Dodaj do ulubionych

~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~

• skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 20.06.07, 17:06
      Czas na kawesmile

Rece mi od roboty odpadaja'
      ale..jeszcze dzis i wszystko bedzie na swoim miejscusmile
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 20.06.07, 17:12
        Skiela,popatrz,ja ją tutaj dusić chcę,a TA z epitetami,awanturniczka,co udusimy
        dzisaj przy kawie?smile,no... trochę wcześniesmile),ale gdybym mógł Cię wyręczyć,chętniesmile
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 20.06.07, 18:34
          No tak, w porę was podsłuchałam tongue_out
          A ja miałam się tylko napić kawki smile
      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 20.06.07, 18:35
        skiela1 napisała:

> Czas na kawesmile
        >
        > Rece mi od roboty odpadaja'
        > ale..jeszcze dzis i wszystko bedzie na swoim miejscusmile
        >
        No i jak ładnie będzie smile
    • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 18:08
      czas na kawesmile))
      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 18:16
        I to najwyższy smile
        • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 18:21
          Czesv Aga smile
          jak dzonek mija?
          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 18:29
            Bardzo miło, od jutra urlop smile))
            A Tobie?
            • anna_sla Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 18:58
              a herbatkę też tu serwują? Jakąś czerwoniastą z sokiem chyba bym sobie
              chlapnęła.. idę parzyć wink
              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 19:00
                smacznego smile
              • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 19:00
                anna_sla napisała:

> a herbatkę też tu serwują? Jakąś czerwoniastą z sokiem chyba bym sobie
                > chlapnęła.. idę parzyć wink
                >

Wszystko serwujasmile

dawno nie pilam z sokiem.
            • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 18:59
              agulaszek napisała:

> Bardzo miło, od jutra urlop smile))
              > A Tobie?

Urlop za tydziensmile)
              Jak na razie dzionek milo mijasmile
              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 22.06.07, 19:01
                No to miłego Salonowania smile
    • mabiwy Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 23.06.07, 09:41
      dzisiaj na gibanicę mam chęć i gorącą herbatę
    • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 25.06.07, 14:30
      Czas na kawe.
      Ukrop dzis niesamowity.
      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 25.06.07, 15:11
        A u nas całkiem przyjemnie ciepło, słonecznie ale nie za gorąco. Tak w sam
        raz smile
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 26.06.07, 08:15
      Pyszna, poranna kawka smile
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 26.06.07, 08:30
        U mnie już drugasmile
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 26.06.07, 08:35
          To o której się zerwałeś? smile))
          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 26.06.07, 08:36
            Ok.7:30smile)
            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 26.06.07, 08:42
              Niestety,muszę uciekaćsad
              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 26.06.07, 08:44
                Do miłego smile
    • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 13:59
      dzis wyjatkowo herbata z ranasmile
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 14:47
        No tak,5 h trzeba odliczyć,to ma się ranosmile,herbata z mlekiem,z cytryną czy może
        jakaś inna kombinacja?
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 15:53
      Druga kawka smile
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:06
        Kawka to ptaksmile)
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:13
          Ale czarna jak wrona smile))
          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:16
            Powiedź jeszcze,że wrony się pijewink)
            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:23
              No pewnie a zagryza wróblami smile))
              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:27
                Mówimy o kawce,więc nie wtrącaj zagrychy do wyższej odmiany kartofawink)
                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:30
                  A może kawki żywią się karoflami smile))
                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:31
                    A co na to dziamble (wróble) powiedzą?wink)
                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:49
                      Będą ćwierkać na płocie
                      o mojej antygłupocie wink
                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 16:51
                        Skąd Ty to - anty - wzięłaś?wink))
                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 17:00
                          Jest widoczne na pierwszy rzut oka smile))
                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 17:03
                            A od kiedy się rzuca okiem?smile))
                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 29.06.07, 19:02
                              Na facetów-od zawsze wink))
                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 30.06.07, 19:13
                                Dziwi mnie,że tutaj nikt nie wrzucił facetowi w okosmile)
                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 30.06.07, 19:23
                                  Nie będę Ci oczu podbijać, szkoda by było smile))
                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 30.06.07, 19:26
                                    Drżałem jak osika,dziękuję,uspokoiłaś mniesmile)
                                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 30.06.07, 19:33
                                      Cieszę się smile
    • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 30.06.07, 19:33
      Komu w drogę,temu czas,servussmile)
      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 30.06.07, 19:34
        Do miłego smile
        • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 08:44
          No to z miłym,tutaj jeszcze nie zajrzałem,a Jurata to nie specjalnie daleko od
          Osłonina?smile)
          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 09:18
            Nie wiem, Jurata leży sobie na Helu smile))
            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 09:28
              Ale ja wiem,Osłonino leży sobie też na Helu,parę kilometrów od Juratysmile))
              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 09:33
                O! A co wybierasz się tam?
                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 09:39
                  Mo(rz)esmile))
                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 09:42
                    Przepłynę materacem i Ci pomacham smile))
                    • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 09:58
                      Nie chcę być materialistą,ale za pomachanie nic sobie nie - kupię smile))
                      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:02
                        Wczasy nad morzem xyz złotych, materac xy złotych, pomachanie bezcenne smile)))
                        • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:12
                          Ty mówisz o wczasach czy algebrze?wink))
                          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:16
                            O matematycznych wczasach smile)))
                            Albo o wczasach z matematykiem smile)))
                            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:19
                              Dobrawink)),to zaczynamy,co to jest - 0 -?smile))
                              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:22
                                nic, nul, o jeden więcej od "-1" smile)))
                                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:27
                                  Nie,student,a co to jest - 00 -?
                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:31
                                    Zaciszny przybytek smile))
                                    • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:39
                                      Nie,2 studentów,ale może teraz zgadniesz,co to jest - 000 -.
                                      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:52
                                        2 studentów i wykładowca wink)))
                                        • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 10:56
                                          Nie,student w przybytku potrzeb fiziologicznych,

