skiela1 27.09.06, 23:36 www.wiadomosci24.pl/artykul/wycieczka_nad_soline_7575.html Przepiekne widoki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 27.09.06, 23:38 ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ, I ZAPOMNIANYCH ŚCIEŻEK ŚLAD. FLOTYLLE CHMUR Z NAD LASÓW PŁYNĄ, WĘDROWNE PTAKI GONI WIATR. A DALEJ WIDZISZ JUŻ HORYZONT, DO NAS Z ODLEGŁYCH WRACA STRON. I TO JUŻ WIECZÓR NAD SOLINĄ, I CISZA KTÓRA ZNA MÓJ DOM. NAD RZEKĄ NOC,W ULICZCE ZNÓW, LICZY OGNIKI GWIAZD. UŚMIECHNIJ SIĘ,NA PEWNO TU, WRÓCISZ NIE JEDEN RAZ. ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ, OKRYWA SZARYM PŁASZCZEM MROK. NIE ŻEGNAJ SIĘ,CHOĆ LATO MINIE, SPOTKAMY SIĘ TU,ZNÓW ZA ROK. Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 27.09.06, 23:44 Gasowski i jego wakacyjne kawalki)) Zakazane wakacje Ach to było lato, od Bieszczad aż po Hel z wykreśloną datą w środku PeeReL. Wtedy prosto z morza pustą plażą ku mnie szła taka, ach! jak ją Pan Bóg stworzył u la la la la Nad Bałtyku brzegiem wiatr melodie grał z radiowęzła Niemen o papugach łkał wtedy już wiedziałem, żadna inna tylko ta, kiedy się do niej przekonałem u la la la la To co było , to się nie zdarzyło choć w pamięci mojej trwa tamto ciało tak się zlustrowało że zostało tylko la la la / Przygrywka / Wolno czas się toczył nie istniał jak kto chce cierpiał lud roboczy na wczasach eFWuPe . A co do tych cierpień jestem przeciw, a nawet za byle się zdarzył taki sierpień u la la la la To co było, to się nie zdarzyło ... / 2x / S o l o / A co do tych cierpień jestem przeciw, a nawet za byle się zdarzył taki sierpień u la la la la To co było, to się nie zdarzyło ... / 2x / Przygrywka / } byle się zdarzył taki sierpień } u la la la la } / x 2 Odpowiedz Link
frida2 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 27.09.06, 23:58 Wszystkie mam po wujku. Kilka z autografami Odpowiedz Link
frida2 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 28.09.06, 00:04 No właśnie popsuło się dawno temu Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 28.09.06, 00:06 no to klopot ja mam sporo kaset..na smieci musze wyrzucic. Odpowiedz Link
frida2 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 28.09.06, 00:08 kaset też mam sporo, ale też nie ma na czym słuchać. Pozostały płyty i mp3 Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 28.09.06, 00:12 i pomyslec,ze i mp'iki wkrotce szlag trafi.. ciekawe co wymysla Odpowiedz Link
beer_forever Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 28.09.06, 04:45 Jako kajtek bylem na koloniach w Lubaczowie (Podkarpackie). Zrobili nam wycieczke nad Soline. Juz nigdy potem tam nie bylem. Ale te cudowne miejsce pamietam do dzis. Bylem oczarowany widokami i akwenem gdzie w krystalicznie czystej wodzie plywaly wielkie ryby. Nie pamietam co to byl za gatunek ale bylo tego bardzo duzo. No i Tama solinska byla dla nas malych ludzikow czyms jak z bajki. Wrazenie bylo piorunujace. Nawet Chinski Mur juz nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak Tama nad Solina. Dzieki za link) Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZIELONE WZGÓRZA NAD SOLINĄ 28.09.06, 18:22 Dzieki za link) Prosze bardzo Linki to moja specjalnosc Odpowiedz Link
grazia.eni Re: A to Polska wlasnie... :-) 28.09.06, 20:28 Zdjęcia śliczne, ale ja preferuję Beskid Żywiecki. Bieszczady za niskie a Tatry za ciasne i za wysokie. Niestety, nie dysponuję linkiem, ale może ktoś coś ma. Odpowiedz Link