akuratna.wielce 02.03.07, 19:17 z rezonujmy na bohema? O dżizas, jest beznadziejnie teraz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 19:24 Ta część nazwy się zmienia, nie zauważyłaś tego wcześniej? Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 19:29 Nie nie zauważyłam. Ale to głupie strasznie jest. Po co? W jakim celu? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 19:33 A czy umiesz wytłumaczyć co jest głupiego w słowie bohema? Odpowiedz Link
nelsonek Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 19:48 Ojej. Zmienil i juz. Moze tam byc i [dupa Jasiu]. Co to za roznica? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 19:51 nelsonek napisał: > [dupa Jasiu]. Co to za roznica? > To brzmi wielce nieakuratnie. Odpowiedz Link
nelsonek Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 19:56 Chodzilo mi o to, ze nie ma co zwracac uwagi na zmiany nazw. Bo to nie one determinuja klimat tego forum. Odpowiedz Link
skiela1 Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 20:54 A wiesz,ze ja zwracam uwage A to jakis wierszyk w temacie przelinkuje albo watek w odpowiednim temacie. Jest to troche tez ulatwienie,bo jakby nie bylo... temat rzucono) Odpowiedz Link
nelsonek Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 18:38 No ale jestes raczej stalym bywalcem (znaczy stala bywalczynia) tego forum i pewnie bez wzgledu na to co napisano w [] wchodzisz tutaj i czujesz sie jak u siebie. Co innego nowi uzytkownicy. A temat fajny I nie bylbym soba gdybym nie zapytal: jak sie miewa moj kondonik? Jadlas juz dzisiaj czosnek? skiela1 napisała: > A wiesz,ze ja zwracam uwage > > A to jakis wierszyk w temacie przelinkuje albo watek w odpowiednim temacie. > Jest to troche tez ulatwienie,bo jakby nie bylo... > temat rzucono) Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:16 > I nie bylbym soba gdybym nie zapytal: jak sie miewa moj kondonik? nelsonek fajny ten Twój kondonik.Myśle że powinienes napisac o nim nowy wątek,toż to salonowa maskotka,taki wspólny gadżecik Odpowiedz Link
nelsonek Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:25 No ja wiem, ze fajnego mialem kondonika. Skiela mi go jednak podprowadzila. A jeden watek to za malo miejsca jak na ten temat. Skiela to potwierdzi. grzewi napisał: > nelsonek fajny ten Twój kondonik.Myśle że powinienes napisac o nim nowy wątek,t > oż to salonowa maskotka,taki wspólny gadżecik Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:27 skielka oddaj mu kondonika bo chłopak załamany i struty chodzi Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:54 Nelson, nie mów! Nie przeżywasz nic takiego? Biedactwo...!Nie wiesz co tracisz Odpowiedz Link
skiela1 Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:54 grzewi napisał: struty chodzi Zjadl cos? ) Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 23:05 > grzewi napisał: > struty chodzi > skiela1 napisała: > Zjadl cos? > ) skarzy sie że ukradłaś mu kondonika i niechcesz mu oddać Odpowiedz Link
nelsonek Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 23:28 Nie ma to jak udawac niewiniatko skiela1 napisała: > Zjadl cos? > ) Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 23:40 Nie martw sie zrzucimy się wspólnie w saloniku na nowy Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 04.03.07, 00:12 pewno ,choc wbrew polityce rzadu,i kleru ,ale co tam ---juz nikt Ci go nie zwędzi bo będzie na kłódeczke i z gps-em )) Odpowiedz Link
nelsonek Re: a czemu zmieniłeś 04.03.07, 00:16 A na co mi gips? grzewi napisał: > pewno ,choc wbrew polityce rzadu,i kleru ,ale co tam ---juz nikt Ci go nie zwęd > zi > bo będzie na kłódeczke i z gps-em )) Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 04.03.07, 00:31 satelitka jakby co skielkę namierzy ) dobranoc.robie spadanko .Mój prywatny kondonik juz na mnie czeka Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:25 Akuratna wielce czy Ty masz problemy z orgazmami w te dni jak tu piszesz? Bo tak Cię czytam i wciąż się dziwię, że wszystko Ci nie pasuje. Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:30 > Akuratna wielce czy Ty masz problemy z orgazmami w te dni jak tu piszesz? > Bo tak Cię czytam i wciąż się dziwię, że wszystko Ci nie pasuje. Ona prowokuje... Chce wywołać kłótnię Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:36 stukam_kopytkami napisała: > Akuratna wielce czy Ty masz problemy z orgazmami w te dni jak tu piszesz? > Bo tak Cię czytam i wciąż się dziwię, że wszystko Ci nie pasuje. Z tego co napisała jej orgazmy zapewne też są bez sensu. Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:41 Wszyscy próbują skłócić ludzi na tym forum, jakoś i na szczęście nikomu się nie udaje. Hmmm, orgazm to podstawa dobrego dnia Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:44 Patrz na pierwszy wpis, u mniej bywają orgazmy beznadziejne. Ciekawe, że jak mowa o orgazmie to Nelsonek zamilkł Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 22:57 > Ciekawe, że jak mowa o orgazmie to Nelsonek zamilkł dla nelsonika orgazm bez kondonika nie ma najmniejszego sensu DDD Odpowiedz Link
grzewi Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 23:07 > Zawsze można wziąć torebkę foliową ee torebka lipa Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 04.03.07, 00:38 Trzeba kombinować, najprościej to się uprzeć na jadną rzecz. Odpowiedz Link
adhamah Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 21:54 bardzo dobrze, że zmieniłeś, bo dzięki temu odkurzyłem "Watrę" Wilków Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 22:28 adhamah napisał: > bardzo dobrze, że zmieniłeś, bo dzięki temu odkurzyłem "Watrę" Wilków > A Ty myslisz, że co mnie natchęło? Odpowiedz Link
adhamah Re: a czemu zmieniłeś 02.03.07, 23:44 sibeliuss napisał: > adhamah napisał: > > > bardzo dobrze, że zmieniłeś, bo dzięki temu odkurzyłem "Watrę" Wilków > > > A Ty myslisz, że co mnie natchęło? po tym jak na nieposplitych umiescilem tekst "na zawsze i na wiecznosc:, a potem Ela dala link na youtube, kupilem "Obrazki" Salone dzialaja na mnie wybitnie pro-wilkowo Odpowiedz Link
adhamah Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 00:05 jedna z moich ulubionych piosenek tygo zespołu Odpowiedz Link
akuratny.wielce Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 13:22 no właśnie mnie też to drażni że o maj gudness. Wszyscy jesteście stjupid. Odpowiedz Link
adhamah Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 13:48 jakby wszyscy byli tacy klewer jak ty to byloby nudo, a jak cos cie drazni to nic cie tu nie trzyma Odpowiedz Link
sibeliuss Re: a czemu zmieniłeś 03.03.07, 17:26 Dokładnie, bikołs nie ma przymusu pisania na tym forum. Odpowiedz Link