więc jeszcze raz,co to jest - 0000 -
                                          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 16:45
                                            Dwóch studentów w przybytku?
                                            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:02
                                              Nie,dwa przybytki,a to - 00000 -,to juz ostatniewink))
                                              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:14
                                                jeden student w dwóch przybytkach smile))
                                                Nie to nie wjdzie wink
                                                Jeden student w przybytku i dwóch w kolejce?
                                                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:20
                                                  Nie,5-kolek to Olimpiadawink)),Aguus,to "liczenie" idzi w niesknczonosc,i nie
                                                  masz szans,nawet jedno pytanie,odpowiedziec poprawniesmile))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:23
                                                    To już mnie nie maltretuj smile))
                                                    Odwołuję wakacje z matematykiem smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:26
                                                    przeciez napisalem - ostatniesmile,mnie tez nudzilo ciagle wygrywacwink))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:34
                                                    I chwała Ci za to smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:35
                                                    Z unizeniem Wacpannasmile)
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:38
                                                    Musze uciekac,przyjemnej zabawy,pasmile
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:39
                                                    Do jutra smile
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 08:47
                                                    Więc i w tym salonie,czy lokalu,
                                                    wypadałoby,powiedzieć,
                                                    dzień dobry do wielu,,
                                                    gdyby nie Agulaszek,
                                                    wiliczanek zerowych straszekwink)
                                                    wyliczanie zera,to nie mordęga,
                                                    zero to żadna potęgawink)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 09:41
                                                    Zamorduję wink))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 09:46
                                                    A i okazji może być wiele,
                                                    informacji Waćpannie udzielęsmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 09:51
                                                    Co do sposobu czy miejsca smile)
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:06
                                                    Oczywiście uduszenie,
                                                    miejsce ma mniejsze znaczenie.
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:08
                                                    Ręcznie? smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:15
                                                    Są też inne części ciała,które
                                                    mojego mordowania,chętnie by widziałasmile)
                                                    twarz mordowanego,
                                                    w dziele mordu uszczęśliwionegosmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:17
                                                    Każdą część ciała wycisnę do ostatniej kropli smile)))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:31
                                                    Trzymam za słowo,
                                                    Białogłowosmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:35
                                                    Jak się dobudzę nie omieszkam niecnych zamiarów w czym wprowadzić smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:37
                                                    Mnie to nie będzie wadzićsmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:43
                                                    Ino aby zgorszenie jakowegoś nie siać po Salonach smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:46
                                                    Oni cicho siedzą,
                                                    udają,że nic nie wiedząsmile))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 10:51
                                                    Od zberezieństwa to nie te Fora
                                                    W Innym się można bawić w doktora tongue_out
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 11:05
                                                    Cóż za polot i fabuła przewikłana,
                                                    jednak słowa zbereźnictwa nikt TU,
                                                    nie użył od ranasmile)
                                                    też doktora tu nie używano,
                                                    pewnie,bliższe szegóły,dokładniej
                                                    znanosmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 11:18
                                                    Jak baba jeszcze niewyspana
                                                    to i głupoty bredzi od rana tongue_out
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 11:31
                                                    Baba,jak mnie TU nauczono,
                                                    to kartofel na tłuczonosmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 11:34
                                                    Ja może już pójdę z psem na spacer to się obudzę, albo zabłądzę po drodze smile)))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 16:14
                                                    Skoro pies Cię wyprowadza,
                                                    on ma nosa,
                                                    w powrotach do domu doradzasmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 02.07.07, 17:17
                                                    gdybym psa się słuchać miała
                                                    w domu bym nie nocowała smile))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 01.07.07, 21:38
                                                    Ale to jam waćpanu wdzięczność powinna wink
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 03.07.07, 12:18
      Kubeczek rooibosa.
      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 03.07.07, 15:23
        Dobry jest smile
        Ja mam drugą kawę.
        • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:13
          Wszystkie jakieś skromne,
          albo udają,
          mnie proszę,whisky-cola,
          podająsmile
          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:20
            Proszę bardzo, dużo lodu?
            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:24
              Dużo,bardzo dużo proszę,
              ciepłych nie specjalnie znoszęsmile)
              • czamon Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:28
                a ja męczę jeszcze pierwsza kawę smile
                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:48
                  czamon napisała:

