akuratna.wielce 06.04.07, 00:26 A takie hodliwe forum..o dżizas, Polska to bardzo hipernudne państwo, co widać na tych wszystkich forach z polskich portalów. Właśnie wróciłam z Chicago i mam porównanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:30 A Ty to chyba dziś dyżurna jesteś? Odpowiedz Link
frida2 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:32 akuratna.wielce napisała: > A Ty to chyba dziś dyżurna jesteś? A to my jesteśmy na "ty"? Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:37 A to tu trzeba vel pani?? O dzizas!!!!!!!! to już po całości pani frido ileś tam Odpowiedz Link
frida2 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:39 akuratna.wielce napisała: > O dzizas!!!!!!!! to już po całości pani frido ileś tam dwa, konkretnie. Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:32 Tak, żeby ognisko Salonowe nie zgasło Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:33 Konkurs jest na najczęściej uczęszczane forum prywatne? Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:34 Opowieściami o kawie i jaka to możnanatrzepać wątków, nie? O dżizas, żenadka Odpowiedz Link
nikita1001 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:33 Zapewne długo byłaś w tym Chicago skoro "hodliwe" forum piszesz....a może się mylę...a może to tylko przeoczenie?? Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:36 Wy robicie inne błędy i dużo więcej. Ja się w Ameryce urodziłam i wychowałam. Twoja ortografia anglojęzyczna, też pewnie jest cienka. Odpowiedz Link
frida2 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:40 akuratna.wielce napisała: > Ja się w Ameryce urodziłam i wychowałam. O jaaa. To fascynujące normalnie. Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:43 Dla kogoś kto od zarania gnił w Polseczce, napewno jest to fascynujące, nie? PANI FRIDO ILEŚ TAM? Odpowiedz Link
frida2 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:45 akuratna.wielce napisała: > Dla kogoś kto od zarania gnił w Polseczce, napewno jest to fascynujące, nie? Tak mnie to fascynuje jak fizyka kwantowa. A z jakiego bagienka teraz piszesz, hę? Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:46 Z takiego gdzie za wysokie progi na PANI FRIDY ILEŚ TAM, nogi Odpowiedz Link
nikita1001 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:42 Mieszkam w Polsce i piszę po polsku na forum polskim. Jeśli piszę na forum anglojęzycznym nie muszę chwalić się polskimi wstawkami... A jeśli chodzi o cienkość...To myślę, że nie muszę się wysilać pisząc ...wystarczy przeczytać twoje teksty... Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 00:44 a co ty masz do moich tekstów? Znasz mnie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 01:03 akuratna.wielce napisała: > A takie hodliwe forum..o dżizas, Polska to bardzo hipernudne państwo, co > widać na tych wszystkich forach z polskich portalów. Właśnie wróciłam z > Chicago i mam porównanie... Nie jesteś tu mile widziana. Żegnam. Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 01:11 To jaki sens zakładać forum pod szyldem- Salon Odrzuconych??? Ale żenadka. Ale dno. Szczerość koliduje z waszym ego? O dżizas! Sama stąd pójdę. Ps. koleżanki skargę na maila wysłały, czy na mobila? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 01:14 akuratna.wielce napisała: > To jaki sens zakładać forum pod szyldem- Salon Odrzuconych??? > Ale żenadka. > Ale dno. > Szczerość koliduje z waszym ego? > O dżizas! Sama stąd pójdę. > > Ps. koleżanki skargę na maila wysłały, czy na mobila? Teksty plebejskie wyczuwam nosem. Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 01:18 > Teksty plebejskie wyczuwam nosem. A bo tu tylko elita. No plebs. Żenadka, o dżizas! Odpowiedz Link
nikita1001 Re: na nudę nie narzekamy... 06.04.07, 08:52 Wydaje się że już wszystko zostało napisane wystarczająco przejrzyście...) Odpowiedz Link
