frida2 09.11.06, 22:24 Tata zażyczył sobie składankę taką właśnie. Tak szukałam, składałam, 50 utworów mi wyszło. Zakładam słuchawki zatem i się odprężam Macie takie swoje "naj" rockowe kawałki? Takie Wasze top 10? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: ...::::Best Of Rock::::... 09.11.06, 23:02 Ze mna jest zle. Mnie zaczyna sie podobac muzyka Mlodej> ..nawet fajnie graja Odpowiedz Link
tukee Re: ...::::Best Of Rock::::... 09.11.06, 23:09 jutro wykrzesam z pamieci liste moich ulubionych bo w tej chwili jestem okropnie rozkojarzona bo "nowy" przybyl wlasnie gdzinke temu ale tak na szybko, moze bardziej zespoly, jutro dopisze kawalki: Metallica, Iron Maidem the Cult Sisters of Mercy Deep Purple Bauhaus Audio Slave Green Day Marc Bolan , T Rex no to takie typki mnie raduja serdecznie Odpowiedz Link
frida2 Re: ...::::Best Of Rock::::... 11.11.06, 19:05 skiela1 napisała: > Ze mna jest zle. > Mnie zaczyna sie podobac muzyka Mlodej> > ..nawet fajnie graja Moja mama ma tak samo Odpowiedz Link
skiela1 Re: ...::::Best Of Rock::::... 11.11.06, 23:29 frida2 napisała: > > Moja mama ma tak samo To sobie z Twoja mama rece podam Odpowiedz Link
frida2 Re: ...::::Best Of Rock::::... 12.11.06, 01:32 skiela1 napisała: > To sobie z Twoja mama rece podam I do tego lubi głośno słuchać Odpowiedz Link
skiela1 Re: ...::::Best Of Rock::::... 12.11.06, 02:02 Glosno lubie w samochodzie. W domu raczej nie Odpowiedz Link
frida2 Re: ...::::Best Of Rock::::... 12.11.06, 02:06 skiela1 napisała: > Glosno lubie w samochodzie. > W domu raczej nie W samochodzie jak mama prowadzi musi być cisza Odpowiedz Link
skiela1 Re: ...::::Best Of Rock::::... 12.11.06, 02:37 frida2 napisała: > W samochodzie jak mama prowadzi musi być cisza Tego tez sie juz nasluchalam.. jak jedziesz to sluchaj silnika,ale wtedy mialam samochod na biegi a teraz malpiego_automata Odpowiedz Link
frida2 Re: ...::::Best Of Rock::::... 12.11.06, 02:41 skiela1 napisała: > Tego tez sie juz nasluchalam.. > jak jedziesz to sluchaj silnika,ale wtedy mialam samochod na biegi a teraz > malpiego_automata Jak jedziemy autem brata to jest jeden tekst: ścisz to <co 5 minut>. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ...::::Best Of Rock::::... 11.11.06, 23:31 Zatarło mi się pojęcie co zaliczamy do rocka. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: ...::::Best Of Rock::::... 12.11.06, 22:28 U2 - I still haven't found, Where the streets have no name, Mysterious ways, One Faith No More - A Small Victory, Golden Life - Baby, Wszystko to co mam, Palec reszta rzeczy, które lubie to już zahacza o metal Odpowiedz Link