dimanche 17.10.06, 20:41 czyli sceptyczna i zdystansowana do ludzi, czy ktoś też tak ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 20:50 Z tego co sie orientuję, zgorzknienie nie polega na sceptyzmie i dystansie... Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 20:56 No, ale u mnie to się jakoś łączy, jak zwał tak zwał, ale pełna goryczy, pewno dlatego że pijam gorzką kawę...czyli związek przyczynowo-skutkowy... Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:09 randia napisała: > Marsz do kuchni o coś słodkiego!!! Nic nie mam takiego...bede gorzknieć dalej... Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:10 Małó tego, piję właśnie gorzkie ziółka... Odpowiedz Link
randia Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:13 Mogę Ci podrzucić moje ostatnie odkrycie na gorsze dni....jak cos jest nie tak siegam po....sudoku! Nie ma lepszej rzeczy, musisz się na tym skoncentrować, bo inaczej nie wyjdzie...polecam... U Mnie jeszcze działa zrobienie prania, ale ja to porypana jestem...;D Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:15 Co to sudoku? ps. O ja miałam właśnie wstawić, dobrze żeś mi przypomniała... Odpowiedz Link
randia Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:26 Sudoku (jap. 数独, sūdoku; od sūji wa dokushin ni kagiru, czyli cyfry muszą pozostać samotne) – łamigłówka wymyślona w 1783 roku przez genialnego matematyka z Bazylei, Leonharda Eulera, która stała się popularna na świecie dzięki dołączaniu jej do wielu znaczących gazet. Odpowiedz Link
randia Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:53 Nie, nie osładza...ale koncentruje na sobie i nie pozwala myśleć o głupotach... Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:54 randia napisała: > Nie, nie osładza...ale koncentruje na sobie i nie pozwala myśleć o > głupotach... Ale ja myślę o głupotach wtedy, gdy się koncentruję na sobie... Odpowiedz Link
randia Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:56 Nie dasz rady się skoncentrować na sobie przy dobrym sudoku... Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:58 randia napisała: > Nie dasz rady się skoncentrować na sobie przy dobrym sudoku... Skoro tak to wchodze w to... Odpowiedz Link
very_famous Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 21:58 Dzięki sudoku przetrwałam w zeszłym roku kilka miesięcy bezsenności. Odpowiedz Link
dimanche Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 22:02 very_famous napisała: > Sudoku? Sudoku, nazwa mi nieobca, ale nie kojarzę, na czym to polega... Odpowiedz Link
very_famous Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 22:13 To taka łamigłówka. Bardzo prosta w założeniach, kilka poziomów trudności. Pogrzeb w necie - jest masa generatorów sudoku, które można sobie wydrukować. Odpowiedz Link
randia Re: Jestem zgorzkniała 17.10.06, 22:01 A Ja kilka ostatnich, dość ciężkich miesięcy... Odpowiedz Link