rene8 09.10.06, 22:02 Chciałam powiedzieć "do widzenia", ale się nie da... Sloggi mnie delikatnie wyprosił z forum. Ma prawo. Jego forum. Dziekuję wszyskim, naprawdę. Jesteście cudowni. Pa! Dzięki. p.s. Udało ci się Skielo i Frido! miłego... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: na marginesie 09.10.06, 22:08 w sumie to chcialabym wiedziec za co sie wyprasza z forum. Sloggi, poczuwaj sie, ze to pytanie bylo do ciebie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:09 lepiej posprzataj balagan,ktory zrobilas.. przepros kogo trzeba. a nie zabierasz zabawki i sie wynosisz... nie sztuka jest cos opuscic.. Odpowiedz Link
zo_h Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:12 Eeeeeeee ... no cóż ostanio nie dokońca byłaś "dysponowana". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:17 Jeśli Rene była nie do końca dysponowana, to zdarzyło sie to wielu osobom tutaj w całkiej niedawnej przeszłości i nie widzę, żeby one były traktowane tak samo. Rozczarowuje mnie to wszystko bardzo. Odpowiedz Link
zo_h Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:22 Nie do wszystkich jedna miarka przystaje . Odpowiedz Link
zo_h Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:32 Oj a dlaczego ... a dlatego, że zawsze są równi i równiejsi. Gdybym ja napisał słowa jakie napisały niektóre osób tu piszących to raczej nikt by nie poczytał tych moich wypowiedzi bo pewnikiem zostałby one wykreślone. I bynajmniej nie chodzi mi tu o wypowiedzi Fredy i Skieli, które teraz stały się łatwym celem ataku. Forum jest dobre do czasu do kiedy we wszystko nie wmieszają się znajomości, które powodują że nie wypada kreślić wypowiedzi tych "znajomych". Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:39 Ale to nie sa jedyne "cele ataków" i właśnie o to chodzi. Są równi i równiejsi- tego spodziewałam się po każdym innym forum, ale nie po salonie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 23:21 mrouh napisała: > Ale to nie sa jedyne "cele ataków" i właśnie o to chodzi. Są równi i równiejsi- > tego spodziewałam się po każdym innym forum, ale nie po salonie. A ja się nie spodziewałem po moich forumowiczach, że z Salonu zrobią klozet. Mnie to zdziwiło. Nie wypraszam nikogo tylko likwiduję piątą kolumnę i z niczego nie będę się tłumaczyć z prostej przyczyny. Nie mam z czego. Odpowiedz Link
candycandy Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 00:36 bo zaprzeczasz sobie w jednym zdaniu - kto tu wg ciebie jest piata kolumna do likwidacji? imho - roznica zdan i klotnie sa dopusczalne na kazdym forum. ale skoro zaczynacie\zaczynamy wycieczki typu 'on mnie wycial' - 'ale wcale ze nie' to od ciebie jako zalozyciela-admina oczekuje zabrania glosu i wyjasnienia. sloggi napisał: Nie wypraszam nikogo tylko likwiduję piątą kolumnę i z niczeg > o > nie będę się tłumaczyć z prostej przyczyny. Nie mam z czego. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 00:46 Jak sie doczekasz jasnej odpowiedzi to Ci pogratuluję.....poczekam z Tobą. Zapytałabym sie czy palisz, ale..ja wirtualnie nie dziele sie fajkami....bo rozdaje, rozdaje i w paczce ciagle tyle samo....wychodzi zem nieuzyta ))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 00:48 Ale co mam Ci wytłumaczyć, że na forum wszedłem o 20,30? Odpowiedz Link
candycandy Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 01:08 Sloggi - to doinformuj sie. powtarzam: jesli na twoim forum za 'cos' sie wycina to ja bym chciala wiedziec za co. jesli sie wycina to przeciez wg twoich zasad\wskazowek wycinania - czyz nie?: pytam bo chce wiedziec. ps. To.ja.kas - z fajek cie nie obsepie bo nie pale Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 01:11 A to dobrze Candy, dla mnie wiecej bedzie )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 06:20 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link
zo_h Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 08:05 Skiela i co z tego że podrzuciłaś im netykietę, czy myślisz że ktoś sobie coś z tego zrobi. Moim zdaniem cała sytuacja nie zaistniałaby gdyby dużo wcześniej użyto nożyczek. Był czas kiedy na forum pojawiły się wpisy jawnie łamiące 4 punkt regulaminu forum: "Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc." Wtedy nie zrobiono nic a może warto było zareagować, może niektóre osoby zastanowiłby się nad tym co piszą na forum (które jest ogólnie dostępne). A teraz niestety sytuacja jest taka ... wypowiada się na ten temat wiele osób ... jak było wie niewiele. A zresztą najlepiej zrobić z siebie ofiarę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 09:18 A jak było zo_h oswiec nas. Netykiete to ja moge stosowac wobec kogos kto sam ja reprezyntuje a nie wobec skieli.... Odpowiedz Link
