniam....Tylko pomazyc U mnie sniadanie w robocie. Bułka z serem i schłodzona sodówka Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
beer_forever Re: PRAWDZIWKAMI 21.08.06, 12:29 sonrie napisała: > Pierogi z maślakami Pierogi z maslakami?. Maslaki sa w jakiej postaci?. Jako farsz? Odpowiedz Link
beer_forever Re: PRAWDZIWKAMI 21.08.06, 12:44 sonrie napisała: > Tak, jako farsz. ok.Mniam. Odpowiedz Link
kriss67 Re: PRAWDZIWKAMI 21.08.06, 13:27 Mazowsze zasypane grzybami. Wszędzie pełno malutkich prawdziwków A w lasach tłum jak na Marszałkowskiej Odpowiedz Link
fnoll Re: Czym obecnie się raczysz? 21.08.06, 13:36 wodą z wodopoju i testuję porzucone chipsy pringles - ciekawa sprawa, na wersji "original" nie ma napisów po polsku, więc zdaje się nie powinny być dopuszczone do sprzedaży, no ale widać jak się jest prosper & gamble to można na innej wersji (już po polsku) wyczytałem, że to zdecydowanie nie są chipsy ziemniaczane - poza rozdrobnionymi płątkami ziemniaczanymi składają się ze skrobi pszennej, mąki ryżowej, mąki kukurydzianej i rozdrobnionego chleba - czyli taki "przegląd hurtowni" - i robią je w belgii po 1/3 czuję gulę w żołądku no i o to chodzi! Odpowiedz Link
kriss67 Re: Czym obecnie się raczysz? 21.08.06, 13:48 Nie jadłem jeszcze takich. Musze jako fanatyczny czipsowicz przetestowac je To piszesz, że gula sie robi Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link