> a ja męczę jeszcze pierwsza kawę smile

Człeku,czy człekowa,
                  o kawie nudnej mowa,
                  zamów coś właściwego,
                  trochę popędliwegowink))
                  • czamon Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 13:21
                    jakbys zajrzał do wizytówki wiedziałbyś ze o człekowej mowa smile
                    popedliwego coś to ja wypije wieczorkiem smile
                    • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:03
                      czamon napisała:

> jakbys zajrzał do wizytówki wiedziałbyś ze o człekowej mowa smile
                      > popedliwego coś to ja wypije wieczorkiem smile

Gdybym do wizytówki nie rejestrował,
                      to bym - człekowa - nie smarowałsmile)
              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:32
                Masz trzy kostki, dam więcej to się rozwodni za bardzo, błeee wink
                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 12:52
                  agulaszek napisała:

> Masz trzy kostki, dam więcej to się rozwodni za bardzo, błeee wink

Trzy kostki?!?!
                  to przyjemnego chłodu namiastki,
                  nic się nie rowodni,
                  gdy butelki pełnej,
                  ubędą gwiazdkismile))
                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 13:03
                    To sącz sobie spokojnie, idę na podbój sklepów z cegłami i innym betonem smile))
                    • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 13:17
                      Też nic innego Ci nie wpada,
                      jak cegły i betonu porada?smile))
                      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 14:56
                        Jak ma się chłopa lenia
                        wkład własny trzea doceniać smile))
                        • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:08
                          agulaszek napisała:

> Jak ma się chłopa lenia
                          > wkład własny trzea doceniać smile))

