sloggi 08.10.06, 01:04 przewodnik.onet.pl/1204,1660,1364134,artykul.html Po domu często, ale poza nim rzadko. Chyba mam nadwrażliwe stopy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia.eni Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 01:05 Chodziemy, ale tylko po miętkim i ciopłym Odpowiedz Link
frida2 Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 01:05 W domu chodzę jak jest ciepło, w lecie, u babci chodzę boso poza domem. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 08:58 Na działce baaardzo czesto, w terenie czasem, po domu zazwyczaj. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 10:05 Za pięknych czasów "dzieci kwiatów" nawet tramwajami jeżdziłam boso (ale podłoga parzyła) potem mi trochę przeszło generalnie mam małą obsesję czystych stóp, więc rzadko mi sie zdarza, no i w ramch zboczenia zawodowego wszedzie "widzę" bakcyle, ludzie chodzą po ulicach, plują itp, brzydzę sie więc.Nieraz latem po domu... Odpowiedz Link
adhamah Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 11:26 na działce zawsze w domu gdy jest ciepło często Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 11:49 Chodzę , nawet często. Latem to nawet na spacery A samochód jak fajnie się prowadzi boso. Odpowiedz Link
beer_forever Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 13:17 stukam_kopytkami napisała: "A samochód jak fajnie się prowadzi boso". Bardzo ciekawe spostrzezenie ale u mnie odwrotnie. Tez nieraz prowadze grata na bosaka.(np: powrot z plazy) ale nie wiem dlaczego bez buta jakos nie mam czucia. Wole miec podeszwe na stopie. Dziwne. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 19:56 jak ciepło to boso dobrze nuszki w piasku plazy zadeptać w domku zawsze w papuciach, tez mam syndrom czystych stopek jak Waderka Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 22:50 niby mam wrażliwe stopy, ale łazić boso uwielbiam, po trawie a czasem nawet po lesie. Zwijam się z bólu, gdy np nadepnę na szyszkę... ale i tak zawsze jest taki moment, że ściągam buty i połażę choć trochę No i oczywiście po piasku... A co do bezpiecznego łażenia po domu, hmmm... ostatnio wyciagałam sobie z nogi kawalek szkła. Coś się stłukło, sprawca stłuczenia niby posprzątał, ale widać niedokładnie... Odpowiedz Link
rene8 Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 23:03 Uwielbiam chodzić po rżysku, po swierzo skoszonej trawie... A jak sie wychodzi w taka trawe ....rosą poranna uwieczniona? I z sosenek Ci spływa poranne skroplenie i , koy Ci włazi n głowe:")" Nie ten kot! Ja tylko wtedy po bułki ... I wychodzisz do lasu. I .... Uwielbiam... p.s. uwielbiam chodzić na"bosaka".taka moja natura Odpowiedz Link
candycandy Re: Chodziecie boso? 08.10.06, 23:49 chodzilam na bosaka po domu i teraz jestem pociagajaca bardzo lubie po plazy, brzegiem morza\oceanu... Odpowiedz Link
f.l.y Re: Chodziecie boso? 09.10.06, 12:19 po domu w skarpetach frotte, to prawie jak boso... na łonie natury przeważnie tak.../wyjazdowo/ Odpowiedz Link