jackussi Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 09:12 akuratna.wielce napisała: > A bo tu tylko elita. No plebs. > Żenadka, o dżizas! Co to jest dżizas? Wyjaśnij wyczerpująco jamerykanko. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 10:09 jackussi napisał: > akuratna.wielce napisała: > > > A bo tu tylko elita. No plebs. > > Żenadka, o dżizas! > > Co to jest dżizas? Wyjaśnij wyczerpująco jamerykanko. ona ma klopot z osobowoscia. Podkrada ojcu recepty na silne antydepresanty i pomieszalo sie niuni pod sufitem. Mysli ze jest z Chicago. Jej sie myla pojecia . Zamiast tego "dzizas" powinno byc: Im ful of szit!.Im ful of szit! Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 10:29 tjbazuka napisał: > ona ma klopot z osobowoscia. Podkrada ojcu recepty na silne antydepresanty i > pomieszalo sie niuni pod sufitem. Mysli ze jest z Chicago. > Jej sie myla pojecia . A ty skąd wiesz czym zajmuje się mój ojciec? > Zamiast tego "dzizas" powinno byc: Im ful of szit!.Im ful of szit! jesli już, to I'm full shit. A jeśli chcesz napisać fonetycznie, to Ajm ful szit. A Twoja wypowiedź tylko potwierdza to, co się o polakach mowi na świecie, że prostaki. Bo ja nikogo nie obraziłam a od pierwszego wpisu jestem obrażana za wyrażenie swojej opinii. I dlaczego nie jestem zdziwiona?, o dżizas.... Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 10:37 Dear young lady. Can I ask you personal question . If You don't maind please. Odpowiedz Link
nikita1001 Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 11:40 Skoro akuratna.wielce uważa że polacy to prostaki, to dziwi mnie to, że z polakami wogóle się zadaje ... ja na twoim miejscu odpuściłabym sobie być wśród prostaków...ale niektórzy pewnych spraw i tak nie pojmą...lub ciężko im to wchodzi do główki... Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 12:03 nikita1001 napisała: > Skoro akuratna.wielce uważa że polacy to prostaki, A w ktorym to momencie napisałam, że JA uważam Polaków za prostaków? ja na twoim miejscu odpuściłabym sobie być wśród > > prostaków...ale niektórzy pewnych spraw i tak nie pojmą...lub ciężko im to > wchodzi do główki... o dżizas.............. Odpowiedz Link
bubster Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 16:37 odpowiednik naszego "łojezuniu!" łolaboga" DD tak jak u nas, przyjęło się to w pewnych kręgach.... Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Ale tu nuda.... 06.04.07, 12:24 o dżizas.............. NO,No ,you got that wrong AGAIN!. Can't you learn??. It should be: I'm full of shit! Pay attention next time. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: to MUSI być prowokacja 09.04.07, 20:43 ania.silenter napisała: > widzieliście wizytówkę?? Dżizas Pożal się Boże Odpowiedz Link
isabelchen wizytówka 09.04.07, 21:20 jak można się tak szczycić głupotą! laska cała jakaś kompulsywna, tandeta, śmierdzi mi blacharą, obciągarą, warą - szparą, sory, ale depresja mi wraca Odpowiedz Link
akuratna.wielce Re: wizytówka 13.04.07, 23:37 No cóż, jak zwykle zazdrość... o dżizas... Have a nice weekend, and a lot of dicks Odpowiedz Link
impostor Re: wizytówka 13.04.07, 23:45 > Have a nice weekend, and a lot of dicks poszukaj w sieci, to zobaczysz chociaz jak to wyglada ps. o dzizas, zenadka Odpowiedz Link
nikita1001 Re: wizytówka 14.04.07, 06:56 To nie zazdrość akuratna.wielce, widząc taką wizytówkę mam pełne współczucie do zakompleksionej swoim pięknem oraz walorami osoby, która musi się tak wysilać, by zwrócić na siebie uwagę...o dżizas... Odpowiedz Link
katja_24 Re: wizytówka 14.04.07, 11:30 Poliglotka sie znalazla!!! Napisala "haus" wlasnie tak, jak sie wymawia! )) Odpowiedz Link
decymka Re: Ale tu nuda.... 14.04.07, 13:20 rotfl porównanie Chicago... don't make me laugh! Odpowiedz Link