Teraz stanę w obronie lenia,
                          tak,mężczyzna to docenia,
                          sam nim jestem jasna cholera,
                          lwica,potrafi i to niego docierasmile)
                          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:12
                            Gdzieś pazury mi się stępiły na tej glazurze smile))
                            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:23
                              Po co drabać,skoro się przydają do innych czynnościwink))
                              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:26
                                Do stukania w klawiaturę na przykład wink)
                                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:29
                                  Taaaaaksmile))
                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:32
                                    No pewnie smile))
                                    • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:39
                                      No i odpowiedziała:
                                      "No pewnie",
                                      choć chyba tego
                                      nie myślaławink))
                                      ja,co powiedzieć mogę?,
                                      rzucę te kwiaty na podłogę?
                                      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 15:46
                                        Wstaw do wazonu smile))
                                        • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 21:58
                                          Do wazonu mówisz,
                                          hm?,może się zgubisz,
                                          ale to zostawiamy,
                                          powiedz co zamawiamy?smile)
                                          • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 22:02
                                            Ne powiem co mi pierwsze przyszło do głowy ;P Niech będzie gin z tonikiem smile))
                                            • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 22:22
                                              Gin z tonikiem,ok,jaki gin?
                                              • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 22:28
                                                Gordon's
                                                • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 22:48
                                                  Aha!,Lubuski nie wystarczawink))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 22:57
                                                    Może być Lubuski smile))
                                                    Światowa być chciałam smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 04.07.07, 23:18
                                                    Masz rację,Gordon's ma więcej zacięciasmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 00:15
                                                    i zadęcia smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 00:22
                                                    Ja nie nazwałem Gordon's,
                                                    nie ja tym byłem,nie będę dalej rymował,zadęcie to opałsmile)
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 00:37
                                                    Gordon's czy lubuski byle był skuteczny smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 00:39
                                                    Chodź,umówimy się w jednym wątku,to będzie - może - skuteczniejsze?smile
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 00:47
                                                    To może w tym, jest neutralny to nie zboczymy ;P
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 08:22
      Nie ma to jak poranna kawa w Salonie smile
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 15:41
        Aguś,jak pozwolisz - gorzki tonik - dla Fridysmile))
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:06
          Dla Fridy zawsze co najlepsze smile
          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:08
            A gdzie to dziwuszysko jest?smile)
            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:18
              Byłeś niegrzeczny to poszła sobie smile
              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:27
                Ja?,niegrzeczny?,to coś nowegosmile))))
                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:34
                  Dla mnie jesteś zawsze grzeczny smile))
                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:49
                    Wieszsmile,między Bogiem a prawdą,nie zawsze jestem grzeczny,nawet "Rzeczpospolita"
                    to stwierdziłasmile
                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 18:55
                      A cożeś narozrabiał wink
                      Link poproszę wink
                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 19:02
                        smile,musiłbym podać nazwisko,a tego nie chcęsmile
                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 19:06
                          Byle nie na G. smile))
                          Nie no, żartowałam z tym linkiem smile
                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 19:20
                            Podeślęsmile)
                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 19:21
                              Czekam z niecierpliwością smile)))
                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 19:49
                                Wątek o tym już tu byłwink)
                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 19:59
                                  wiem smile
                                  Idę z psem niedługo wracam smile
                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 20:01
                                    Daj szansę psu,Cię do domu przyprowadzićwink))
                                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 20:50
                                      Przyprowadził smile
                                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 20:55
                                        Dobrze,ma co udusićsmile)
                                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 21:00
                                          Zemsta moja będzie długa i słodka tongue_out
                                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 21:34
                                            Cieszę sięsmile)),a zwłaszcza na długą.
                                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 21:38
                                              MOgę Cię mordować do rana smile)))
                                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 22:01
                                                agulaszek napisała:

> MOgę Cię mordować do rana smile)))

To znaczy całą noc,a spać nie będziemy?,jesteś naprawdę mstliwawink))
                                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 22:03
                                                  Mamy czas do 7 rano smile))
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 11:21
      Kawa numer 1 przede mną.
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 05.07.07, 15:19
      Sok pomidorowy.
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 08:50
      Poranna1
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 09:23
        Pierwsza?smile)
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 09:30
          Niedawno wstałam smile
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 12:56
      Kawka gotowa.
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 16:19
        frida2 napisała:

> Kawka gotowa.