zo_h Re: Sloggi, jasniej prosze 10.10.06, 18:00 Ciebie oświecać nie mam zamiaru ... bo zdaje się że i tak wiesz wszystko najlepiej. Jesli chodzi o netykietę to co ma tego skiela? ... netykietę stosuje się wobec wszystkich i tyle. Chcesz aby wszyscy oceniali całą systuację z perspektywy 2 ostatnich dni? To chyba nie do końca fair. Ps. I nie czyń mnie stroną tego sporu ... po prostu wyraziłem swoją opinię na ten temat. Piszesz na forum ogólnym więc licz się tym że będą się pojawiać kometarze, również takie które nie są po "Twojej myśli". Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziękuje Wszystkim. 10.10.06, 08:32 > A ja się nie spodziewałem po moich forumowiczach, że z Salonu zrobią klozet. > Mnie to zdziwiło. Sam piszesz, że to forumowicze zrobili z Twojego salonu klozet. Czyli czujesz, że nabroiła nie jedna osoba, a wiecej- karzesz tylko jedną... To dziwi mnie. Pewnie, że nie musisz sie tłumaczyć, to TWÓJ salon. Niezręcznie czuje się gość w salonie, w którym inny gość za karę nie dostanie herbaty, a gospodarz uważa, że nic nie musi tłumaczyć. - Ozdóbkowo Wielkie Zapachniało Odpowiedz Link
magdajeden Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:34 to kpina jakas? żart? co sie dzieje? Odpowiedz Link
sloggi Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 23:22 magdajeden napisała: > to kpina jakas? żart? > co sie dzieje? Jesteś rozczarowana, prawda? Odpowiedz Link
magdajeden Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 23:55 sloggi napisał: > magdajeden napisała: > > > to kpina jakas? żart? > > co sie dzieje? > > Jesteś rozczarowana, prawda? tak, jestem. myslałam, ze tu nie ma cenzury. szkoda. Odpowiedz Link
sloggi Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 23:58 Wierzysz w utopię? Cenzurę stworzyli ludzie, jeśli jej używają zawsze określony sposób to można ją omijać, ale do tego nie wystarczą palce. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Dziękuje Wszystkim. 10.10.06, 00:06 Orwell mogłby czerpac natchnienie z tego co piszesz )))) Odpowiedz Link
magdajeden Re: Dziękuje Wszystkim. 10.10.06, 12:06 najwyraźniej jestem idealistką. grupa trzymająca władzę wzbudza we mnie negatywne skojarzenia. Odpowiedz Link
dimanche Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 22:43 rene8 napisała: > > p.s. Udało ci się Skielo i Frido! miłego... Moim zdaniem zawdzięczasz to innej osobie... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 23:44 Rene podobno masz przeprosic, a Sloggi nikogo nie przegania.))))) Te przeprosiny to sobie daruj, bo skiela chyba za bardzo zaczela sobie wyobrazac ze jej sie cokolwiek nalezy. Mitomania czy cos??? ))))))) A ty Sloggi jak sprzatasz klozet to proponuje zacznij od spuszczenia wody (klozet to twoje porownanie). Narazie to kibel robia twoje wladze i jak widze poza 4 osobami nikt nie stwierdzil, ze juz posprzatałes. Kwiatek na lustrze nie załatwi sprawy. Renia wrocilam z cudownego koncertu i jesli sadzisz ze masz czym sie przejmowac nie daj boze, to sobie odpusc. Zyce jest taaaaaaakieeee pieeeeekneeeee, co niektorzy tego nie zauwaza bo sai siedza po uszy w gownie i zloszcza sie jak inni z niego chcą wyjsc....no coz zawsze w szambie lepiej miec towarzystwo )))) A i jeszcze cos Sloggi poki nie znikna watki na moj temat z twoich forow nie zamierzam przestac pisac co o tym mysle.....wiec daruj sobie wypraszanie mnie.... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Dziękuje Wszystkim. 09.10.06, 23:51 I przepraszam za takie nieestetyczne fekaliczne porównania, ale ty mnie Sloggi do nich natchnąłeś )))) Pierwszy raz słysze zeby pierdolnik sprzatać granatem, no ale cóz, co kraj to obyczaj.....a przykład idzie z góry.....ot takie przemyslenie )))) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Dziękuje Wszystkim. 10.10.06, 00:15 Rene Ty sie puknij w ciemie co im sie udało???)))) Zrobimy w piatek takie spotkanie forumowe ze pol Bródna bedzie nas słyszec )) Pamietaj!!!! Piątek popołudniu ))) Kto chetny zapraszam )))) Odpowiedz Link