Dla Agulaszka i mnie też?smile
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 16:31
          Jak to miło, że myślisz o bliźnich smile))
          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 16:43
            Wychowałem się w rodzinie,która bardzo blisko kościoła "żyła",wujek
            organista,dziadek w radzie kościelnej,ojciec ministrant,dlatego od lat 60-ch nie
            wpuszczamy kolędy,tradycja po dziś.
            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 16:49
              Ja podobnie, dwóch wujków księży, dziadek i babcia też się udzielali w radie
              parafalnej a ze mną gorzej w tej dziedzinie.
              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 16:59
                Jak gorzej?smile)
                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:08
                  Bezbożnica ze mnie, chyba mam to po ojcu starym KaCyku ;P
                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:22
                    Bezbożny nie jestem - jak Ty -wink)),tylko nie wierzę w księdza,nawet gdyby
                    papierzem był,i nie wierzę w ich budowle i wszystko inne co kłamią,a kłamią i to
                    nie małowink))
                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:27
                      A tam, szkoda słów na to towarzycho w kieckach. Jak będę potrzebowała spowiedzi
                      to przyjdę do Cieie smile)))
                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:29
                        Kiedy?smile))
                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:39
                          Już teraz, cały dzień mam grzeszne myśli smile))
                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:52
                            Co prawda,mamy bliżej do Pragismile))
                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 17:55
                              Czeskiej czy południowej smile))
                              agulaszek.blox.pl/html
                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 19:08
                                smile,chces tej poludnejsmile)
                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 06.07.07, 19:13
                                  oj nie drażnij się ze mną bo Cię naprawdę zamorduję smile)))
                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:08
                                    Chcę być zamordowany,a później uduszęsmile)
                                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:15
                                      No patrzcie ludziska jaki chętny smile)) Czekaj odpocznę po robocie to przejdę do
                                      czynów ;P
                                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:18
                                        Skiela przy czynach nas zamorduje,udusi,nic nie zamawiamysmile))
                                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:32
                                          Skiele coś ostatnio wymiotło, jesteśmy bezkarni wink
                                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:41
                                            agulaszek napisała:

> Skiele coś ostatnio wymiotło, jesteśmy bezkarni wink

Tak,wymiotło ją - na urlop -,będziemy grzeszyćsmile)?
                                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:50
                                              No nie wiem, Sibi czuwa nad porządkiem i moralnością w Salonie wink
                                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:58
                                                Nie pytałem o porządek i mortalność szefa tego forum,ja pytałem czy - my
                                                będziemy grzeszyć -smile)))
                                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 17:03
                                                  W Salonie? Nie uchodzi ;P
                                                  Tu to można napić się...kawy oczywiście i zjeść ciacho wink
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 17:06
                                                    Następna - grzeczna -smile)))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 17:11
                                                    Jak aniołek wink
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 17:15
                                                    No,z aniołkami nie jadłem ciacha i nie piłem kawysmile))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 17:32
                                                    Czas najwyższy poznać tę anielską słodycz tongue_out
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 08.07.07, 16:03
      kawa po robocie smile
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 08:28
      Majster pracuje a ja mam czas na kawę smile
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 09:37
        Ma ten majster sztambuch?wink))
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 09:45
          O nie, kolejny dziejopis mi nie ptrzebny.
          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 09:51
            Kelner,proszę dla tej pani,co sobie życzy,ja zamawiam tonic,skąd znasz to słowo?smile))
            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 09:53
              Duuuużą wódkę poproszę smile
              Z książek ;P
              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 10:00
                No coś takiego!smile),to potrafisz czytaćwink)),życzę dobrej kawy i - w końcu -
                ciepłej wodysmile
                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 10:04
                  Np patrz pan, potrafię i to od +/- trzydziestu lat smile))
                  Yes, yes, yes dzisiaj się wykąpię smile))
                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 10:12
                    Tak żeby nikt nie słyszał - mogę plecy umyć ? -smile
                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 10:17
                      Jasne smile
                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 10:19
                        A jak mi się ręka pośliźnie?smile))
                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 16:41
                          To będziesz miał złamaną wink
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 14:04
      Kawa z dużą pianką.
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 16:42
      Herbata czarna i gorąca
      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 17:06
        Czarna herbata,bardzo mocna z odrobiną cytryny i cukru,jednak boję się
        wymieszać,żeby mi ktoś rąk nie połamałsmile))
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 17:44
          Nie bój się, jakby co mam teraz dużo gipsu smile))
          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 20:03
            Tak,gips to pocieszająca sprawa,dziękujęsmile))
            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 20:34
              Nie ma sprawy, zawsze do usług smile))
              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 20:44
                Przynajmniej tutaj nikt nie podaje się do dymisjiwink))

Poproszę o mleko z gipsemsmile))
                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 20:59
                  Proszę bardzo, tylko uważaj bo Ci się zrobią kamienie żołądkowe smile))
                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 21:06
                    Po mleku z gipsem,robi się - coś innego - kamiennesmile)))
                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 21:09
                      To może lepiej napij się czegoś innego smile))
                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 21:16
                        Oksmile),piwko otwieramsmile)
                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 21:31
                          Zdrówko smile))
                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 21:35
                            Gryfny podziynk a na zdar nazotwink)))
                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 21:49
                              senkju wery macz ;PPPPP
                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:05
                                Ładnie podziękowanie i zdrówko z powrotemsmile)
                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:07
                                  Coś szanowny kolega ma dzisiaj bardo dobry humor ;P
                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:18
                                    Mam zacząć być wiedźmą?smile))
                                    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:27
                                      Chyba wiedźminem smile))
                                      • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:33
                                        Tak,tylko i wyłącznie DLA CIEBIEwink)))
                                        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:37
                                          No i znowu mnie rozbrajasz smile))
                                          • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:41
                                            A byłaś uzbrojona?smile))
                                            • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 22:58
                                              Po same zęby ;P
                                              Ale teraz lecę na księżyc, piękny utwór smile
                                              • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:21
                                                Nie mam takiego pojazdu,żeby tam dotrzećsmile))
                                                • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:23
                                                  A wyobraźnia? To najlepszy pojazd smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:26
                                                    Ok,lecęsmile))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:29
                                                    Tylko nie wpadnij do krateru smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:32
                                                    W mojej wyobraźnie nie ma kraterówsmile))
                                                  • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:35
                                                    To pomyślnych wiatrów smile))
                                                  • rico-chorzow Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 09.07.07, 23:38
                                                    Gryfny podziynksmile)
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 10.07.07, 09:31
      Poranna, na otwarcie oczu smile
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 10.07.07, 13:42
      Cafe au lait.
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 11.07.07, 00:12
      No ja mam herbatkę, w kubeczku, ładnym takim.
      ;p
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 11.07.07, 09:08
      Poranna salonowa smile
      • c.kapturek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 11.07.07, 16:22
        a ja sobie przedwieczorną strzelę salonowasmile
        poczytamc musze Was troszke, sie uzbierało tematówbig_grin
        • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 11.07.07, 17:17
          popołudniowa fajrantowa smile
    • skiela1 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 13.07.07, 04:33
      Z ta herbata tu sie przeniose i poczytam trochesmile
      • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 13.07.07, 08:13
        Miłej lektury smile
    • agulaszek Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 13.07.07, 08:14
      poranna smile
    • frida2 Re: ~~***~~~CAFE ZACISZNA 3 ~~***~~~***~~~~~~~ 13.07.07, 13:44
      duża z mlekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka